Hirdetés
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lehet a legnagyobb akkuval szerelt Snapdragon 8 Elite telefon
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sziasztok!
Tudtok arra valami megoldást, hogy a telefon leállítja a zenelejátszást, ha a jack csatlakozó akár csak megmoccan az aljzatban? Edzés közben állati zavaró, többször is le kell állnom és újraindítanom, mert nem viseli el a mozgást.
Van valami beállítás erre?
-
-
válasz
Williamgrant #11461 üzenetére
Már le van tiltva. Mégis mindig közli, hogy ő leállt, szinte aberrált pontossággal navi közben, mint ma is kétszer.
-
Sziasztok!
A Z3C-m (Lolli 5.1) állandóan - napi szinten, akár többször is -, értesít, hogy a Hangouts alkalmazás leállt. Túl azon, hogy én nem indítottam el még soha ezt az alkalmazást, rendkívül zavarnak ezek az értesítések, mert általában a legrosszabb pillanatot választja a megjelenésre (pl. navigáció közben). Nem tudtok valami módot, hogy ettől megszabaduljak?
Köszi előre is minden tippért.
-
-
Sziasztok!
Friss Z3C használóként két dologban kérném segítségeteket.
Az első: ha MMS-t küldenek nekem, a készülék nem jelez vissza a központnak arról, hogy megkaptam az üzenetet, így napi rendszerességgel újra meg újra megkapom, hiába nézem meg. Álíltólag a készülék beállításaiban kellene az MMS-központ címét átírni, de én ilyen lehetőséget nem találok a menüben. csak olyan van, hogy internet és MMS beállítások letöltése, de ez nem segít. Tudja valaki esetleg a megoldást?
A második: autó médiaközponttal akarom bluetooth-on összelőni a masinát. Meg is találják egymást, de a kontaktok listáját nem hajlandó a telefon elküldeni a médiaközpont felé. Az látja az autó, hogy kit hívtam legutóbb (tehát van kapcsolat), de contact list nincs, arra azt írja, hogy nem sikerült letölteni. Van ennek valami trükkje?
-
-
Sziasztok,
Ilyen készülékre váltanék i5-ről. Olvastam, hogy voltak hasonló cipőben járók, ezért kérdezném, hogy van-e lehetőség az i5-ből kimenteni a kontaktokat, jegyzeteket és átmenteni a Z3C-re? Mi ennek a leghatékonyabb módja?
Másik kérdésem hasonlóan amatőr, de nem volt még androidos telefonom.Itt is van olyan állandó, felhőbe szinkronizációs lehetőség, mint az iCloud? Gondolom igen... Hogy működik ez a Z3C esetében?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Energiaital topic
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest