Hirdetés
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
plesotamas
tag
-
ZsyfKo
senior tag
Elég érdekes igen. Most is éjszakára rá nyomtam az ultrát kevesebb mint hat óra alatt 7%ot merült, vicc. Wakelock progit meg nem tudok alkalmazni mert nincs root. Ugyanúgy használom a telefont mint eddig, ugyanazokkal a programokkal, sőt most még le is tiltottam ami nem kell, nem értem.
-
balazs0102
senior tag
Befagyott a giroszkóp, a pressure mérő, a gyorsulásmérő, az iránytű, a közelségérzékelő és a fényérzékelő..ezek így egyszerre az esetek 99%-ban. Újraindítás után működtek egy darabig. Bevittem a T-be frissítették ugyanúgy csinálta, úgyhogy elment pestre..sztem hardveres hiba, rá is írták ők is , hogy újrarakták a szoftvert és mégis tapasztalták ők is.
-
SkyS1gn
félisten
-
-
TTommi
aktív tag
A személyreszabás menüpont alatt találod, a mozgás parancsot. Ez az. Én angol nyelven használom, mert a hangvezérlés csak így működik hívásra. Personalisation és utána Motion. Ennyi az egész. Néha, ha rosszul tartom, a szenzor nem érzékel jól és nem kapcsolja be a hívó felet. Meg kell szokni
-
Tomtotom
senior tag
Én tegnap rendeltem nilkin üveget hátlapi fóliával a skyphone. hu webáruházból. Ezt a fajtát itthon itt találtam a legolcsóbban 3500pénz. Máshol 6000. Ebay -en van egy csomó, de még onnan nem rendeltem. Idáig nekem sem volt rajta, csak egy szilikon tok, amit nem szeretek. Eltakarja a telót
Mágneses kábelt BaLee fórumtárstól vettem a hardveraprón, ez nekem bevállt, mert amit itthon árulnak, nálam egy éjszaka alatt nem töltötte fel a telót, ez meg 3óra alatt felnyomja 5%-ról. Sony feliratos.
-
kirby76
tag
Habár a Z1 occccóbb, én erre voksolnék a 3G RAM, nagyobb kapacitású akksi, az IPS kijelző miatt. A 4K videórögzítést személy szerint lesz@rom, de ha neked ez fontos, akkor még egy érv a Z2 mellett.
Rengeteg itt a negatív kritika, vélemény, én nem bántam meg, hogy erre váltottam. I love this ga....device!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EAFC 25
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest