Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Megjelent a OnePlus 13T
- iPhone topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
szezso15 #15075 üzenetére
És honnan tudod hogy nem részletre vették a telefont?
Én fél év telefon tiltás és rendőrségre járkálás után tanultam meg ennek a fontosságát
Azért vettem végül új Z3C-t, mert egy tucat eladóval beszéltem, és garancia/papírok/tartozékok nélkül árulták,(hónapok óta 3 hetes volt a készülék; 'garis' de számla és garjegy nélkül, nem tudták megmondani meddig garanciális, itt-ott (kamera lencsén is) karcos, a sosem használt fülesek mégsem voltak meg sokszor - ha mégis, az csak MH750 volt, nem lehetett a legtöbbtől értékelhető képet kapni a telefonról, stb) nem tudtunk többedjére sem találkozni, nem 'tudtak' olyan adásvételit írni amiben letiltás ellen garanciát vállalnak...
Sony üfsz szerint nem garanciális, de elvileg papír híján gyártástól számított 2 évig garanciás, a szerviz sosem vette fel hogy megerősítsék.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest