- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
SzőkeKapitán #17336 üzenetére
Van ez így néha
-
Deck
titán
válasz
SzőkeKapitán #17332 üzenetére
Próbáld csak, jónak kell lennie így pedig
-
Deck
titán
válasz
SzőkeKapitán #17330 üzenetére
Próbáld meg a legújabb cwm-el.
-
Deck
titán
Xperia Z1 és Xperia Z1 Compact-ra kinn a KitKat. Hamarosan mi is kapjuk!
-
Deck
titán
válasz
csiziktomi #17258 üzenetére
benne van a gyári ftfbe.
-
Deck
titán
Xperia Z2 display VS Galaxy Note 3
Jobb a Sony kijelzője már. Most már a Samsung tűnik fakó szarnak
-
-
Deck
titán
válasz
#18567168 #17016 üzenetére
Van kiemelt olvassák el abban 99%, hogy benne van minden. Ha meg nem fenn a kereső aminek a használata 1mp és probléma megoldva. De ehelyett ezerszer megkérdeznek mindent. Volt mostis, hogy kérdeznek és pont előtte volt róla szó és csak 2 kommentet kellett volna visszaolvasni. Ez nem cset! Azért, van kiemelt és keresés, hogy használják azért fórum ez és nem cset!!
-
Deck
titán
válasz
barnabasss #16910 üzenetére
A Swiftkey meg ezerszer szebb, használhatóbb mint a gyári szar
-
Deck
titán
Meguntam a villogást a Chrome-ban és lecseréltem az Operára. Az akksim is jobban bírja vele. Marad is, meggyőzött
-
Deck
titán
válasz
barnabasss #16835 üzenetére
Csak mert te teletudod szemetelni a ramot nem jelenti, hogy aki nem az nem hardcore user.. Annyi az egész, hogy használok greenifyt ami automatikusan jegel ha meg elindítok valamit kiolvasztja mindezt észrevétlenül. Gyors is marad ennek köszönhetően a telefonom.
-
Deck
titán
válasz
barnabasss #16830 üzenetére
Ezektől ne csodáld..
-
Deck
titán
válasz
Ferrari fan #16771 üzenetére
Jeeee
Adj neki
-
Deck
titán
válasz
barnabasss #16766 üzenetére
Igen, tudom
-
Deck
titán
válasz
Ferrari fan #16763 üzenetére
Propáld a legújabb cwmet.
Pszichiáter: a root nélkül csak korlátozott telefonod van.
-
Deck
titán
válasz
->Raizen<- #16688 üzenetére
Volt már róla szó. Hónap vége, jövő hónap eleje.
Az, hogy melyik régió kapja meg előbb változó. Nem feltétlenül utoljára kapják meg a szolgáltatósak de nem is kell várni rá. Amint egyre elérhető lesz lehet felrakni.
-
Deck
titán
válasz
Zsírkrétamen #16619 üzenetére
Próbáltam már azt nem.
-
Deck
titán
válasz
Zsírkrétamen #16616 üzenetére
Ez a root 4.2ön működik. Az is van a kiemeltben és egyszerű.
-
Deck
titán
válasz
Zsírkrétamen #16612 üzenetére
Ilyen megbízhatatlan módszert biztos nem fogok ajánlani a kiemetben. Egyszerű a mostani is. Köszönöm az észrevételt!
-
Deck
titán
Csak az írja, hogy működik aki felrakja a 4.3at tisztán majd rootolja a progival. Holnap meg úgyis kipróbálom reggel aztán ha jó megy kiemeltbe
-
Deck
titán
Hívás közben fekete volt a képernyő és feléleszteni sem lehetett a kijelzőt addig míg akivel beszéltem le nem rakta. Aztán, rájöttem mi a gond. A skype.. Az nap raktam fel tesztelni, hogy milyen majd miután letöröltem megszűnt a gond. Gratulálok a microsoftnak..
-
Deck
titán
válasz
Zsírkrétamen #16541 üzenetére
Ha szolgáltató függő akkor zárt és az is marad.
*#*#SERVICE#*#*
Majd configuration.
-
Deck
titán
Te is megtudod csinálni. Visszaraksz egy 10.3.1.A.0.244-es romot majd átírod az SI számot aztán pcc javítás és azt fogja már letölteni ami neked kell. Vagy eggyel korábbit visszarakni majd SI átír aztán frissítéskor azt fogja felajánlani és végül csinálsz egy ftfet belőle. Bár nem tudom minek ennyi ftf mikor mind ugyanaz, a különbség csak, hogy nincs tele minden szeméttel.
-
Deck
titán
válasz
BLUE TORNADO #16508 üzenetére
Pedig a mobilnézetek jók. De rossz topikban vagy, keresd meg az Android alkalmazások és szoftver kibeszélő topikot.
-
Deck
titán
válasz
BLUE TORNADO #16506 üzenetére
Válts mobilnézetre ahol tudsz.
-
Deck
titán
válasz
S3R6PH #16406 üzenetére
"Semmi sem tökéletes, az android sem.
A már törölt alkalmazások néha adatokat hagynak hátra maguk után.
A rendszer folyamatosan létrehoz naplókat, összeomlási jelentéseket, és a hibakereső fájlokat, amikre nincs igazán szükség.
A Play áruház ideiglenes fájlokat hagy a letöltött alkalmazások után.
Lehetséges, hogy ne így legyen...
Miért nem szerzel be egy segédet hogy megtisztítson mindent?
Az SD Maid segít megőrizni a készülék tiszta, és rendezett állapotát!
Próbáld ki, ha egy alapos tisztító alkalmazást keresel!
Válassz egy fület, nyomd meg a "Vizsgálat" gombot, majd kattints egy elemre a törléshez, vagy csak nyomd meg a "Mind tisztít" gombot. Ez ilyen egyszerű.
Különböző funkciók elérhetőek:
* A Fájlkezelő egy teljes értékű fájlkezelő, hogy feltérképezd a androidos fájlokat.
* Használd a keresőt, ha tudod, hogy milyen fájlt keresel.
* A hibakereső megkeresi a készülék alvó könyvtárait + fájlokat, és összehasonlítja azokat a telepített alkalmazások listájával.
* A programkezelő segítségével fagyaszd, olvaszd ki, és távolítsd el az alkalmazásokat (akár rendszer alkalmazásokat is).
* A Rendszertisztító átnézi a készüléket, hogy mely könyvtárak tartalmaznak felesleges fájlokat. Akár még saját szűrőket is létrehozhatsz!
* Optimalizáld az adatbázisokat a gyorsabb elérés, és a több szabad hely érdekében.
* Tekintsd meg a legnagyobb fájlokat, hogy megtudd meg mi foglalja a legtöbb helyet.
* Keresd meg a fájlokat, amelyek módosítva lettek az utolsó X percben.
És több...
Jelenleg 10 funkció érhető el az ingyenes változatban, és további 2 a vásárlás, és a feloldó program telepítése után.
A "Feloldó" több működő funkciót tesz lehetővé.
SD Maid-et nagy gondossággal terveztük, és folyamatosan fejlesztjük.
Az androidos eszközök óriási számának köszönhetően, lehet hogy nem működik tökéletesen minden eszközön, de keményen dolgozok rajta, hogy minden zökkenőmentes legyen.
Ha problémád, kérdésed, javaslatod vagy aggályod van, küldj nekem egy email-t, (support@thedarken.eu). Általában gyorsan válaszolok, boldogan segítek, és megpróbálom javítani a problémát a következő verzióban."
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest