- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry3
őstag
Másnak is bajosak a tokok? Eddig az S-lineon kívül nem találtam olyat, ami illeszkedne és legtöbbször fent a jack bemenetnél áll el. Vagy nem tudnak normálisat gyártani vagy már azon gondolkoztam, hogy az én telefonom van elszabva.
-
harry3
őstag
Jelenleg én is S-line tokot használok, de kicsit ormótlan és valami vékonyabb jó lenne. Oldalra nyílót néztem még, de hát az sem mindegy, hogy milyen, a felpattintóstól félek, hogy nem védi a szélét.
-
harry3
őstag
Ki milyen tokot használ(ha használ)?
-
harry3
őstag
Ez jó kérdés. Én azt akartam kérdezni, hogy vajon a szilikon tok a jobb vagy a műanyag(enyhén gumírozott, felpattinthatós)? S-line tokot használok, de vastag, erősen kell nyomni a gombokat, viszont már vagy háromszor szépen megvédte az eséstől. Másfélét meg egyszerűen nem találok. Leginkább olyan kellene, aminél a gomb ki van vágva, de 2-ből kettő nem illeszkedett rá, így maradt a felpattinthatós, de annál meg félek, hogy a tetején, alján nem védi semmi az élét.
Más: Jöhetne már a Telekomos frissítés, mert ahogy látom már csak az hiányzik. Direkt független telefont vettem, hogy ne várjak a frissítésekkel, erre Telekomos rom van van rajta... Amúgy sem csípem őket.
-
harry3
őstag
válasz
MaxxDamage #26943 üzenetére
Az a baj, hogy annyira nem tudni. Van, hogy a szolgáltatós hamarabb jött, mint a független, lásd most is, de van, hogy nagyon elhúzódik. Amúgy nyomhatnák már felfelé, mert már mikor megjelent és még mindig csak ez a kettő elérhető.
-
harry3
őstag
válasz
Roland861010 #26932 üzenetére
Beállítások->Gépház->Frissítés és helyreállítás->Helyreállítás->Speciális rendszerindítás->Újraindítás most->Speciális lehetőségek->Indítási beállítások->Újraindítás->Itt a 7-est kell választani (Az illesztőprogram-aláírás megkövetelésének letiltása)
Ezután telepítsd a drivert, amit nem engedett és így már menni fog. -
harry3
őstag
Nos megérkezett a Lollipop, kipróbáltam. Gyors, gördülékeny, bár itt-ott nem nagyon értem, hogy pl. miért az a szín van vagy miért nem materialosabb az ikon, de összességében nekem gördülékenyebb, mint a KitKat.
-
harry3
őstag
válasz
BLUE TORNADO #26711 üzenetére
-
harry3
őstag
válasz
BLUE TORNADO #26700 üzenetére
Nem tudom mi a problémád, mert ugyan azt tanácsoltam, mint a többiek, és azóta nem is született jobb ötlet.
Nem nagyképű a válaszom, csak amilyen stílussal reagáltál a segítségre: "És csodálatos módon, én is rájöttem, hogy valami elromlott... Ezzel hatalmasat segítettél..." én is olyan stílussal reagáltam rá. -
harry3
őstag
válasz
BLUE TORNADO #26693 üzenetére
Én hadd döntsem már el, hogy válaszolok-e vagy sem, illetve hogy milyen stílusban teszem azt.
(#26695) Stevenstyle: A Z2/3-ra eléggé sok javítás kijött már azóta, remélem hogy azokat már tartalmazni fogja. Az a baj, hogy a Sonyiról azt is elképzelem, hogy már hónapok óta kész és direkt húzzák az időt, nem pedig azért, hogy minél tökéletesebb legyen a rendszer.
-
harry3
őstag
válasz
BLUE TORNADO #26689 üzenetére
Online diagnosztizálást vártál vagy mit?
Ha garanciás, akkor visszaviszed, ha nem, akkor ki kell próbálni egy másik töltővel. Ha a probléma úgy is fenn áll, akkor nem a töltő lesz a baj. Ennyi. -
harry3
őstag
Már csak "pár hetet" kell várni. :
Év végére ideér.
-
harry3
őstag
válasz
AllTheBest #26460 üzenetére
Én nem értem az SP tulajok felháborodását, nem ígért a Sony semmit. Az a hivatalos, amit a blogra kiírnak. Volt SP-m és követtem a dolgokat, de én egyszer sem találkoztam a blogon azzal, hogy bejelentették volna a KitKatet. Az hogy kiírták a várható verzióhoz, majd levették nem egyenlő a bejelentéssel.
(#26461) ujjobbagya: Azt írták hétfőn, hogy a széria többi tagját 2 héten belül kezdik el frissíteni. A 2. hét jövőhéten lesz. A Z3 és 2 esetében egymás után frissültek, szóval remélem, hogy hétfőn jön a Z1-re, kedden pedig a Z-re. Biztos, hogy nem így lesz.
De hogy milyen hiszti megy az Xperia blogon... Ha 3 évvel ezelőtt adta volna ki a Sony a Lollipop-ot is késő lenne nekik.
-
harry3
őstag
Remélem kedden jön a Lollipop. Olyan elavult már ez a KitKat.
-
harry3
őstag
válasz
TUNINGMAN75 #26294 üzenetére
Fórumon tilos hirdetni!
-
harry3
őstag
Theme creator Úgy néz ki, hogy a Sony most összeszedte magát. Jön a Lollipop és itt ez a témaszerkesztő is. Már nagyon kellett, mert szerintem kevés téma van, szép pedig annál kevesebb. Jobban örülök ennek, mint a többi hírnek. Ki is próbálom minnél hamarabb.
-
harry3
őstag
válasz
userxy #26089 üzenetére
Ne viccelj, 3 hiba nem elég, itt van még pár: elvált a hátlap, nem zár az ajtócska, nincs térerő, fagy az előlapi kamera, forrósodik a telefon, néha újraindul, villog a kijelző, híváskor nem hall a másik fél sem, nem töltődik rendesen, gyorsan merül, a külső hangszóró néha néma.
-
harry3
őstag
válasz
#40351744 #25951 üzenetére
Erre céloztam. Nem tudom, hogy ezt hogy sikerült nekik.
Nem is bánom, hogy nem akkor adják ki, amikor a Nexusok megkapják, kell az a pár hónap javítgatni, csak túlzásba se vigyék. -
-
harry3
őstag
válasz
ADAM1337 #25946 üzenetére
Itt van egy pár. Nekem jobban tetszik, mint az előző. Sokkal letisztultabb, csicsamentes, bár ahogy látom a többségnek nem tetszik.
-
harry3
őstag
Megérkezett a material designos Walkman. Most már teljesen össze-visszásak az ikonok, a design.
-
harry3
őstag
válasz
#97246720 #25866 üzenetére
Szóval 4.2.2-ről frissítettél 4.4.4-ig és jobb a rendszer? OTA?
Más: Sony teases new Android Lollipop soft keys. A kör helyett betették a HTC-k home gombját...
Megint más: Az ilyen Facebook integráció stb. letiltása ér valamit, vagy felesleges ha nem használom, mert nincs kihatással a teljesítményre?
-
harry3
őstag
-
harry3
őstag
válasz
#97246720 #25844 üzenetére
Ja persze, majd ellenőrizgetik, hogy otthon jól fabrikáltad-e össze, aztán még szervizes állást is felajánlanak a jól végzett munkádért.
Garancia alatt nekem eszembe nem jutna magamnak csinálni. Egy, mert ha rosszul sül el, akkor bukom a garanciát, kettő ahogy te is írtad: fizettem érte, azért van a garancia, csinálják meg ők.
Szóval továbbra sem értem a problémát, de ez már legyen az én bajom. -
harry3
őstag
válasz
#97246720 #25841 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy ha van garanciád, akkor teljesen mindegy, hogy mennyibe kerül a javítása. Az más dolog, ha valaki garancia nélkül vagy hibásan veszi és sokba kerül a javítás. Igaz, a Sony tehet róla, hogy így tervezte meg a telefont, de nem tervezheti csak azért egyszerűre és olcsó anyagokat felhasználva, hogy aztán mindenki magának barkácsolhassa otthon az innen-onnan rendelt alkatrészekkel.
-
harry3
őstag
válasz
mich68 #25809 üzenetére
Próbáld meg recoveryből ezt a romot telepíteni és utána ha rendben elindult a telefon, akkor a flashtoolal megpróbálni egy gyárit flashelni.
-
harry3
őstag
válasz
mich68 #25794 üzenetére
Próbáld meg így:
Bizonyosodj meg róla, hogy az USB hibakeresés be van kapcsolva a telefonon.
Ezután Próbáld meg a Sony hivatalos flashtool-jával(Emma) így:
Ha megvan a hibakeresés, akkor csatlakoztasd a telefont bekapcsolt állapotban a géphez, indítsd el a Flash Tool-t és a flasheléshez szükséges lépéseket csináld meg. Amikor kéri, hogy kapcsold ki a telefont, akkor csatlakoztasd le, kapcsold ki, majd a hangerő le nyomása mellett csatlakoztasd. -
harry3
őstag
válasz
mich68 #25775 üzenetére
A recovery fórumán ezt írja:
Töröld az alábbi fájlokat:
/system/bin/recovery.twrp.cpio.lzma (or .tar)
/system/bin/recovery.cwm.cpio.lzma (or .tar)
/system/bin/recovery.philz.cpio.lzma
/system/bin/charger
/system/bin/ric
/system/bin/chargemon
/system/bin/dualrecovery.shA */system/bin/ alatt található chargemon.stock fájlt nevezd át chargemon-ra az engedély -rwxr-x-r-x legyen.
Előtte gond nélkül ment a flashelés a gépen és mindent úgy csinálsz? Nem telepítetted újra vagy valami változás nem történt vagy csak azóta nem megy, amióta telepítve lett a recovery?
(#25783) dany1710: Igen van, pont úgy, mint ahogy szerkesztés gomb is.
-
harry3
őstag
Ehhez hasonló több topikban is tapasztalt jelenség, hogy a hívás fogadása után pár másodpercig nem hallják egymást a hívott felek és ez több szolgáltatónál is előfordult, viszont azon belül nem mindenkinél.
Én igazából nem is szoktam hívás után nézni a térerőmet, bár ezek után főleg nem fogom, inkább leszek tudatlan. Amiről nem tudok, az nem fáj. -
harry3
őstag
Tisztában vagyok vele, hogy az alap rendszerbe csak annyit nyúlnak bele, hogy néhány alkalmazást hozzáadnak. A gyártó nem vállal azért felelősséget, ha az általuk előtelepített alkalmazásokon kívül másokat is használunk és az hibás működést eredményez, ezért én nem merném kijelenteni, hogy nem lehetséges az, hogy egyszolgáltatós rom esetleg okozhat problémát, míg a független nem.
Bár ennek nem igen van ahhoz köze, hogy jobb vagy rosszabb a térerő.Nem lehet az, hogy más a modem verzió és ez kihatással lehet rá?
-
harry3
őstag
Az olyan elemekre értettem, mint a kapcsolók, szoftveres gombok, billentyűzet stb. designja. Persze van olyan, ami tetszik, de így összességében nem.
A PC-s részről nekem kényelmesebb a Sony megoldása. A frissítési, a javítási procedúra, hogy könnyen készíthetek ftf fájlt, illetve egyéb dolgok.
Hardveresen mindenképp jobb, de az én általam említett dolgok már 'kinek mi tetszik kategória'. -
harry3
őstag
Ki milyen böngészőt használ?
A Chrome csak úgy eszi az energiát.
-
harry3
őstag
Egyetértek. Nagyon trehány munkát végzett a Sony optimalizálás terén, pedig minden frissítés leírásánál ott szerepel a teljesítménybeli javítások, hát ez nem az. Sőt, van olyan bug, ami az első 4.3 óta végig jelen van 4.4-ig. Visszaraktam én is a 4.3-at, de hiányzik belőle pár funkció, ezért inkább elviselem a 4.4 hülyeségeit bízván, hogy már nem kell sokat várni és az 5.0 jobb lesz.
Véleményem szerint egy optimalizálatlan rendszer még annál is rosszabb, mintha inkább ki sem adják.(#25618) Spityu27: Ha tudnánk, hogy egy feltöltés után mennyi a screen on time és mi van bekapcsolva, mit szinkronizálsz, milyen energiaigényesebb appok vannak(pl. Facebook), akkor könnyebb lenne megmondani, hogy átlagos-e.
-
harry3
őstag
válasz
spanglee001 #25550 üzenetére
Pedig valamelyik alkalmazás okozza a reklámokat. Próbáld meg eltávolítani őket, aztán egyenként visszarakni, elindítani őket. Amelyik után újra megjelennek a reklámok, az az alkalmazás lesz a ludas.
-
harry3
őstag
Ti a fehéregyensúlyt alapon használjátok? Nemrég tűnt fel másik telefon mellett, hogy olyan sárga a kijelző, hogy a szemem majdnem kiugrott.
-
harry3
őstag
válasz
MaxxDamage #25512 üzenetére
Csak egyik alkalomról a másikra nem ismeri föl? A PC Companion telepítve van? A kábelt nem cserélted időközben?
A Beállítások->Xperia kapcsolat->USB kapcsolatnál próbáld a jelenlegi kapcsolódási módot megváltoztatni. -
harry3
őstag
válasz
MaxxDamage #25510 üzenetére
Mihez kellene a driver?
-
harry3
őstag
válasz
#97246720 #25454 üzenetére
Próbáld meg, hogy feloldod, lezárod, vársz pár percet, majd feloldod és mielőtt a kezdőképernyő megjelenne egy pillanatig fekete/üres az asztal. Néha előjön, néha nem.
Itt a Z3-nál is látszódik, nem hosszú, de jelen van. -
harry3
őstag
válasz
#97246720 #25451 üzenetére
Akkor csak remélni lehet, hogy 5.0-val jó lesz. Mit ne mondjak eléggé felháborító, hogy ennyire tesztelik amit kiadnak.
Engem a szerencsétlen akadozó animációk akasztottak ki, és hogy másodperceket kell várni az alkalmazások váltásánál. Nagyon fontolom a 4.3 visszarakását, csak akkor nem lesz friss billentyűzetem, átlátszó értesítési sáv, mondjuk ennyi az összes hátránya.
Nagyon látszik, hogy mikor jött ki a Z1, mert onnantól kezdve romlott a teljesítmény, csak nehogy az 5.0 is ilyen legyen. -
harry3
őstag
válasz
#97246720 #25343 üzenetére
Jó lenne nekem is(főleg, hogy minden gomb van rajta és olyan, mint egy lejátszó), csak nekem kicsit sokba kerül. Futáskor a zsebemben szöszös lesz az ajtó és kicsit kinyílik, utána törölgetni kell, meg zene váltásánál mindig elő kell venni. A füles minőségére kíváncsi lennék. A gyárit akár mennyire is jónak mondták, hát a régi Sony Ericsson-osom ezerszer jobb, csak már eléggé lestrapált.
-
harry3
őstag
válasz
MaxxDamage #25338 üzenetére
-
harry3
őstag
Észrevettétek, hogy a billentyűzet beállításainál még mindig laggol görgetésnél? Az az érdekes, hogy ez 4.3-nál is így van. Kizárt, hogy nem vették észre 4 verzió óta.
A másik, hogy a multitaskingnál akadozik az animáció vagy megnyomom és kicsit gondolkodik. Nem hiszem, hogy csak a Z-t érinti, mert amikor nyomkodtam a Z-t 4.3-mal, egy Z1-et 4.4-gyel, akkor a Z egy kicsit fürgébb is volt. Így hosszabb használat után kezdtek el idegesíteni ezek a dolgok, úgy voltam vele, hogy majd javítják. Most elérkezett az idő, hogy megfontoljam a 4.3 visszarakását, amíg nem jön az 5, csak egy-két dolog hiányozna. -
harry3
őstag
válasz
#03372544 #25129 üzenetére
Felesleges, mert az eladó azt mondja, hogy nála jó volt, főleg, hogy a megvétel előtt meg lehetett nézni, hogy minden jó-e.
Én úgy látom, hogy a lencse kicsit karcos, illetve ha az a pont kívülről is látszik, akkor biztos, hogy ezek miatt homályos a kép és nem szoftveres a baj. Mindenképp meg kellene próbálni a szervizt. -
harry3
őstag
válasz
norbert1998 #25095 üzenetére
Így van. Attól, hogy függetlenítik, a bootloadert nem lehet nyitni.
-
harry3
őstag
válasz
#97246720 #25008 üzenetére
Nem kell linkelni, mert te már megtetted.
„Beégés: a kék alpixelek gyorsabb öregedéséből adódik, már az SGS-nél is csak évek elteltével, speciális esetekben észlelhető, ha tudja az ember hogy mit kell nézni.”
Létező hiba, ami a technológiából adódik és ezért a Samsung garanciálisan javítja is. -
harry3
őstag
válasz
vatafakk #25001 üzenetére
Még annyival kiegészíteném, hogy /system/app mappából eltávolított alkalmazások nem fognak visszaállni a factory resettel. Erről mindenképp tájékoztasd a vevőt az apró betűs részben.
(#25000) norbert1998: Volt már nem egy olyan telefonom, amiben az eladónak a telefonszámai, SMS-ei, zenéi még rajta voltak. Én is mindig csak gyári állapotút adtam el.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Milyen egeret válasszak?
- Revolut
- Call of Duty: Black Ops 6
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest