Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark!
őstag
Az a csillag mi ott? Annyira idegesít... Szerk:azt a rohadt képet nem küldi el. Értesítéspanelon van egy csillag.
-
mark!
őstag
Sziasztok! Ilyen se történt még velem: este lemerült e telefonom, (persze hogy most lett kicserélve a hátlap)
és amikor raktam volna fel töltőre letört az a kis pöcök, ahol a töltőt dugod be. Namost: kb ezen volt minden adatom, tölteni nem tudom, apu elvitte vissza t-ékhez (biztosítás volt rajta!), és most írt, hogy vagy jó így, vagy pedig teljes telefoncsere. Semmi megoldás nincsen az adatok mentéséreHa valakinek van esetleg ötlte, az legyen szíves PRIVÁTban írja meg. (Ott jobban észreveszem!)
-
mark!
őstag
Nekem nagyon bejön, kényelmes, és külseje is gyönyörű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest