- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szombó
senior tag
válasz
laszlolczka #14532 üzenetére
Azért az optimalizálás ott sem mindig frankó.A főnököm nem győz szentségelni amikor lefagy az i4S a kezében.Nekem i3G volt,és azért az is fagyogatott.Az itunes pedig szerintem egy túlbonyolított f...ság.Mindezek ellenére jó kis telefon az iphon,de nem annyira mint azt az ára tükrözi.Szerintem nagyon túlárazott.
-
Szombó
senior tag
válasz
#13110016 #13796 üzenetére
Ezen tényleg felesleges veszekedni.Nem tudom hogy kinek mióta van Z-je,de én már kezdem megszokni hogy hamarabb megjön a t-re a frissítés mint a függetlenre.Pedig én az elsők között vettem.
Túl a vacsorán,sok sörön és pálinkán.Lassan berúgok mint Samantha.
Békés karácsonyt fórum társak!(#13803) odiaszgrau:ez ebben a fórumban hülye kérdés.Nincs min gondolkodni.
-
Szombó
senior tag
válasz
miklos0308 #13691 üzenetére
Már eljutott!És k..va jó!
-
Szombó
senior tag
Valahol olvastam hogy a Z1 és a Z ultra 4.3 frissítésének már a frissítését is kiadták.Úgy tűnik nem sikerült elsőre.Elképzelhetőnek tartom hogy nekünk ki marad a 4.3,és egyből 4.4-et kapunk valamikor az év elején.
-
Szombó
senior tag
Na mi lesz már azzal a 4.3 frissítéssel?Semmi hír?
-
Szombó
senior tag
Az új frissítés,száma ....3
-
Szombó
senior tag
Elkezdték kiadni a 4.3 frissítést.
[link] -
Szombó
senior tag
Hali.
Használ valaki MHL adaptert tv-hez?Ha igen milyet? -
Szombó
senior tag
Hali.
4.3-ról van valami új hír? -
Szombó
senior tag
válasz
matec7 #12978 üzenetére
Én is nézegettem az G2-őt.Csak úgy a Z mellé,de nem nagyon tudok megbarátkozni a gagyi anyagával.És ahogy írod nagyon tele van pakolva felesleges paraszt vakító progikkal.
A Z simán,zökkenő mentesen megy.Szépen teszi a dolgát.Hogy mit bír az használattól függ,de egy napot simán elmegy.Erős nyüstölésnél már nem biztos.Az Lg sem bírja sokkal jobban. -
Szombó
senior tag
válasz
Cynicelectro #12693 üzenetére
A marketen mindenhez találsz alternatívát.Keress.
-
Szombó
senior tag
válasz
laszlolczka #12599 üzenetére
Tehát ugyan az mint .244.!
-
Szombó
senior tag
válasz
laszlolczka #12568 üzenetére
Kipróbáltam,de így sem jó.Lefut,kiírja hogy nyomjak meg egy gombot,a telefon újra indul de root nincs.Este kipróbálom az otthoni gépen.
-
Szombó
senior tag
válasz
laszlolczka #12568 üzenetére
Köszi!
-
Szombó
senior tag
válasz
DJ.UFO #12471 üzenetére
Lehet hogy meglágyult az anyag,nem tudom.Nem értek hozzá.Azért bírta vagy két évig.Többek közt a telefonnal is sokat használtam.
Nekem meg az a véleményem hogy ha a Seatomra nem gyári féket rakok hanem mondjuk Brembot,az még nem mókolás.Egyébként sikerült kiszednem.A legkisebb óráscsavarhúzómmal kipiszkáltam.
-
Szombó
senior tag
-
Szombó
senior tag
Bassza meg.Küldhetem fel a sokak által utált szervizbe a telefonom.Tegnap este zenét hallgattam,kihúztam belőle a fejhallgatót azóta nem tudom vissza dugni.
-
Szombó
senior tag
Hali.
Hogy a fenébe tudom a beállítások hátterét feketéről fehérre állítani mint a Z1-ben? -
Szombó
senior tag
Én egy évig használtam a Defyt fólia nélkül,és semmi baja nem lett.Karc nélkül adtam el.Az ARC S-en is volt fólia,és szerintem az jobban bírta mint a Z-é.
Párom Galaxy S Advanceén nem volt fólia.Ahhoz képest hogy elvileg azon is Gorilla Glass van karcosodott a kijelzője.Nesze neked kemény kijelző. -
Szombó
senior tag
Akkumulátor használat 59%-át a Google szolgáltatások teszik ki.Mi a fene ragadhatott be?
-
Szombó
senior tag
Talált már valaki Sony logós fóliát?
-
Szombó
senior tag
Nem tudjátok mi annak a madár röptével kezdődő, 1080p videónak a címe ami tegnap volt a Z1 műsorban?
-
Szombó
senior tag
A Z megmarad.De már érik a következő.Egy kis összehasonlítás.
[link] -
Szombó
senior tag
válasz
Zsmester89 #10829 üzenetére
Szerintem nincs. Nem egy olyan nagy dolog ez. Nekem is az 1000ft-os van. Tökéletesen teszi a dolgát.
-
Szombó
senior tag
Egyszer valahol sikerült beállítani,hogy a beállításnál nem fekete hanem fehér volt a háttér. Van tippetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest