- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozso68
őstag
válasz
balazska92 #29194 üzenetére
Ja, kép sincs? Akkor tényleg gáz a szitu. Így meg eladni se érdemes a privát tartalom miatt.
Esetleg filemanaggerrel nem lehetne ránézni windosból USB-n keresztül a tartalomra, lementeni, és törölni?
Juteszembe: flashgettel új ROM-ot ráerőltetni? Az nem törli a belső tárhelyet? Azzal megoldódna a privát szféra probléma.
Ha hülyeségeket írok, azonnal lőjetek le, és ezer bocs. -
kelly416
veterán
válasz
balazska92 #29194 üzenetére
Sajnos nem sokat, másnak sem éri meg megvenni, szerintem alkatrésznek el tudod adni, de nem sokért.
Nézz videót youtube-on hard resetre, azt talán meg tudod csinálni gombokkal vakon, egyéb ötletem nincs, mert szerintem ahhoz is kell a kijelző, hogy más megjelenítőre ki tudd tenni a képet. Ha kép lenne, de nem érzékelne, az még jó lenne, de így... Passz.
-
balazska92
senior tag
válasz
balazska92 #29177 üzenetére
Srácok, erre valaki? Mennyit érhet így stb?
-
Bozso68
őstag
válasz
balazska92 #29180 üzenetére
Gyorsan előkaptam a fiók aljából az OTG-t, nekem most is megy az egér vele.
-
Bozso68
őstag
válasz
balazska92 #29177 üzenetére
OTG kábel+egérrel tudsz kommunikálni a telefonnal.
A többit a profibbak megválaszolják.
Habár pl a függetlenség lekérdezése volt már téma, keresővel keress rá. -
kelly416
veterán
válasz
balazska92 #27882 üzenetére
Ha nincs baja, ne gariztasd. Ha tetszik a z3c, hirdesd meg, cseréld el, add el és vegyél egy z3c-t, vagy bármi mást. Nem fogok segíteni, és remélem más sem tesz ilyent nyilvános fórumon, hogy gariba vágj egy hibátlan telefont. Elég jó áron mennek még most is a garis z1c-k, nem sokat kell hozzá tenni és lesz z3c.
Amúgy meg sokaknak hiányzik a fém keret, a masszív készülékház, és sokan panaszkodnak, hogy tök jó, a z3c-nek tényleg üveg a hátulja, azért tudom, mert eltört. Én a helyedben olvasgatnék z3c fórumot is, mielőtt 0,3 colért gatyára vágsz valamit, amit lehet, ki sem cserélnek, csak javítanak, vagy esetleg javítás közben még jobban összebarmolnak, mert sajnos ilyen is volt már a szervizben.
-
kelly416
veterán
válasz
balazska92 #27880 üzenetére
Kb. egy éve nem javítják, hanem cserélik sok embernek, de ezek szerint nem nagyon követed a fórumot.
Amúgy az enyémet is kicserélték, de annyira nem tetszett a z3c, hogy el is adtam pár hét alatt. Gondold meg időben, mit teszel.
-
glacious
addikt
válasz
balazska92 #27878 üzenetére
Nem volt alkatrészük, ezért cserélték, de z3c-re.
-
Fleed
aktív tag
válasz
balazska92 #22584 üzenetére
+1
-
kelly416
veterán
válasz
balazska92 #22559 üzenetére
Egy próbát megér
, főleg, hogy esélyes, a reset gombot nézted. Az nem is ott van.Looser vagyok.
Egyéb esetben sajna legolcsóbb, ha olyannal üzletelsz, akinek mondjuk a kijelzője tört be, aztán valamelyikőtök csinál a kettőből egyet, a másiknak meg lesz némi pénze. -
darvinya
titán
válasz
balazska92 #22556 üzenetére
Nézd meg a papírokat, hogy pirosak-e.
Nem tudom, nem vagyok szerviz és látnok. -
darvinya
titán
válasz
balazska92 #22554 üzenetére
Beázott.
Ha tovább erőlteted a töltést, akkor végleg tönkre teszed. -
szaboc
csendes tag
válasz
balazska92 #21858 üzenetére
Én azt szeretném kérdezni, hogy a t mobilos 5.02 android frissítés után rossz a telefon hangja a beszélgetések során. Olvastam hogy a vissza állítás segít. Ebben az esetben a telefonszámok megmaradnak? Köszi
-
Attici
őstag
válasz
balazska92 #21858 üzenetére
Jó!
-
zola-
őstag
válasz
balazska92 #16489 üzenetére
Akkor egy hard reset es lehet megoldja a problemat
-
zola-
őstag
válasz
balazska92 #16484 üzenetére
Rakd ujra a romot.
-
BaLee
addikt
válasz
balazska92 #15403 üzenetére
Így rakd fel ahogyan a videóban. :
Amúgy VMatteo leírta hogy a legjobb. Bár nem kell bűvészkedni ablaktisztítóval mert van a csomagban minden, nedves alkoholos törlő, száraz törlő, "porpeca"
stb.
-
VMatteo
őstag
válasz
balazska92 #15403 üzenetére
a fürdőszobában rakd fel, előtte zuhanyozz, vagy fürödj, vagy akár csak engedj 10cm forró vizet a kádba és várj 20 percet, a lényeg hogy nagy pára legyen bent. Clean ablaktisztítóval, vagy az alkoholos tisztítóval töröld zsírmentesre a kijelzőt, és szépen rakd fel, igazából így a legegyszerűbb és legminőségibb
-
Kovaratis
senior tag
válasz
balazska92 #15104 üzenetére
Biztosan kihagyták a többiből, pedig megtalálnád!
-
atedg
tag
válasz
balazska92 #14980 üzenetére
a Llama - Location Profiles tud ilyet hogy cellainfo alapján kapcsolgat ki-be dolgokat
-
ChD
tag
válasz
Helló! Igen jelenleg 4.4.4 a legfrisebb, de a Sony bejelentette, hogy 2015 első félévben kihozze a Z1C hez is a hivatalos 5.0 nyalókát!
Én használom a helyalapú wifit, ami kb. úgy müxik, ahogy a kolléga leírta.
Tehát beállítások->energiagazdálkodás->helyalapú wifi
enyi bekapcsolod és müxik is. A dolog lényege (kell hozzá gps is hogy pontosabb legyen)
ahol már megjegyeztettél vele egy wifi hálózatot azt eltárolja helyszín szerint is. amikor érzékeli, hogy az eltárolt helyszínek valamelyikén vagy, úgy bekapcsolja a wifit és kikapcsolja a mobiladatokat. Amint megszűnik a kapcsolat, megy vissza mobiladatra.Nekem müxik rendesen, de azt ne várd, hogy 2 házzal arréb is ki-be kapcsolgat majd mindent.
nekem ki be kapcsol pl. ha hazaérek, vagy a munkahelyre. De ha a munkahelyen kisétálok a távoli csarnokba ami kb 30 méter akkor is bekapcsolva hagyha a wifit csak ott már nem talál hálózatot, így megy melette a mobilnet is, mert ugye azon van net, de háttérben megy a wifi is. -
Joezyka
senior tag
válasz
mobilnetet nem kapcsolgatja, ha jól tudom, de van helyapalú wiwi funkció ami az általad mentett wifiket megjegyzi, és ahol van ilyen mentve ott bekapcsol, egyéb helyeken kikapcsolt állapotba van. Pontosabb működést nem tudok, nem használom ezt a funkciót.
-
Bozek
nagyúr
válasz
balazska92 #14969 üzenetére
Akár most is felrakhatod töltőre, nem lesz semmi baja.
-
Trialbiker
tag
válasz
balazska92 #14969 üzenetére
Szerintem ne süssed ki, rakd fel töltőre kb 2-3% nál
-
Csari93
aktív tag
válasz
balazska92 #14965 üzenetére
Én nagyon pipa lennék, ha gyanútlanul beküldöm az összes cuccommal, aztán újat kapok.
Félek is ettől, mert vinnem kell. -
BaLee
addikt
válasz
balazska92 #14675 üzenetére
Szerintem mosd le vízben a régi üveget és/vagy tedd fel víz alatt (ha a telód bírja a vizet, enyém bírta
). Az ami rajt van a fólia alatt szerintem nem ragadó felület, az üveget simán ráteszed és nem fog az elmozdulni, rá fog tapadni simán. Veszteni valód igazából nincs...
Vagy rendelj egyet addig tartalékba, nekem is szokott lenni egy tartalékba de még nem volt rá szükségem és mindig megveszi valaki.
-
kelly416
veterán
válasz
balazska92 #14675 üzenetére
Szerintem rendelj egy újat, próbáld meg feltenni a régit, és legjobb esetben is marad egy tartalékba vagy eladni, de inkább a másik a valószínű, hogy az újat teszed fel, a régit meg iktatod.
-
KZP
őstag
válasz
balazska92 #14399 üzenetére
Szolgáltatónál ez kizárt dolog, mit tudnának kezdeni a visszavett telefonokkal?
-
glacious
addikt
válasz
Ez általában úgy megy, hogy kötbért fizetsz, eladod a régit, aztán megveszed az újat. Vagy veszel egy másik előfizetést az új telefon mellé, fizeted mindkettőt és eladod a régi telefont. Azért elolvashatnád a szerződést mielőtt aláírod.
-
Lasy
veterán
válasz
Szolgáltatónál nem hiszem,de kérdezd meg őket.
-
caverinha
aktív tag
válasz
balazska92 #13685 üzenetére
Az enyémen is Nillkin üveg van,most ha én is ùgy döntök,hogy leveszem majd másikat raknék rá,akkor meghülyülne az enyém is? Majd írj pls,h mi lett a történet vége!
-
bandi0000
nagyúr
válasz
balazska92 #13688 üzenetére
akkor szervíz csak ne mond azt hogy raktál rá üveget, hanem hogy egyszer csak ilyen lett
-
bandi0000
nagyúr
válasz
balazska92 #13685 üzenetére
mosd le az üveget vízzel, lehet maradt rajta ragasztó aztán töröld szárazra és kapcsold be
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz
balazska92 #13073 üzenetére
Igen, csak azzal lehet. A root nem egyenlő a ROM cseréjével, az más. Ha root-olod a telefonod, akkor tulajdonképpen "rendszergazda" jogosultságot kapsz, tehát törölhetsz gyári alkalmazásokat, átírhatsz bizonyos beállításokat, stb. Lassabb és gagyibb semmiképp nem lesz. A root garanciavesztéssel jár, de eltávolítható, szóval olyan mintha meg sem történt volna.
-
Johnie
tag
válasz
balazska92 #12998 üzenetére
Youtube-on rengeteg videót találsz a felrakási módszerről:
-
atedg
tag
válasz
nillkin H+ felrakása (tegnap csináltam
1: nedves törlés
2: száraz törlés
3: kék fóliával megtapogatni hogy a porszemek lejöjjenek
4: leszedni az üvegvégő fóliáját
5: gyorsanrárakni az üveget
6: jó erősen rásimogatni hogy alóla a márványosodás eltűnjön (főleg a sony feliratnál) -
mivamma
senior tag
válasz
balazska92 #13005 üzenetére
Miért nem itt rendelted meg BaLee-tól?
-
kasee
aktív tag
válasz
Szia,
Megkérdezhetem hol és mennyiért rendelteD?
köszönöm,
N -
bandi0000
nagyúr
válasz
balazska92 #12262 üzenetére
Igen elvileg megéri, jobb a kamera szoftvere, 4Knak nem sok értelmét látom vagy ha nincs 4K tv-d, 8mp-el azért jobb mert ott több beállítási lehetőség érhető el, de automatán is vállalható képeket csinál szerintem
-
Bozek
nagyúr
válasz
balazska92 #11674 üzenetére
Ahhoz, hogy a gyári programokat le tudd törölni (amit alapból nem lehet) root kell.
-
kelly416
veterán
válasz
balazska92 #11604 üzenetére
A dedikált gomb hangjának kikapcsolása csak némítással oldható meg root nélkül. Miért kell leírni még egyszer? Pár h.sz-el hamarabb leírta már valaki.
Használj másik appot a képeid elkészítésére. A Sony app-ja így van beállítva, hogy más-más mappába pakolja. Sajnálom én is, de nincs mit csinálni vele. Sőt, sokáig károgtunk, hogy hagyják már ezt a nyomorék DSCNxxxx fájlnevet és térjenek át végre a dátumos névre, de nem akarják megcsinálni. Mielőtt erre is rákérdezel.
Nillkin üvegekről nagyjából 250-300 hozzászólás van már, amik tapasztalati dolgokat osztanak meg. Miért kell kérdezni? Miért nem használod a keresőt? Miért jó bárkinek, hogy 80x leírja minden új tulajnak, hogy "nagyon jó a telefon, jó az akku, szép a Nillkin..............."? Érdekel valami? Keress rá. Ha nincs válasz, majd akkor kérdezz. Szerintem. -
törölt tag
válasz
balazska92 #11604 üzenetére
Nekem Nillkin 9H Amazing+ van, tényleg király, főleg az ujjlenyomat-taszítás. Nem mondom, hogy nem marad rajta, de egy mozdulattal letörlöm és ennyi. A másik fóliával meg hetente kellett mossam a kijelzőt, hogy zsírtalanítsam.
-
darvinya
titán
válasz
balazska92 #11408 üzenetére
1. SIM importálás a Kapcsolat app-ban.(felhőbe mentés, mint esetleges később könnyebb visszaállítás, pl: gmail cím vagy Exchange)
1.a ugyanitt megjelenítésnél bejelölni mit jelenítsen meg.
2. Kapcsolat szerkesztésnél fénykép hozzáadás, vagy egyéb közösségi eléréskor Ő által megadott kép hozzá teszi.
3. Igen a gyári is elég jó
3. A fényképező app-on belül menü részben
4. Screenshot power gomb+hangerő le min. 3mp-ig egyszerre nyomni.
5. A fényképező app-on belül menü részben
6. Semmiféle RAM tisztító nem kell, sőt inkább káros. A gyári app-ok egyrésze törölhető, egyrésze fagyasztható (Beállítások-Alkalmazások-App-on belül, vagy Beállítások-Alkalmazások-Mind almenü-App-on belül letiltás). Persze root-al minden lehetséges.
7. Igen az.
8. Igen, LTE nagyobb sebességű mobilnet
9. Nem lesz szebb, mivel valódi HD a max. kijelzője
10. Igen, mert többet tud mint a gyári. pl: BS Player
11. Walkman app nagyon jó -
busman
veterán
válasz
balazska92 #11374 üzenetére
Z-ről váltottam,egy kézzel az is használhatatlan...én sem bántam meg.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
balazska92 #11372 üzenetére
a t-s eleinte nagyon le akart beszélni róla.
Vegyél inkább Samsungot? -
Joe.36
addikt
válasz
balazska92 #11224 üzenetére
Egyből rakjál rá fóliát !
-
mave86tg
tag
válasz
balazska92 #11224 üzenetére
Nem kell csinalni ezekkel az aksikkal mar semmit!
Az illeszteseket esetleg megnezheted, bekapcs utan a pixelhibat....nekem azt mondtak a 3 napos cseregari el,ha valami nem stimm vigyem vissza. Elso volt h a furdest kiprobaltam aztan kb ennyi. -
kelly416
veterán
válasz
balazska92 #11178 üzenetére
Ha nem szeretnél hibásat, én gondolkodom az enyém eladásán...
-
dianap
csendes tag
válasz
balazska92 #11171 üzenetére
Háááát, ha hiszed-ha nem, még véletlenül sem az volt a célom, hogy elbizonytalanítsalak egy z1c vásárlásával kapcsolatban, mert - minden velem történtek ellenére - szerintem ez egy baromira jó telefon.
Páromnak LG G2-je van, de nem cserélnék vele egy percre sem (kivéve a kamerát, mert az azzal készített képek nekem sokkal jobban tetszenek).
Sztem hajrá!
-
Joe.36
addikt
válasz
balazska92 #11178 üzenetére
Szerintem ez a telefon, ebben a méretben, árban és teljesítményben! A legjobb.
-
törölt tag
válasz
Vedd meg, szerintem f@sza.
-
Joe.36
addikt
válasz
Szerintem jó telefon, nekem semmi bajom vele.
-
Jaffa75
őstag
válasz
balazska92 #11112 üzenetére
Szia,
nekem ma jött a T-től a fülessel együtt - eddig sok időm nem volt nyomkodni, de jónak tűnik... ja és független
! Éppppppp a vodkás kártya ketyeg benne...
Szerk.: már csak a licitált e-bayes full body fóliát kell bevárnom, és máris patent lesz!
-
Joe.36
addikt
válasz
T nél vettem és semmi bajom nincs vele...Ha neten rendeled még olcsóbb is.... És most kapsz hozzá egy jó fülest is... Amiről pont lemaradtam... Talán az a hiba hogy a T-s független?
-
darvinya
titán
válasz
balazska92 #11109 üzenetére
Keverik a Z2-vel, aminek tényleg sok hibájavan.
De én neki nem hinnék, mert még mindig azt mondják, hogy formázni kell az akkumulátort . -
kelly416
veterán
válasz
Figyelj csak, lehet, hogy az van a háttérben, hogy Nekik kiszabást kell teljesíteniük, és még az sem mindegy, hogy milyen készüléket adnak el. Nekem van ismerősöm a T-nél is, bár Vele kevesebbet beszélek, meg a Telenornál is. A Telenoros hölgyemény mondta, hogy most pl. verseny volt Náluk (országosan, nem partner, hanem saját üzletben), hogy ki ad el több S5-öt mittudoménmilyen előfizetéssel és ki ad el több internetet, és aki nyer megyei vagy milyen szinten, az kap egy S5-öt ingyen örökbe, aki a második az kap egy G2-t és a harmadik meg egy fene sem tudja, mit. Lehet, hogy pont egy ilyenbe futottál bele, hogy pont G2-t akart nagyon eladni.
Szerk.:
Az ilyenekre amúgy sosem hallgatok. Kinézem magamnak a telefont, utána olvasok tesztekben, fórumokban, és a végén eldöntöm, hogy megveszem-e avagy nem. Ha igen, akkor vagy bemegyek és azt kérem, vagy megrendelem netről. Ha rendesen utánajártam, ne akarjon lebeszélni vagy másra rábeszélni egy vadidegen. -
VMatteo
őstag
válasz
nekem cserélték szó nélkül
-
VMatteo
őstag
válasz
balazska92 #11109 üzenetére
esetleg a pixelhibára gondoltak? én is visszavittem a sajátom, és mondták hogy már többet vittek vissza emiatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Path of Exile 2
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Battlefield 6
- Nikon DSLR topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Fotók, videók mobillal
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest