Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Mostanába read only vagyok. Meguntam a fórumozást a sok gyökér miatt meg van sok más dolgom is. Szídják a Z-t a kamu szövegeikkel meg minden. Pl. A fólia miatt műanyag hatású a telefon.. Ami vicc. Aztán, hogy minek van rajta fólia.. Leszarozzák a kijelzőt mikor kurva szép. Stb.. Tegnap mutattam a haverjaimnak a telót mindegyik nyomkodni akarta és az egyik vesz is Z-t jövő héten. Nagyok le voltak nyűgőzve
A vicc, hogy olyan emberek írnak olyanokat akiknek túlszaturált kijelzős, túlárazott műanyag szappantartójuk van és túl is van árazva. Ha olvassátok a cikkeket és a kommenteket akkor láthatjátok mennyi iq harcos van..
-
Deck
titán
válasz
Destroyer91 #10737 üzenetére
A fentebb írt headsetemmel nincs gond a hangal. Powerampal hallgatok zenét, rock és metál szól nálam. Nincs panaszom a hangerőre.
-
Deck
titán
válasz
Levi113399 #10728 üzenetére
Most gondolom át
-
Deck
titán
-
Deck
titán
Nekem TP-Linkes a routerem. 3antennás. Az egész házat lefedi még kinn is van wifi az udvaron, ház előtt stb (nagy családi ház)
-
Deck
titán
Nekem a P az otthoni 80mb-os netből elért 20mb-ot míg a Z 40-50mb-ot. A hatótávolsággal sincs gondom. Otthon a routertől kb 25-30méterre vagyok van közte 2fal és fullos a jel. Sosem volt wifi megszakadás.
-
Deck
titán
Kicsit szerkesztettem a gyári háttérképet és így már sokkal jobb lett szerintem.
Eredeti -> Szerkesztett
-
Deck
titán
válasz
Jokerke #10435 üzenetére
Látom lusta vagy a kiemelt hozzászólást elolvasni vagy keresni benne..
(#10430) Plag Nekem tegnap 5óra kijelző használat volt. Sorozatoztam, böngészés, twitter, telefonálás, folyamatosan wifin voltam és whatsapp,
Staminát sose kapcsolom be. Ha nem böngésztem volna lett volna több is
-
Deck
titán
válasz
Ferenczi Áko #10402 üzenetére
Egy okostelefon se való akkor az igényeinek.
-
Deck
titán
válasz
sarkanyolo2 #10398 üzenetére
5óra beszélgetést lehet bír, de utána már a többit biztos nem akkor.
-
Deck
titán
válasz
sarkanyolo2 #10398 üzenetére
3-5óra kijelző használatnál többet ne várj ahogy egy okostelefontól se. Folyamatos szinkronizáció is merít rendesen.
-
Deck
titán
Semmi probléma nem ázott be. Indikátorok fehérek maradtak. Lehet túlparáztam
Szerintem elnéztem nincs egyvonalban teljesen.
-
Deck
titán
Gondoltam rá kipróbálom a vízállóságot. De ugye bal oldalt fenn egy síkban van már a hátoldalán. Szerintetek befog ázni? Van akinek így is bírja?
-
Deck
titán
válasz
SonyNex7 #10269 üzenetére
Hát.. Ha fényképezés fontos akkor ott lesznek a telefonra szerelhető kamerák.
New Sony Honami picture samples emerge
A Z ára lemegy majd 110körülre a Honami 200lesz.
Sok pénzek ezek
Mire megvenném a Z1et már jönni fog a 2014es zászlóshajó tehát várok
-
Deck
titán
Egyre jobban csábít a Honami
Gondolkozik még rajta valaki?
Hivatalos videó: The best of Sony is about to get even better
-
Deck
titán
válasz
levialeigazo #10240 üzenetére
Aha. Persze. Magától betört a kijelző pár perc alatt..
-
Deck
titán
A chrome jobban meríti mint más böngésző. Vagy lehet a böngészők már csak ilyenek ettől függetlenül azt használom. De az biztos, hogy rendesen merít. Ha csak böngészek mobilneten akkor sokkal kevesebbet bír a telefon.
Sok sorozat nézek. Egy 45perces rész alatt 10%merül.
De sok mindentől függ. A kijelző használat 3-6óra közt van attól függően mit csinálsz. Na meg mi fut a háttérben, beállítások, stb.. Én naponta töltőm.
Assasin_: Amit írsz azt én se hiszem. Azt írod rendesen nyomogatod és, hogy 3naponta töltőd. Sőt még 40%marad is..
-
Deck
titán
válasz
lionshamlet #10121 üzenetére
Az adatai össze vissza vannak róla írva szinte semmi sem jó benne majdnem. Meg a telefonról a kép miért egy kiállított modellről van?
Nem hiszem, hogy elmenne élő taliraPSX meg nem elérhető magyarországon. És ez egy kiállított modell akkor ha magyar, hogy hogy ott van rajta? Na meg már biztos láttam máshol azt a képet
szerk. Az egy CES-es kép. Meg is találtam: [link]
-
Deck
titán
válasz
lionshamlet #10119 üzenetére
A képen egy kiállított modell van. Az adatok meg róla vicc.
Berakom a többieknek is had röhögjenek:
Sony Xperia Z 64Gb új - eredeti - nyitva 52 000 Ft
Kijelzo típusa kapacitív érintoképernyo, 16M szín
Méret 1080 x 1920 pixel, 6.4 inches (~ 344 ppi pixel suruség)
Multitouch Igen, akár 10 ujját
Védelem törhetetlen és karcálló üveg
- Triluminos kijelzo
Hang Ébreszto Rezgés, MP3 csengohangok
Hangszóró Igen
3,5 mm-es jack Igen
Memóriakártya-nyílás microSD, akár 64 GB-os
A belso 16 GB, 2 GB RAM
DATA GPRS Akár 107 kbps
EDGE Akár 296 kbps -
Deck
titán
Köszi. De van is itthon mindig jó hideg sör
A topik tali viszont nem lenne majd rossz ötlet mondjuk baráti sörözésként, bár még vidéki vagyok messze Pesttől de hamarosan úgy néz ki go Pest. Bár szeretek utazni szóval mindenképp mennék majd
Bár aki nem sörözik az meg kólázna bár az nagyon egészségtelen
-
Deck
titán
Az zavar csak, hogy sokan (tisztelet a kivételnek) szarnak az első hozzászólásra pedig abban szinte biztos, hogy választ kapnának a kérdésükre vagy fenn van a kereső amivel lehet keresni a fórumon itt. Nem nehéz kb pár másodperc lenne az egész. És ezt képzeld el minden nap. Nem csak ebben a topikban hanem mindenhol máshol is. Azt persze szeretem ha pörög a topik de nem úgy..
A sör viszont jó ötlet bontok is egyet
megint..
-
Deck
titán
válasz
Vjankovics82 #10105 üzenetére
Kiemelt hozzászólás.. Szerinted dísznek van?
Részletesen benne van minden. Na meg nem ártana magyarul fogalmaznod..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest