Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nyáron jöhet a második Skyline
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
holozis_HUN #14787 üzenetére
A gyorsikonoknál is be van kapcsolva. Eleinte gond nélkül működött, a SIMmel nem lehet gond. Azért is tűnt föl, hogy a megszokott helyeken sem megy. A szolgáltató szerint működni kéne, úgy is beszéltem velük, rákérdeztem az előfizetésre. Azon gondolkozom, hogy a root-oláshoz lehet-e köze. Az a baj, hogy nem figyeltem, mióta nem működik, lehet, hogy a root-olt rom felrakása óta. Viszont az összefoglaló-belit raktam föl, és senki sem panaszkodott rá. Nem resetelném, ha nem muszáj, keserves belakni az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest