- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
boogie84 #11903 üzenetére
Már vettem, de nem erre vettem, hanem csak úgy. Nem tudtam otthagyni ennyi pénzért (38eFt). Így most lecserélem az S4 zoom-omat, mert ebben is van 10x-es optikai zoom. Mondjuk nem összehasonlítható a két eszköz, QX10 fapados (szinte csak EV-t lehet állítani, még ISO-t sem, minden automata), S4 zoom-on meg a záridőtől elkezdve a blende-n át, minden állítható amit csak el lehet képzelni. Ebből a szempontból egy felsőkategóriás kompaktnak is odaver, a képminőség már más tészta. Ott elvérzik még a QX10-zel szemben is, nemhogy egy kompakttal szemben. 808-am is van, valószínű az is megy az apróba, a rendszer már nagyon kaki droidhoz képest és veszteségmentes zoom ide vagy oda, az mégsem optikai és nem is olyan minőségű.
Tehát lenne a Z a QX10-zel. Kompakt meg azért sem alternatíva, mert ennyi pénzért nem kapok 10x-es optikai zoom-ot, fullHD-val, ilyen kis méretben. A papírvékony kompaktokban általában nincs 10x-es zoom, HD-t tudnak és kb. ennyibe kerülnek. Úgyhogy jó ez
-
hito
nagyúr
válasz
Micsurin #11901 üzenetére
Bízom benne, hogy azért nem ennyire vészes a helyzet. Ámbátor nem egyszer futottam bele olya topicba, mint amilyet lefestettél. Nem is szeretnék erről véleményt nyilvánítani, mert idő előtt felégetnék minden hidat
Tény, hogy elég megalázó, hogy egy sziára nem méltatják az embert. Nem baj, adott esetben ez nem rólam kiállított szegénységi bizonyítvány
-
hito
nagyúr
Bocsánat, nem szeretnék türelmetlennek tűnni, és megszakítani a szakmai vitát, de ma délután kell eldöntenem, hogy váltok-e vagy nem. Ha igen, akkor ma meg is lesz a Z, de ahhoz fontosak lennének nekem a feltett kérdésekre adott válaszok!
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Lehet, hogy Xperia T-ről váltani fogok Z-re, de előtte lenne néhány kérdésem:
- videófelvétel alatt milyen a hangfelvétel minősége? (youtube-on próbáltam keresni koncertvideókat, de nem nagyon találtam, amit találtam ott azt látom, hogy a basszusra érzékenyebb mint a T, jobban torzít)
- van rá esetleg valami kamera mod, mint pl. a T esetében, ott a hang bitrate-jén is sokat javítottak
- olvastam, hogy itt is úgy van mint a T-nél, hogy sim lockos telefonok bootloader-ét nem lehet nyitni. Van zárt bootloader-re is főzött rom? T-nél van egy jópár
Leginkább azért váltanék, mert Z-hez és Z1-hez lehet kapni Sony QX10 külső kamera hátlapot, mert elég idegesítő ez a csiptetgetéses megoldás. Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest