- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
Szerintme fasza kis játék lesz, várom már!!
-
volvoguy
addikt
ez már nem Splinter Cell....Sam máshogy néz ki, ez már önmagában szentségtörés, a hangja hasonlít az eredetire, az se baj ha civilek között mászkál, de egyértelmű, hogy Bourne-re vették a figurát.....egyszerűen hihetetlen, miket művel az Ubisoft mostanában....a Brothers in Arms 3 igen csak vegyes érzelmeket váltott ki belőlem, az új PoP többeknek nem tetszik, mint akiknek igen, és ez.....
De ahogy látom a holtesteket már nem is kell elrejteni...pff....inkább lett volna ez az Alpha Protocol, mert eddig az is egy szutyok.....ez jól néz ki, csak Nem Splinter CEll
-
GrG1210
aktív tag
Háát ez kur...va jó lessz nekm nagyon tetszettek az előzző részek is , egy kicsit tényleg pörgősebb lett , de lehet hogy csak direkt ezt a jelenetet választották a bemutatóó kedvéért , azéért egy lagymatag gameplayt csak nem rakhattak be....?
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Tényleg jó, de ez már nem Splinter Cell. Sok köze nincs a lopakodáshoz.
-
Xelo
addikt
nagyon baba
-
adam_
senior tag
válasz
bishoplogan #24 üzenetére
Hát igen, most egy picit hajléktalanba nyomja a srác kb...
-
adam_
senior tag
Nem is tudom kiről mintázták Sam Fisher új image-ét...
-
bishoplogan
senior tag
válasz
westcoastog #21 üzenetére
De, teljesen átírták.. ezért nem jelent meg pl 2007 decemberében a conviction
-
westcoastog
veterán
nem állították le a fejlesztését ennek a gamenak egyszer?
mert ha rosszul emlékszek akkor az jó, az eddigi splinterek is tetszettek, erre is kíváncsi vagyok mit hoz, videó alapján -
bishoplogan
senior tag
Újabb INGAME a joystiq jóvoltából!
-
Prof01
veterán
Erre érdemes volt várni! Jöhet.
-
{Zodiac}
senior tag
Ráhangolódás: feltelepítettem az összes eddigi SC-t...
Mire lesz időm újra végigjátszani, addigra ki is jön az új!
-
jetimokus
tag
Valóban jobban jártunk, hogy előről kezdték az egészet. Ez így hatalmasat fog szólni.
Végre, lesz megint egy jó SC rész, mert a 4.-el nem győztek meg a készítők.... -
Elmör
őstag
Ezzel az ingame videóval engem megvettek látatlanban is!
Ennyire idén még egyik játék sem nyűgözött le, ez valami eszméletlen, micsoda kombinációkat lehet megcsinálni, kiötleni stratégiákat, áááá, vadállat! -
Gyusz
őstag
válasz
bishoplogan #13 üzenetére
Áhh, tényleg mondja a videó végén.
Hiába na, konferencianézés és fórumozás közben ez valahogy lemaradt (bár szerintem ez nem is volt benne az élő adásban). Meg amúgy is, a Microsoft hülyén csinálta, bejelentik, hogy innentől csak exkluzív címeket mutogatnak, no de hogy PC és X360, vagy csak X360 exkluzív, azt már nem mondták.
A Batman viszont tök más, az eleve multiplatform volt, csak mintha Joker, mint játszható karakter lenne egyedül PS3-ra.
-
keIdor
titán
Tetszik, egyébként én úgy tudom, hogy PC-re csak 2010-ben jön...
-
Szirti
tag
Ezeken a videókon leesett az állam. Sam bátyó keményebb mint Jason Bourne és Jack Bauer együtt
-
És az első videó alatt a Preliator megy.^^
Jó lesz ez, nagyon jó...
Bár az a kapaszkodás az épület ablakainak szegényén mintha gyorsított felvétel lenne... Épphogy a szép lassú lopakodáson kéne hogy legyen a hangsúly, itt már túl sok az akció.. Kezdik furcsa irányba elvinni a játékot, de tetszik, kíváncsian várom. -
Peterson_
addikt
na hát hova lett a szakáll
Pedig már úgy beleéltem magam -
volvoguy
addikt
én vagyok a hülye, vagy ez a Sam Fisher nem ugy nézki, mint az elöző részekben? és már tiszta Bourne....meg Mission Impossible ahogy látom...
-
Gyusz
őstag
válasz
bishoplogan #5 üzenetére
Én ebben nem látom, hogy jönne PC-re. Mondjuk nem hiszem, hogy örökre exkluzív maradna, de a prezentáció után nehéz lesz kivárni a megjelenést bármelyik platformra.
-
bishoplogan
senior tag
Már nem tudtam szerkeszteni az utóbbi kommentemet, bocsánat
Gyusz:
nem csalás nem ámítás, jön PC-re, nyugalom. egyébként ma jelentette be az úriember....
-
twollah
nagyúr
A letoltheto tartalmak PC-re is elerhetok lesznek?
-
munky
őstag
Na ez üt. Úgy tűnik jobban jártunk azzal, hogy elhalasztották megjelenést és átgyúrták az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- League of Legends
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Interactive Brokers társalgó
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest