Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak 27
tag
Szia!
Én az újmobilshop-ban vettem a Rákóczy úton 101.000 Ft-ért. Ha jól tudom az ár már 100 alatt van kicsivel.
A tapasztalataim jók a készülékről, én egy Motorola Defy-ről váltottam, ami gyakorlatilag meghalt. Össze sem lehet hasonlítani a kettőt. Ezen minden gördülékeny, jól működik, 1 hónap alatt 1x indítottam újra, és akkor is csak azért, hogy kvázi kipróbáljam alapból mennyi memóriával dolgozik. A 2 giga memória nagyon nagy előny, eddig semmi sem tudta megakasztani. A kijelzője szerintem elég jó, napfényben is jól olvasható. Én a Z-vel hasonlítottam össze, és bár igaz, hogy az full hd, de fakóbb a kijelzője. Amúgy meg 4,6"-ban minek a full hd? Semmi jelentősége nincs.
Vízállóságot próbáltuk, nem volt gond.
A szürke import szerintem nem gáz, bár azért remélem, hogy nem lesz vele gond. Az üzletben készségesek voltak, adtak átalakítót, és a normál sim kártyámból is csináltak mini-t. Ez a T-nél 5000 ft...
Nekem alapvetően bevált a telefon, csak a navigációval küzdök kicsit, mert még mindig nem működik az igo rajta.
Szóval ezt a telefont ne hasonlítsd egy alacsony kategóriáshoz. Pont annyival erősebb, hogy ezek a fagyások eltűntek. Tudom, hogy milyen amikor lefagy, a Defy sűrűn csinálta sajnos.
Ezért az árért ez egy nagyon jó, majdnem csúcskategóriás telefon. Ár értékben csak a Motorola G fogja verni, de azt nem tudni mennyibe fog itthon kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japánok újdonsága az igazi vízállóságot hozza el nekünk, víz alatti fényképezést tesz lehetővé, ráadásul mindezek mellett hardveres téren is az élen jár.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macrodroid
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest