Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
korcsillio #1199 üzenetére
Szabad egy kis ellentrollkodás?
Sokat gondolkoztam Note 2 - Z Ultra cserén én is, aztán letettem róla.
Egyrészt mert a Note-ra elég sokat kérnek ráfizetni egy új Ultra cserére, másrészt a Note-hoz egy rakat (számomra) hasznos kiegészítő kapható:
pl normális-zárt kerékpáros tartó, vízálló tok + egy nagyon stramm, ütésálló tok, 9300mAh-s akku, stb.
(a BT-s eszközöket nem említem, az nyílván üzemelne Ultra-val is)
harmadrészt azért egy jó fényképező kell egy jó telefonba, az 'élet megköveteli' mese nincs..
Negyedrészt meg annyira nincs is bajom a Note 2-vel..Másik oldalon meg az Ultra esetében nem lehet annyira válogatni a kiegészítők terén.
Végezetül (még)nagy(obb) kijelzőn minden jobb, ez kétségtelen.
Az Ultra utódjára azért persze kíváncsi leszek..
-
Cabrio
aktív tag
válasz
korcsillio #1197 üzenetére
Nem fogod megbánni a cserét.
Ha keveset fényképezel... -
5381
aktív tag
válasz
korcsillio #1195 üzenetére
Szerintem gyorsan el lehet adni egy note2-t, 80-at meg simán megér az ultra.
-
robi222
senior tag
Én lehet hogy egy galaxy megára cserélném.Vagy valamilyen 6 "-ra.
-
Cabrio
aktív tag
Note2-ről váltottam én is Ultrára és szerettem nagyon a Noteot, de ez után nem kéne újra, az biztos...
-
5381
aktív tag
válasz
korcsillio #1191 üzenetére
Részedről mindenképp jó üzlet lenne. Szerintem még note3-al is meggondolandó a csere. Nagyon jól teszi a dolgát az egész szerkezet.
-
korcsillio
addikt
válasz
korcsillio #1187 üzenetére
Kamerája is jobb
Nekem meg is felelne ha legalább 6" lenne
Valami nagyobb telefonra van szükségem -
zsloti
senior tag
Én elgondolkodnék rajta ha egy nagyobb összeg is kerülne mellé
-
5381
aktív tag
válasz
korcsillio #1187 üzenetére
Kíváncsi vagyok, lesz-e jelentkező. Csak a helyigényében jobb a note.
-
korcsillio
addikt
Üdv.
Ha valaki cserélne kisebbre(Note 2),keressen meg privátban. -
aAron_
őstag
-
robi222
senior tag
Nektek 1 kép hány mega? Nekem borzasztó pipszeles az öszes kép, és csak 1.5 mega 8mp -en.
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Szemezgetek az Ultrával. Nincs kizárva hogy lecserélem a Note-ot rá. Mielőtt viszonteglépem azt szeretném megkérdezni, hogy va-e osztott képernyős üzemmód? Ha igen akkor nincs semmi akadálya a cserének ha viszont nincs akkor nem igazán tudom a hosszú utazásaim során a nagy kijelző adta lehetőségeket. -
madstunt
addikt
A Z Ultra amúgy támogatja a Z2-ben meg Z1-ben elérhető Xperia Designs cuccost ?
-
Nigér
őstag
Hali!
Valakinek van hasonló tapasztalata a 4.4.4.-es update után, hogy mintha gyorsabban merülne az akksi?
Hozzáteszem, a PC Companion-nel frissítettem, nem volt kedvem legyalulni mindent a telóról. -
törölt tag
Valaki már lemérte a Z Ultra kávájának szélességét? Mennyire nagyobb egy Notenál vagy a Z2-nél?
-
robi222
senior tag
Az üveg hátlapra ha ránézel már adtól is karcolódik.olyan puha mint ha műanyag lenne. A dezing-el meg csak annyit érsz el hogy szép, de egy asztalról már alig tudodd felvenni mert annyira nincs fogása a vékonyság miatt. Ezért a 2 dologért voltam kénytelen venni rá gumi tokot, amit mindig is utáltam minden telefonon mert elcsúnyitja, és még bumszli is lesz töle.
Ennek van a legrosszab kamerálya, az eddigi telefonokhoz képest. A monitoron vagy a tv -n minden kép csúnyán pipszeles. Mint ha 1 mega p lenne. -
tybsen
addikt
Az L-hez mar Art környezet szukseges, ha jol tudom, van ilyen lehetőség egyáltalán az ultra-ban?
Mas: google camera ugye letoltheto a play store-bol, tehat igy az ultra-ra is van photo sphere? Nekem nexus 5 van es lehet h kiprobalnam az ultra-t a kovetkezo nexus megjeleneseig (vagy ha bejon, tovabb is
). Ami visszatart, az a kamera meg ugye a google frissitesek hianya (nem tudok gpe verziot venni). Most hogy ertelmes szintre lement az ara, elgondolkodtam rajta mert megjelenes ota tetszik, foleg a vizallosag lenne nagyon praktikus (esoben is mehetek tok nelkul kocogni, stb) meg persze a keszulekhaz is pazar. Felek az uveg hatlaptol, ez nexus 4-nel is igy volt, bar ahhoz is nagyon jo volt hozzaerni.
-
Vegitaa
senior tag
válasz
kimista #1169 üzenetére
Igazából nem tudom.
A Z2 tökéletes lenne, de kicsit kicsi, meg sokan szidják, mert selejtes. A ZU csak a vaku hiánya miatt nem kell, a T2U meg lehet már gyenge... Bakker semmi sem jó!Most Lumia 1520 felé hajlok, bár a WP-ket sem ismerem, meg az Androidokat sem...
De meg kell hagyni,. hogy a Z2 és a ZU dizájnja nagyon jó! -
5381
aktív tag
válasz
kimista #1169 üzenetére
Arra jó a kamera, hogy valamit lefotózol vele és azt megmutatod valakinek a telefon képernyőjén. A vaku hiányától én is féltem, mert néha rögzítenem kell adatokat, viszonylag fényhiányos helyen, de eddig még nem volt probléma vele. Fotóművészkedéshez meg úgy is rendes fényképező kell.
A T2U nagyjából olyan, mint a Z, csak kevesebb ram-al. Nekem a Z nem vált be, hozzá képes a ZU egy sokkal stabilabb, gyorsabb készülék. -
kimista
aktív tag
válasz
Vegitaa #1168 üzenetére
én nem tudnék átmenni winre, vagyis inkább úgy mondom h nem tudnám letenni a Sony-t.. ez a dizájn nekem No.1, plusz a vízállóság.. olyan kombó amit nem nagyon tudnak überelni (erősen szubjektív, nem?
)
A T2U sem vészes sebességre, szerintem ez a teló azon a szinten van, ami kell, ez alá tényleg nem érdemes menni, de fölötte sem sokkal jobb a helyzet, csak papíron..
Mindenesetre ha lejár a hűségem, lemondom az egyik SIM-et, és lecserélem a T2U-t.. ha nem lesz ZU2, akkor marad a ZU, mert rájöttem h valójában mindig nappal fotózok.. bár nem tudom h ez a 8 MP-es egység mennyire jó..
Ugyanaz a modul, mint a Ray-ben? -
Vegitaa
senior tag
válasz
kimista #1167 üzenetére
Valóban igazat adok neked!
Még a Z Ultrában a 8Mp kicsit már karcsú szerintem, de fő baj a vaku hiánya. -Nem is értem, hogy miért nem került bele...
A Z2 meg igazából egy kicsit kicsi nekem is.
Ami még bejön, a T2 Ultra, de az már kcsit régi, s gyenge... (ja meg a lumia 1520 is befutó...)
-
kimista
aktív tag
válasz
Vegitaa #1155 üzenetére
én csak azért nem ZU-t vettem, mert dual simes kellett. kijelzővel nincs gond, nem lassabb mint a sima Z, bár tény h a ZU izmosabb.. kár h nincs flash. A T2U-ban a kamera is jobb. memóriakari meg van ha kevés a 8GB
1 GB ram elég a hétköznapra.. viszont a vízállóságot hiányolom.
-
Nigér
őstag
A frissítés amiről feljebb írt egy kolléga, megjött már valakinek?
-
5381
aktív tag
válasz
Vegitaa #1155 üzenetére
Messze!
1 Gb ram - ez nagyon kevés volt már egy éve is.
Proci az olyasmi, mint a z-ben, a kijelző nem full hd(ez akár még jó is lehet, lehet gyorsabb a telefon tőle). A belső tárhely is nagyon kevés, nincs 5Gb szabad. Az aksi az jó lehet, az ugyan úgy 3000-es.
Nem sokkal drágább a ZU, megéri az árát, semmi bosszantó dolgot nem művel, baromi jól megy, és jól is néz ki. -
Vegitaa
senior tag
Srácok,
a Z Ultrához képest hol van a T2 Ultra?Köszi!
-
kimista
aktív tag
válasz
OberMotz #1153 üzenetére
ha tokkal akarod használni, akkor a specifikus tartók kiestek, kizárólag univerzális tartót találhatsz. Ezek száma pedig konvergál a végtelenhez [EBAY]
Ajánlani egyiket sem ajánlanám, legalábbis én, mert sztem csúnya az univerzális, csak és kizárólag specifikus tartót használtam idáig..persze tok nélkül -
OberMotz
aktív tag
Sziasztok,
olyan autós tartót keresek, amibe (egy diszkrét, egyáltalán nem vastag) tokkal együtt is befér a teló. Valakinak van tippje ilyenre?
-
poster
csendes tag
válasz
kimista #1130 üzenetére
Szia!
Június 2-án a Sony ezt a bejegyzést tette közzé, lehet, hogy a Z2 Ultra bejelentésére utalnak..
-
Egy kérdés, illetve gondolat a telefont tanulmányozva:
A telefon nem szétszedhető, így nem cserélhető az akkuja sem - gondolom.
Ebből eredően akkuteljesítményileg kerülendő lenne a használt, pl 1 éves készülék..
jól gondolom? -
válasz
exelsior1 #1096 üzenetére
Gondoljatok bele, mekkora a telefon, mi mindennel van teletömve, valamint mindehhez milyen vékony.. Ennek a vékonyságnak ára van, kell spórolni az anyaggal (gondolok itt a készülékházra) valamint hogy ki kell használni a házon belüli 'teret'.
Ebből eredően naná hogy nem tesz jót neki a fizikai behatás... -
Sziasztok,
Hibátlan T-Mobile-os Samsung Note 2 LTE-t cserélnék szintén hibátlan Z Ultra LTE-s telefonra, akit esetleg érdekel az ajánlat keressen privátban, köszönöm!
-
törölt tag
Valaki megtudja válaszolni bizonyítékokkal, hogy most a hátlap miből van? Kopogtatásra nagyon plexi gyanús, nyilván összetörni nem fogom ezért, hogy megtudjam.
Az akkumulátor nálatok is ilyen keveset bír?
38% állapot(3ó 25p)
Képernyő 59%
Média 11%
GPS app 9% (WIFI nélkül csak GPS)
Android rendszer 5%
Telefon készenlétben 2%
EPOCH 2 4%Készenlétben még 6 napot ígér. A telefont végig STAMINA, merülő akku módban használom.
-
madstunt
addikt
Sziasztok, az ujabb szoftvereknel benne van az ultraban a nativ, usb-s audio opcio ?
-
robi222
senior tag
És azt tudjátok hogy mik javulnak, afrissítéssel?
-
kovacs65
őstag
Nekem jelzi a 108-ast, de nem rakja fel OTA-n, azt mondja, hogy PC-re van gusztusa.
Ha frissítek a root marad szerintetek?
-
5381
aktív tag
Tegnap még a filmek alkalmazás is frissült.
-
lszb19
tag
Sziasztok, valakinek megjött már a 14.4.A.0.108-as frissítése?
Kollegámnak Z1 compactja van és már rég elérhető neki. -
5381
aktív tag
-
törölt tag
Ennek telefontartónak állítható vége? mert nem tudom hogy a motornak milyen vastag a kormánya. És free air mail mit jelent? Postán kell majd felvenni a csomagot vagy futár hozza ki?(Azt értem, hogy nincs szállítási díj. Nem vagyok egy nagy angolos+ soha nem rendeltem külföldi oldalról. Csak egyszer volt, hogy levelet küldtek külföldről de azt magyar kirendeltség intézte.
-
kimista
aktív tag
sziasztok! nincs kinézőben a Z ultrának egy újabb verziója? Z1 ultra, Z2 ultra v valami?
A Z ultrába nem ugranék bele, mert a flashra igényem lenne, plusz még nem is aktuláis egy telóvásárlás, de a jövőben támogatnám ezt a 6.44-es vonalat mondjuk egy z1 ultra képében -
Nigér
őstag
Ez érdekes mert az enyémmel semmi ilyen gond nincs, sőt eléggé hangos.
Egy ekkora készüléknél előfordulhat hogy nem pont a hangszórónál teszed a füledre, nem lehet hogy ez a probléma?
Az elején amikor még új volt az Ultrám, én is beszoptam ezt, sőt asszem itt is írta más is. -
cantus
tag
Egy havi fizetésem menne el egy ilyen telefonra és még azt a minimális elvárást sem tudja, hogy tisztességesen halljam a másik felet. Persze, majd én essek neki átprogramozni az egészet, mert ők nem tudják ezt se tisztességesen megcsinálni. Kezdek kiszeretni az Ultrából.
-
tovgab
aktív tag
válasz
#76500480 #1124 üzenetére
Hi!
Ha nem is magyar, de kínai:
-autós tartó:
[link]-ez meg elvileg bringához jó, de hátha a motorodhoz is:
[link]Mindez ~2500 jó magyar forintért, free shipping-gel. Nekem autós van az Ultra mellé és elégedetten használom. Stabilan lehet rögzíteni, minden irányban állítható és nem rezeg még sz*r úton sem.
-
törölt tag
Tudtok mondani valami boltot(legjobb magyar lenne) ahol lehet venni az Ultrához telefontartót? Lehet tapadókorongos vagy olyan amit motorra is rárakhatok. Az autós navi nem annyira jó és 400e Ft felár, motorba meg nem szerelnek gps-t.
-
robi222
senior tag
-
Colani
tag
Sziasztok. Szeretném kérdezni hogy hangeroben milyen az ultra? Elég hangos vagy nagyon karcsú?
-
kelemenkelo
tag
Sziasztok van egy dokkolom feleslegbe ha erdekel valakit PÜ!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó bekeményített és egy igen durva eszközt tett le az asztalra. A Z Ultra teljesítményben és méretben messze a konkurencia felett teljesít.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest