- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
OberMotz
aktív tag
Spemall-ról jött gyári rommal úgy 10 nap alatt, EU Express szállítással a nem várt kiadások megelőzése végett. A B20 hiánya fájó lehet bizonyos vidékeken, de ha van ott esetleg 3G akkor nem akkora para.Letiltani nem nagyon fogod tudni, max. az LTE-t úgy ahogy van, ekkor szvsz a 3G-nek még mennie kéne, de majd javít valaki ha idiótaságot mondtam. Amúgy próbáltam rengeteg ROM verziót, egyelőre a xiaomi.eu weekly van a telefonon, a szokásos MIUI idiótaságokon kívül nem nagyon van baja, de nagyon várok már egy stabil CM13-at mert a mostani sajnos még elég beteg.
-
OberMotz
aktív tag
Az egyetlen megfizethető árú alternatíva a Xiaomi Mi Max szvsz, a többi rettentő drága. A Max esetében az egyetlen igazi negatívum a B20 hiánya (esetleg még az NFC, bár az annyira nem izgat), de nekem ez nem akkora hátrány mert főleg BP környékén mozgok, itt meg a Telekomnál rendesen van 4G. Kb. két hónapja használom, a kezdeti szivattyú után sikerült most már összebarátkoztunk (pl. eltartott egy darabig mire rájöttem hogy ha PIN kód van a kártyámon, akkor a flash utáni második újraindítás után soha többet nem akar visszamenni a hálózatra, na ez elég vicces volt. nem.), illetve a MIUI is megszokást igényel (szerintem túl nagyot akarnak vele markolni, ahelyett hogy a sok szirszar apró hibát kijavítanák). Ezzel együtt ajánlom, ezért a pénzért nagyon ütős vas.
-
OberMotz
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #3358 üzenetére
Ezen már sajnos túl vagyok.
-
OberMotz
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #3356 üzenetére
Most gyári 5.1, de mindegy hogy milyen rom van rajta, nagyon úgy néz ki hogy maga a szenzor halt meg.
-
OberMotz
aktív tag
Úgy néz ki hogy meghalt a telefonomban a proximity szenzor és újra kalibrálni sem tudom, mivel szerencsétlen szerint mindig van előtte valami, pedig sajnos nincs (nincs semmilyen fólia rajta/előtte ami bezavarhatna). Emiatt elég idiótán tud hívás közben viselkedni, mivel hívásindítás után rögtön elsötétül a képernyő és hívást bontani is érdekes (bár ezt rá lehet tenni a bekapcsológombra a gyári rom esetében). A kérdés: volt már valakinek ilyen problémája illetve javítható ez a hiba?
-
OberMotz
aktív tag
válasz
KenBlock43 #3281 üzenetére
Igen, az előző hozzászólás hatására, de nem láttam változást.
-
OberMotz
aktív tag
válasz
KenBlock43 #3279 üzenetére
Az enyém is hasonló, de hiába pucolgatom, nem változik
-
OberMotz
aktív tag
-
OberMotz
aktív tag
válasz
BLUE TORNADO #3209 üzenetére
Arra vigyázzatok, hogy ha tokot használtok, akkor nem biztos hogy be tudjátok tenni a telót a dokkolóba.
-
OberMotz
aktív tag
válasz
BLUE TORNADO #3204 üzenetére
Szia, nekem is lejött, itt van pl kb. 6 dollárért.
-
OberMotz
aktív tag
válasz
BLUE TORNADO #3181 üzenetére
Valószínűleg nyitott bootloader-ed van, akkor nem engedi.
-
OberMotz
aktív tag
válasz
IamSociopath #3118 üzenetére
A Sonynak nincs "nyers" AOSP romja. Google forrásból tudsz magadnak fordítani a Sony repók felhasználásával. Meg kéne nézni hogy az Ultrához MM-hoz eddig mit adtak ki, lehet hogy vannak még olyan komponensek, amihez nincs forráskód vagy bináris.
-
OberMotz
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #3108 üzenetére
Gyári kamerához képest a CM kamerája sehol sincs. Az a ROM amit most használok (meg gyanúm szerint te is), azért klassz mert az AOSP alaphoz hozzácsapták az Xperia billentyűzetet (legjobb) illetve a gyári kamerát is, nameg elég stabil és az üzemidő sem rossz.
-
OberMotz
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #3040 üzenetére
Feltoltam én is ezt a romot, eddig (kb. 2 óra
) egész jónak tűnik.
-
OberMotz
aktív tag
Sziasztok, amióta átálltam gyári 5.1.1-re, a telefon el-eldobálja a micro SD-t, de elég fura módon. Beállítások -> Tároló alatt olyan mint ha nem lenne a telefonban, ES File Explorer alól viszont simán lehet böngészni rajta, illetve a Spotify is használja (itt vannak az offline zenék). Két kártyát is próbáltam, máshol nincs velük ez a jelenség. Valaki tapasztalt hasonlót, vagy húzzak vissza inkább CM12.1-re?
-
OberMotz
aktív tag
Gyári 5.1.1 alatt hogy lehet az ADB-t bekapcsolni? Hiába tapicskolom a névjegyben a verziószámot, nem történik semmi. Szerk: rosszat nyomtam
-
OberMotz
aktív tag
válasz
IamSociopath #2912 üzenetére
5.1.1-en már csak Art van, Dalvik nincs egyáltalán.
-
OberMotz
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #2872 üzenetére
Szerencsére ez nem érint, nem kötöm én ezt semmihez
Azért persze remélem hogy gyorsan kijavítják aztán mehet a csapatás.
-
OberMotz
aktív tag
válasz
OberMotz #2869 üzenetére
Megtaláltam a CM12.1 BT probléma okát: nem létezik a /data/etc/bluetooth_bdaddr állomány, ezért minden egyes alkalommal amikor bekapcsol a BT, új MAC addresst kap, emiatt pedig az eszközök újra hitelesítést kérnek. A megoldás: létre kell hozni ezt a file-t bluetooth tulajdonossal 0660 hozzáféréssel és beleírni egy érvényes BT MAC addresst (bekapcsolt BT esetében a "Beállítások -> A telefonról -> Állapot" menüben mutatja az éppen aktuálisat).
-
OberMotz
aktív tag
válasz
IamSociopath #2862 üzenetére
A belassulások a Lollipop 5.0 asszem három durva memóriaszivárgási hibája miatt vannak, amelyek közül a legsúlyosabbat az Xposed egyik moduljával úgy-ahogy kezelni lehet, de kb. 1 nap után így is elkezd szaggatni a rendszer illetve eldobálni a háttérben futó programokat. Én emiatt álltam pont ma vissza CM12.1-re (ez ugye Lollipop 5.1.1) ahol ezek a hibák már javítva vannak, viszont cserébe a Bluetooth eszközök nem hajlandók automatikusan párosodni - remélem erre találok valami megoldást mert elég bosszantó.
-
OberMotz
aktív tag
Sziasztok, CM 12.1 nightly van a telón (most éppen a június 29-i) és azt vettem észre hogy a bluetooth meghülyült. A kocsiban össze lehet párosítan a kihangosítóval és működik is, de szétkapcsolás után elfelejti a kapcsolatot és újra párosítani kell. Ezt a gyári romon illetve jünius eleji CM buildekkel biztosan nem csinálta. Másnál is előfordul ez / én nem találok valami beállítást amivel megjegyezné a párosítást?
-
OberMotz
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #2618 üzenetére
Köszi a tippet, múkodik
-
OberMotz
aktív tag
Egy kérdés: CM 12.1-et használok, nincs semmi problémám vele, viszont idegesít a navigációs sáv ikonjainak böszmesége. Xposed nélkül van valami módszer emberi méretre való zsugorításukra?
-
OberMotz
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #2279 üzenetére
Az enyém is ma jött le - úgy látszik ez egy ilyen nap
-
OberMotz
aktív tag
Ha nyitott bootloadered van plusz egy kis elszántságod, akkor simán lehet rá Lollipop 5.1-et összerakni (AOSP-t, teljesen gyári anyagból).
-
OberMotz
aktív tag
Na felment a CM12, bár először volt pár apró kellemetlenség a kreténségem miatt, mint pl: nem nyitottam ki a bootloadert, csesztem elolvasni a CM readme-jét de most már veret. Meglátom mennyire stabil - azért csináltam egy full mentést a gyári cuccról, biztos ami biztos.
-
OberMotz
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #2071 üzenetére
CM12 csak a GPE változatra megy fel, vagy a gyári ROM-ra is rá lehet húzni?
-
OberMotz
aktív tag
Ez a te barátod, feltéve ha rootolt a telefonod: SDFix: KitKat Writable MicroSD . Miután feltetted, tudsz SD-re másolni Windows alól is.
-
OberMotz
aktív tag
Sziasztok,
olyan autós tartót keresek, amibe (egy diszkrét, egyáltalán nem vastag) tokkal együtt is befér a teló. Valakinak van tippje ilyenre?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó bekeményített és egy igen durva eszközt tett le az asztalra. A Z Ultra teljesítményben és méretben messze a konkurencia felett teljesít.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest