Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
köszönöm sikerült is
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
a telekom 4.4.2 beszerezhető még valahonnan ? vagy független is jó ha az is feltehető
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Courage_7 #18251 üzenetére
én használtam most amíg nem tudtam kicseréltetni az S7 EDGE-t, tette a dolgát a Z2 stb stb, de megváltás volt, hogy végre visszakaptam a samut, sebességbe is oda ver neki, nem is csoda, még is csak régebbi a sony, kijelzőbe sokkal jobban be jön nekem az amoled, ott azért életre kelnek a színek, nagyon halk a sony, ide vagy yoda a sztereó hangszóró, megy valahogy a wifi/mobilnet is lassabb rajta, jó nagy baromság az, hogy 2-szer kell lehőzni a "redőnyt" hogy kapcsolni tudjam a wifi mobilnet stb cuccokat, nagyjából ennyi, de asszem megtartom 2. telefonnak
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
felraktam a telóra a 6.0-át, de nem igazán tudom működésre bírni win10 alatt, telepítettem valami drivert amit neten találtam, de ugyan úgy nem ismeri fel a gép, és nem is tudok rá másolni semmit, valakinek ötlete erre?
-
bandi0000
nagyúr
hali
Tudnátok segíteni nekem abban, hogy csinálna nekem 1-2 képet valaki kint az udvaron hasonló szisztémában mint ami itt van, tehát vak sötétben messzebbi tárgya 4 méternél messzebbre vakuzni autómatikus módban, mert nekem borzalmasak a képek és még kékesedik is, pedig most kaptam vissza a javított készüléket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- SoundBlaster X-Fi
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Automata kávégépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Router gondok
- További aktív témák...
- Nubia Redmagic 9S Pro 5G 12GB/256GB Sleet, Alza, 2 év garival.
- Samsung galaxy A70 128gb független dualsimes okostelefon
- Nubia Redmagic 10 Pro 5G 12GB/256GB , Alza, Shadow, bontatlan
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest