- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaZroX
addikt
válasz
atti_2010 #75 üzenetére
Játékon kívül mindenre alkalmas kb a Linux
A legújabbak kezelőfelülete már nagyon felhasználó barát, a drivereket megkeresi magának neten, nekünk csak rá kell kattintanuk, hogy feltelepüljön. Ha mennének rajta a játékok, meg még 1-2 fontos progi ami kell nekem akkor tuti Ubuntuznék... -
freelancer
tag
válasz
atti_2010 #75 üzenetére
Tedd fel az Ubuntut vagy a Mint-et, meg fogsz lepődni mert filmlejátszótól office-ig minden van benne, driverből csak engedéjezni kellett a zárt csatalisztet. Sehol semmi hiba.
Ja a legfontosabb, először csak vindóz mellé tettem fel, ami annyiból állt, hogy lecsíptem 10 gigát egy particióból, reboot Mint indít a mondom neki telepíccsed vindóz mellé és láss csodát elrendezett magának mindent .... naaagy szaktudás kellett hozzá.
Második telepítés egy hónappal később (mert lerugdostam a win7-et és legyen minden tiszta) telepítő be .... hubazz a manuális particionálás máshogy működik ... semmi gond Firefox nyit, gugli ... problem solved.
2 hónap aktív használat után csak pozitív tapasztalataim vannak. Bennem van a hiba, vagy csak nem vagyok lusta új dolgokat tanulni (mert a vindóz használatot sem az anatejjel szoptad magadba) ? -
cadeyrn
aktív tag
válasz
atti_2010 #75 üzenetére
Linux Mint 13.
A barátnőm és az anyukája (!) is simán elhasználja, sőt, még fel is telepíti. Kitalálom, még nem próbáltad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest