- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
Zsmester89 #8945 üzenetére
Warez hátránya.. Vedd meg és menni fog.
-
Deck
titán
Srácok megy a Need For Speed: Most Wanted
Persze legálisan.
Titaniummal Backuppal elmentettem az .apk-ját P-ről(mivel arra felrakható playről) majd feltelepítettem Z-re ezután, ellenőrizte a licenszt (megvásárolt) majd letöltötte a fájlokat és most tökéletesen fut
-
Deck
titán
-
Deck
titán
Magyar videók: (Hátha kedvet kap valaki a dokkolóhoz
)
Sony DK26 Xperia Z dokkoló kicsomagoló videó
Sony DK26 Xperia Z dokkoló bemutató videó -
Deck
titán
Mini bluetooth billentyűzet. Nekem nagyon bejön
-
Deck
titán
válasz
SonyNex7 #8887 üzenetére
Hidd el 2-3 nap hozzászoksz a méretéhez és fel sem fog merülni, hogy nagy lenne.
Mikor először kivettem a dobozból az első reakcióm az volt, hogy te jó ég mekkora ez (P-m volt még akkor)
de rá pár napra ez lett a természetes a P meg kicsi.Torrentezni lehet rajta. Én is szoktam n****-ról. Ajánlom hozzá a ttorrent pro-t az a legjobb a célra, csak úgy száguldanak a torrentek és nem volt vele problémám. Max 64GB-os memóriakártyát vehetsz a Z-be.
A külső winyót, hogy érte? -
Deck
titán
Ki milyen filmet néz a telefonján?
HD 720p vagy BDRip?
Ezen gondolkozom most mivel a HD filmek majdnem 10GB-ok míg a BDRippek csak 1,5GB körül vannak.
-
Deck
titán
válasz
Alias LaLee #8842 üzenetére
És akkor mi volt a gond?
-
Deck
titán
válasz
besaints #8834 üzenetére
Először is üdv köztünk!
Örülök, hogy szinte mindent megtudnál csinálni a leírás alapján. Mindent jól csináltál.
Backuphoz én egyedül a Titanium Bakcup PRO-t használom semmi mást. PCC-t el sem szoktam indítani csak ha frissítést keresek de ott arra a SUS is.
A root fix-et érdemes felrakni, futtasd le win alól Pl. és erre jó:
"If you are facing issue of device rebooting when remounting /system partition then checkout the fix posted by @[NUT]"
Tehát ezt javítja.
Mivel végig olvastad az egész kiemelt hozzászólást, (nem tudom hányan vannak így vele) így mindent tudsz.
Kipucolás, reklám ne legyen, Greenify egy nagyon hasznos app.
Ami újdonság a kiemeltben, hogy az NFC ikon nem látszódik alapból ha bekapcsolód, erre írtam megoldást bele.
A No final verification-t én sem szoktam pipálgatni. Semmi értelme nincs.
Exdialer tudja a rezgést mikor felveszik.
Az észrevételeidért meg köszönet!
-
Deck
titán
Topik összefoglaló javítva, került bele 1-2 új dolog és helyesírási illetve, vessző hibák javítva.
Köszönet érte besaints-nek, hogy felhívta rá a figyelmemet!
Hamarosan cserélődik. Hamarosan beleírok egy olyan menüpontot is, hogy kiegészítők és feltüntetem őket. Azt csinálom majd ma! -
Deck
titán
válasz
Zsmester89 #8808 üzenetére
Most csinálom
-
Deck
titán
válasz
BanditAkos #8801 üzenetére
A Cordon-ra gondolsz? Én is úgy tudom ingyen cserélik.
-
Deck
titán
válasz
SkyS1gn #8794 üzenetére
Ugyanezt az egeret akartam most belinkelni
Magyar videó: Genius LuxePad A9000
-
Deck
titán
válasz
ilovedigweed #8738 üzenetére
Beállításoknál van olyan, hogy tűzfal majd automatikus na rakd automatikusra kivételekkel ha hozzá tudod adni, vagy van tanuló ahol először megkérdez mindent engedélyezed majd vissza rakod automatikusra.
Ha nem megy holnap írj pmet és segítek úgy is kipróbálom és nekem is ESS van. Aztán, akkor megtudom mondani, hogy pontosan mit kell hozzáadni.
-
Deck
titán
válasz
ilovedigweed #8732 üzenetére
A piszok
-
Deck
titán
válasz
ilovedigweed #8709 üzenetére
Holnap kipróbálom én is.
-
Deck
titán
Maradok csak ebben a topikban meg a P-ben. Az Xperia Z topik legalább minőségi és jó arcok vannak itt
Kedden kapom a dokkolómat 7ezerért. Gyári fekete. Ennyiért megéri
-
Deck
titán
Hát srácok vicc az az Xperia SP topik.. Úgy osztják az észt, hogy fogalmuk sincs.
Aztán, ha igazad van megy a személyeskedés..Törölhetem az aláírásomból az ncore részt.. Kár, hogy nem futhatok össze vele személyesen..
Elbeszélgetnék veleMa Sétálok át a zebrán erre látom, hogy egy csaj nyomogat egy Samsung Galaxy Y-t. Ebben semmi különös de rajta volt még a matrica amin a telefon neve van az android figura meg minden és úgy használta utcán.
-
Deck
titán
válasz
naturepalmer #8660 üzenetére
Ott a pont
-
Deck
titán
válasz
BanditAkos #8619 üzenetére
Cordon? Hívd fel őket.
-
Deck
titán
Rendeltem dokkolót. Innen: [link]
Csak 7ezer. Megkérdeztem eredeti! Tehát max 1800al tölt. Alig várom, hogy megjöjjön
-
Deck
titán
válasz
SonyNex7 #8607 üzenetére
Lecseréled a gyári launchert pl Apex-re és nem lesz ködösség.
Én 4col-ról váltottam 2-3 nap alatt tök természetes lett az 5colt a 4 meg már nagyon pici nekem. Az 5 az ideális méret szerintem.
Van rajta fólia elől, hátul. Vannak videók is. Tapétavágó késsel neki estek és csak a fólia sérült. De ha bármi lenne vele ingyen cserélik. De a Gorilla Glass2 és a Dragontrail üveg magáért beszél.
Nincs fájl méret korlát és 4-9gb-os filmek közt nézek HD filmeket.
Érdemesebb lecserélni. Nekem mh1c headsetem van volt ára de hifis és össze sem hasonlítható a kettő.
Csak oldalról szar, szemből tökéletes. Én úgy is csak szemből nézem a telefont tehát engem nem zavar.
Ajánlom elolvasásra a kiemelt hozzászólást!
Remélem minden kérdésed megválaszoltam.
(#8608) nyakoati A kernel flash kb 2mp nálam.
-
Deck
titán
válasz
Zsmester89 #8584 üzenetére
2500-ért megérte. Nekem is kellene. Nem akar valaki még rendelni? Aztán, akkor lehetne egybe.
-
Deck
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- HP Rack és Tower szerver bazár
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest