- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #19825 üzenetére
Az update során mondhatni úgy ahogy megőrzi a beállításokat. Ez felfelé igaz! Tehát 4.2.2 -> 4.3 -> 4.4.2 megőrzi. Visszafelé alias downgrade esetében viszont nem! Azért nem, mert ugye ott mondhatni teljesen legyalulja a rendszert és nem csak itt-ott frissít.
Az appokat letudod menteni. Ha Play Áruházban a fiókod tartalmazza a dolgokat akkor azokat hamar visszalehet dobálni. De van Backup is amivel lementheted a dolgokat!Megoszlanak a vélemények. Pont ezért se rá-, se lebeszélni nem akarlak! De, ha updatelsz, akkor biztos ami biztos ments le amit csak tudsz a biztonság kedvéért!
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #19823 üzenetére
Ha nincs rootolásod vagy egyéb babrálásod, vagyis érintetlen a rendszer akkor rányomhatod az OTA frissítést. Ha nem jönne be, akkor Flashtool gezemicével visszatudod rakni a 4.2.2-ig bármelyik hivatalos ROM-ot.
-
törölt tag
A G2-n állítólag a Hangouts meríti az akksit. Próbáljátok meg kivágni és megnézni! Lehet sokaknak segít esetleg.
-
törölt tag
A CM csapat azért hosszan nyomja a supportot. Magukat a gyártókat nem érdeklik a vevők! Kisöpörni kezdetben jó drágán a zászlóshajókat aztán szép lassan levinni az árát. Utána elódázni az update-el. Ha nem akarnak vele foglalkozni akkor kiadják közleménybe, hogy sajnooos a drivereket nem frissítik tovább, pedig Ők mindent megtettek. Lényeg, hogy onnantól "vége van" a készüléknek. Hivatalosan természetesen!
De addigra mire lejár a support konkrétan kétgenerációs váltás kijön!A Sonyra én nem haragszom már bevallom. Konkrétan a Z már mondhatni igen későn jött ki. A sok Samsung S3, S4, stb. sokkalta több gebasszal rendelkezik. A Z csak anyaghibás, de gariban megreszelik korrekten!
Viszont a Sony se marad le ahogy elnézem a Samsung, HTC és a többi mögött ilyen dologban.Néha elhallgatom a Z1, Z2-es tulajok sem zengenek ódákat.
-
törölt tag
-
törölt tag
Én mindig úgy mértem, hogy beállítások alatt kilőttem a létező összes futó alkalmazást amit engedett, majd Clean Master egy klikkjével kipucoltattam a maradék memóriát aztán már startolt is az AnTuTu. Néha 2.000-5.000-es értékkel jobbat dobott!
Persze ez csak látványra jó.Na, de nem mindegy, hogy ki a király?!
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
SONY Bootloader Unlock
Help you to unlock the Bootloader first so that you could root and flash any custom recovery.
1. Make it safe and simple.
2. Have it done in an official way.
3. Support as many SONY devices as possible.
4. Automatically retrieve unlock code and eveything.
http://www.kingoapp.com/download/sony_bootloader_unlock.exeAkit érdekel tesztelje!
-
törölt tag
Ez a warezolós pánik már sok!
Régen a DC, warez, torrent világában előfordult, hogy vírusos volt akár egy zenefile is. Mára ez ellen erősen fellépnek! Elég hamar repül a vírusos alkalmazást megosztó fél!
Ezzel nem azt mondom, hogy a warez és a többi megszentségült! Csupán annyit, hogy a jelenlegi megosztások inkább csak megtörik az alkalmazást úgy, hogy ne korlátozzon. De különösebb jogkört nem kérnek! -
törölt tag
válasz
#03372544 #19579 üzenetére
Konkrétan egész addig mondható biztonságban a telefon amíg nincs rootolva! Onnantól már bárminek van jogköre, hiszen rootolás után mégis hány ember állította be egyesével az app jogosultságokat? Szinte alig!
Onnantól kezdve egy app máris tud olvasni, írni és nem utolsó sorban logolni! Ha nem tud online csatlakozni akkor elküldi SMS-ben a dolgokat. Tehát, HA nagyon kémkedést kellene megvalósítani droidon az nem lenne olyan nehéz. -
törölt tag
válasz
MaxxDamage #19544 üzenetére
Szobába másoknak is biztos a nap miatt melegedett...
Leírtam az okot, de látom olvasni...
-
törölt tag
válasz
romolusz89 #19532 üzenetére
"Had" - Kitört a háború?
-
törölt tag
válasz
Zoli975 #19515 üzenetére
Bármelyik újabb telefon melegszik, ha huzamosan van használva. Ebben szerepet játszik maga a kijelző, hiszen elég méretes ugyebár. Aztán erre rátesz az, hogy konkrétan mivel mondhatni "nincs" hűtése egy 4 magos processzornak, így valahol a hőt le kell adnia.
Van egy bizonyos üzemi hőmérséklet amit a gyártó meghatároz. Az már más tragikus eset, hogy ettől a készülékház kissé gyengül aztán idővel odalesz, mint Magdi anyus! -
törölt tag
Nem ugyanannyi! De értéktartó lehetne. Az iPhoneok sem kerülnek ugyanannyiba, de nem is zuhan annyira borzalmasan az áruk, mint a droidos készülékeknek.
Ez sajna amiatt van, mert a mennyiség megöli a minőséget!A Galaxy Y egy vicc volt. De ott volt még a Pocket Neo (amit, ha tudnék megromolnék rendesen), meg egy vagon másik ramaty kategóriájú készülék. Ezeket sajnos ugyanúgy piacra dobják!
Amikor 2014-ben JB-s droidos készülékbe még mindig képesek 512 ramot tenni az azért nonszensz! El sem bírja... Pláne Viberrel! Üzemidő egyből a nullával lesz egyenlő! -
törölt tag
Ha jó készülék lenne, akkor lenne még ára!
De sajnos túl sok hibát produkált vele a Sony.
Elnézegettem, a Z2-ről sem zengenek ódákat.Az iPhoneokra legalább hosszan normális frissítés van mielőtt elcseszik. Pl. iPhone 4/4S esetén az iOS 7 már "kissé" sok volt. De ettől függetlenül jól bírják!
A Nexusok pedig a support miatt jók!
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
->Raizen<- #19355 üzenetére
Aztán majd csodálkozik, hogy melegszik, az üzemidő pedig majd emiatt még szarabb lesz...
Aztán persze jön a szar ROM és hasonló duma.
-
törölt tag
válasz
MikitoLac #19348 üzenetére
anevemearl-t kérdezd meg az S3 LTE-ről!
Mesélhet "szép" dolgokat róla. -
törölt tag
válasz
SkyS1gn #19323 üzenetére
Azért szép gesztus lenne a Sonytól, ha az ART-ot elérhetővé tenné zárásnak! Mert ugye a Z már nem fog kapni több update supportot a KK után (sajnos).
Dizájnba tuti faragnak valamit, mert ugye a 4.3 az még JB, tehát a KK új dizájnja elég egyértelmű kell, hogy legyen. Ha nem az elég gáz lenne!
Üzemidőben nem hiszem, hogy nagyon alkotnak. Annyit tudnának tenni, hogy visszaveszik a CPU órajelét talán és így kitolják az üzemidőt. Viszont a kijelző még akkor is fog zabálni elég kegyetlenül! -
törölt tag
-
törölt tag
Nekem volt Nexusom, kettő is! Egy i9250 és egy 4-es. Szép volt, jó volt, de hiányoztak az igazi smart feature dolgok. Amiben megvoltak, pl. Galaxy S3 vagy épp az S4, azoknak meg más nyűgjük volt! Az üzemidőről nem is beszélve...
Időn beújítottam az LG G2-t. Ezen legalább KitKat biztosan van, mellé ott vannak a smart dolgok.
ROM-olni felesleges! Az egyik ROM-ba ez jó, a másikba az. Ugyanakkor a kernel se mindegy, hogy mit pakolsz alá! Az egyiknél jó az üzemidő, de rengeteg dologgal nem kompatibilis, a másik pedig (ahogy mondani szokták) merül, mint a Titanic.
Ezek folyamatos updatelést igényelnek. Most őszintén! Kinek van arra mindig ideje? Akár suli, akár meló mellett ez hiába mondhatni pár perc, de akkor is újra meg újra le kell futni a köröket mire úgy ahogy jó lesz.
Mióta megvan a G2-m, gyári 4.4.2-es 20C T-s rendszerrel, azon kívül, hogy egy témát (amihez nem kell launcher) telepítettem illetve egy csengőhangot beállítottam meg feldobtam a Facebookot, Skypeot, BpMeneterendet illetve a CCleaner meg a Clean Mastert, ezen kívül mást nem látott ez a készülék! -
törölt tag
válasz
Zoli975 #19312 üzenetére
A taskmanagaerbe nem kell hagyni, hogy minden fusson! Az új droidok már eléggé okosak és nem okoznak adatvesztést, ha kilövöd. Így nem terheli XY alkalmazás a telefont.
A Viber egy memóriazabáló alkalmazás. Főleg mobilnettel! Tehát ott ezzel alaphangon számolni kell!A színeket is be lehet úgy ahogy állítani. Pl. fényerővel!
-
törölt tag
-
törölt tag
Nem akarok ünneprontó lenni, de szerintem dizájnon kívül meg bugfixeken kívül semmi olyan érdemi változás nem fog hozni a KitKat amiért olyan sokan odavannak.
Lenne nem egy smart feature amit meglehet valósítani, de a Sonynál nem fogják. Így szerintem a 4.3 az ami látványos változást hozott, a többi nem. -
törölt tag
válasz
BLUE TORNADO #18942 üzenetére
Csak duma! Olykor egy kis koccanástól is berepednek amúgy baromira golyóálló kijelzők... Majd pont egy fólia fogja ezt megvédeni?
-
törölt tag
válasz
BLUE TORNADO #18940 üzenetére
Vannak olcsók!
Amúgy a legtöbb ilyen az kínai fólia és nem túl jó minőség. Ebből kifolyólag kb. 10-20 ftba kerülnek.
Vannak viszont jobbak Ebay-en, azok olyan 1.000 fttól elérhetőek!Vaterán meg 3.000-be adják!
-
törölt tag
válasz
BLUE TORNADO #18938 üzenetére
Nem nehéz ennyiért adni! Ebayről berendelsz 10-es pakkot, kb. 500 ftért. Ha nagyobb tételben rendelsz még olcsóbb is. De vannak bizonyos cuccok amik mellé ajándékba kapsz fóliát.
-
törölt tag
válasz
#35914496 #18934 üzenetére
Az ftf elérhető lesz úgyis amint kijön. Ha gyorsítani óhajtasz a folyamaton, akkor elmész valami WiFi-s helyre, pl. McDonald's és letöltöd telefonnal, esetleg a Tool cuccot is és utána otthon már csak gépre kell feldobnod aztán mehet is a ROM csere.
Vélelmezem, hogy ez kissé gyorsabb. -
törölt tag
válasz
MaxxDamage #18867 üzenetére
Olyan téren nem mondanám feleslegesnek, hogyha X időn belül eladod és ne adja Isten a kijelződ kapna valami karistolást, akkor bizony a Sony logos fólia mondhatni volt-nincs.
Mert ugye egy pl. 2-3-4-5 ezer forintos fóliát mondhatni nem sajnál az ember, ha odalesz. De amikor a gyárit csak előlappal együtt cserélnek nem kevés apróért, az már nem olyan kellemes! -
törölt tag
válasz
#65577472 #18863 üzenetére
Itt jobban ad neki: https://www.youtube.com/watch?v=NmdA2QXtxnE
-
törölt tag
-
törölt tag
Nekem Galaxy S4-em volt, majd egy baleset után a kijelző végigrepedt. Nem zavaróan! Csak átlóba lett egy perjel. Elcseréltem egy i9250-es Nexusra és még ráfizettek. Aztán jött a Nexusért cserébe egy Lumia 920-as. Azt elcseréltem egy Z-re, mert akkor és ott nagyon kellett!
Majd jöttek a csalódások... Alakra, stb.-re a Z nekem bevált. Az üzemideje sajnos nekem nem volt megfelelő.
Idővel meg ugye a már említett hibák jöttek elő...Na, de visszatérve a kijelzőhöz!
Én is kajtattam Sonys fóliát. Aztán jött a pofon, hogy nincs. No comment!Pedig olyan fóliáért még 10.000-t is kiadtam volna. Na, de hát a Sony logikája...
Az alap kijelzőt nem tudom mi védi, mert én a gyári fóliával használtam a telefonjaim.
Volt egy ilyen hír:
http://mobilarena.hu/hir/xperia_z_dragontrail_elolappal.html
Érdemes lenne valami anyagvizsgálattal foglalkozó helyre beadni! Lehet bukta lenne. -
törölt tag
válasz
BLUE TORNADO #18850 üzenetére
Erre már volt válasz a topicban... De akkor ismét, mert a kereső használata nehéz!
Csak kijelzőcserével! -
törölt tag
válasz
SkyS1gn #18733 üzenetére
Alapból úgy kellene megoldani, hogy a telefont kiadni stock rendszerrel!
Ha a usernek nem tetszik akkor ahogy a gépeknél lenni szokott, letölti a user a neki tetsző OS-t és felpakolja azt. HW-esen már a Z is azon készülékek közé tartozik amin lehet variálni bőven!
Én állítom, hogy nem csak a MIUI és CM, hanem jó pár csapat nyitna a ROM készítés felé, ha ilyen feltételek lennének. A droidos csodák is tarthatnák az árukat! -
törölt tag
válasz
rangersanyi #18727 üzenetére
Ebből szerintem a legszebb az i9250-es volt, a legjobb pedig a 4-es!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest