Új hozzászólás Aktív témák
-
Ennyiért itthon is vinnék mint a cukrot.
-
littlelion21
addikt
Hmmm...egy "kissé" szkeptikus vagyok...
-
Xaels
félisten
3D-s a telefon
Ez nagyon úgy fest mint az ocsó kínai utánzatok, a sárga papírlap vakuikkal meg a 64GB(ami valójában MB)-os memóriájukkal és sorolhatja az ember.
De tegyük fel tényleg 3D képes a kijelző. A jelenlegi technológiákból kiindulva vagy csak szemüvegben nézheted a telefont vagy megadják, hogy a kijelző például 20cm-ről olvasható... -
Rickazoid
addikt
Ennyi pénzért mit értenek 3D alatt? Videó persze nincs róla, a képen meg mintha egy SonyEricsson lenne.
-
bolondember
MODERÁTOR
neeeeeeeeee.
ez fotosop. tuti. Pláne ennyiért. -
RaveForce
veterán
ekkora innovácio ilyen olcson? több, mint szokatlan..
-
Probber
őstag
Mondjuk engem hidegen hagy a 3D, de a telefon nem tűnik rossznak és akinek kell ez a 3D őrület, annak ez ennyiért ajándék. Indiában tömegkészülék lesz.
-
Na ja, szép, olcsó, esztétikus, kétkártyás. Ha a minődége eléri az átlagos kategóriát, már jó a telefon.
-
mrlujoak
veterán
Na ez már aztán ízes (fűszeres) kis masina.
Szívesen megnézném élőben is.
Hm, ez a forma olyan ismerős nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Tizenkilencezer forintnak megfelelő áron debütált a Spice Mobility első, 3D kijelzővel szerelt kétkártyás mobilja.
- Külpolitika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amatőr csillagászat
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest