- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tibcsi0407 #68 üzenetére
Így már érthető! Egyébként a Mint-nek szerintem szuper az XFCE változata, már amit próbáltam eddig. 18.2 még mindnél várakozik, bár a Cinnamonnál és Mate-nál már letelt talán a kötelező egy hónap várakozás...
(#67) ViZion
Kapsz te ezért a kapitánytól! Ő a Chakra magyarországi nagykövete! Manjarot hírből sem ismeri.
-
válasz
tibcsi0407 #64 üzenetére
Ja értem, sajna először a két fő DE jelenik meg, utána a külsősök, ezért van pár hét csúszás a hivatalos frissíthetőségnél. Bocsi, ezt majd elfelejtettem!
Amúgy kicsit úgy vagyok vele, mint az Ubuntusok, ha csak Ubuntut írnak, akkor azt a default DE-vel értjük, persze nem igazi az analógia, de a Mint-nél mégiscsak a Cinnamon a default.
Én legalábbis tuti erre asszociáltam.
-
válasz
tibcsi0407 #58 üzenetére
https://logout.hu/tema/linux_mint/hsz_7863-7863.html#msg7863
Így is próbáltad?
Sokan panaszkodnak hasonló okokból, mint te is, de nehezen tudom elképzelni, hogy ez nem egységesen működik! Frissíteni kell a Frissítéskezelőt, ilyen is van....
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest