- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMI911
senior tag
válasz
King Unique #65 üzenetére
-
tibcsi0407
félisten
válasz
King Unique #47 üzenetére
Én SSH-n upgrade-eltem. Hozzáadtam a Sonya tárolót (
sudo sed -i 's/serena/sonya/g' /etc/apt/sources.list.d/official-package-repositories.list
) ésdist-upgrade
, így elvileg lecserél mindent.
Nálam meg sem jelent valamiért a frissítéskezelőben az opció. -
growler
őstag
válasz
"Bár azt még meggondolom, hogy marad-e a Mint, vagy esetleg valami más kerül a helyére."
Ha a köztes verziókkal újabb kernelt, mesa-t, xorg-ot szeretnél kapni, akkor tényleg inkább
az Ubuntut válaszd. A Mint-nél, ezeket legfeljebb a jövőre megjelenő 19-ben kapod meg.
A Cinnamon összeomlik meg hibaüzenetet dobál, ebben ludas lehet a géped hardware-
összetétele is.
Frissítés után, nálam még soha nem omlott össze - a legelső indításnál dobott olyan
hibaüzenetet, hogy valamelyik kisalkalmazást nem tudja indítani.
A panelon lévő System Monitor volt a hunyó - eltávolítottam - tettem a helyére másikat
- azóta "csed" van. -
KAMI911
senior tag
válasz
LTS LTS LTS
HWE alapján frissülnek egyes részek (X, Mesa), de alapvetően a legújabbat akarod, akkor arra ott a Padoka , Xorg edgers, stb. PPA. Így elég csak azokat a részeket frissítened, amiből tényleg a legújabbat akarod. Ha mindenből, akkor tényleg nem a Mint a legjobb, mert annyi PPA-t bekötni nincs sok értelme -
Dr.FantastiK
őstag
válasz
pont ezek miatt feny!evekkel jobb a Manjaro,
mert abba mindig megkapod a Legfrisebbet Mindenbol, es Mukodik 1000 % !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest