- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Netfone
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
Pöttön #16247 üzenetére
A root-ot nem ártana eltüntetni, de a fólia nem kellene gondot okozzon. Ha elvágtad volna az ujjadat és beperelnéd a Sony-t, akkor azt buknád a fólia miatt, de ennyi.
darvinya:
Nem látom a szmájlit. Ugye, nem gondoltad komolyan? Eszedbe sem jutott, hogy a fémnek és az üvegnek teljesen más a hővezető képessége, másként, de leginkább más időintervallumban reagálnak a hőmérséklet változásra, és jelen esetben valószínűleg az üveg hamarabb igyekezett terpeszkedni, mint a fém?
Remélem tényleg nem gondoltad komolyan, hogy annyira megnő a készülékben a levegő nyomása, hogy eltöri a kijelzőt. Annak ellen kellene álljon a hangszóró membrán is meg az ajtó szigetelése is.
Persze csak szerintem, lehet, hogy én írok butaságot.Pöttön:
Akkor itt a baki. Hőingadozásnak tetted ki, elkezdett felmelegedni, és amikor megint visszahűlt, a fém hamarabb "zsugorodott", mint az üveg.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest