- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diegolio
újonc
Gondolom akkor Neked a mobilarena az etalon, egy olyan oldal, amelynek a dizájnja már a 90-es években is elavult lett volna
Elnézést kérek, de egy olyan tesztet (és annak szerzőjét) nem tudok komolyan venni, aki egy negyedmilliós készülékkel zseblámpást játszik
Jó pár tesztet visszaolvastam, és hemzsegnek az ehhez hasonló nyalánkságoktól, (pláne a kamu direkt rosszul beállított fotóktól), amiken inkább csak mosolyogtam, mintsem morogjakDe nem bántanám inkább ezt a "remek hiteles" oldalt, inkább arrébb vonulnék békésen, és talán majd egyszer dizájnban (ha mi ilyen weboldalakat készítenénk, éhen halnánk), és hitelességben utoléri magát ez a weboldal
Sok sikert kívánok hozzá -
Diegolio
újonc
válasz
Damage401 #441 üzenetére
Oké, még ma készítek egy pár képet és felrakom
A kritikám inkább a teszt-cikkírónak szólt, aki negatívumként felhozta azt, hogy nem elég erős a készülék zseblámpa funkciója, ami azért nálam egyrészt nevetséges, másrészt mindent elmond a tesztelő személy hozzáértéséhez -
Diegolio
újonc
válasz
Damage401 #438 üzenetére
http://www.androidauthority.com/sony-xperia-x-performance-camera-702778/
http://www.dxomark.com/Mobiles/Sony-Xperia-X-Performance-Mobile-review-Impressive-results
és még linkelhetnék tucatszámra
Azért mert egy magyar mobil oldal valamit leír, nem biztos, hogy igazak, pláne abban a tudatban, hogy nekem egy Z3+, és a tesztben szereplő készülékem van, napi szinten használva, nagyon sok fényképezésselNem mellesleg.....
A kollégáimnak zömmel Samsung van, de akad akinek Huawei és Apple teló van a zsebében. Akárhányszor az asztalra teszem a performance-t vagy a Z3-at, mindig nézegetik és megcsodálják, elmondásuk szerint toronymagasan a legszebb telefon amit láttak, arról nem is beszélve, hogy ők is elismerik, minőségben is erősebb a két telefonom mint az övéik -
Diegolio
újonc
Valamelyik nap az egyik tesztoldalon ennek a telefonnak a kameráját hozták ki győztesen, több más neves márka ellenében. Később ide tévedve döbbenten olvasom azt, hogy a T. tesztelő szerint ennek a készüléknek nem jó a kamerája "Közelre továbbra is nehezen fókuszál, túlexponálja a felvételeket, illetve erőteljesen zajmentesíti is a gyenge dinamikájú képeket, az első képet hosszas döbbenet követte mindannyiunk részéről, és ez már egy elég nagy merítésből lett a legjobb."
Nos, én nem tudhatom, hogy a T. tesztelő hogyan és miként használta és tesztelte a készülék kameráját, viszont az biztos, hogy én napi szinten sok használat mellett sem tapasztaltam azokat a kritikákat amik fel lettek sorolva, sőt, inkább ellenkezőlegNem tisztem eldönteni, hogy miért fals eredményeket produkálnak,
de talán az mindent elmond a teszt-cikkíróról, hogy egy 250 ezer ft-os telefonnal akart zseblámpást játszani, és mivelhogy ez nem úgy jött neki össze ahogyan ő ezt elképzelte, negatívumként rója fel (tessék venni egy nagy zseblámpát, az majd befogja világítani a szobát, egy telefont nem erre kell használni, nem erre lett kitalálva, mert akkor hamarabb lezabálná az aksit)És hogy ne csak a "szám" járjon, mindenki döntse el maga, hogy akkor kinél lehet a hiba:
http://www.sonymobile.com/hu/legal/testresults/xperia-x-performance/
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó új modellcsaládjának legkomolyabb darabja is ellátogatott hozzánk, azonban nem csak a pozitívumokat hozza a testvéreitől, hanem néhány elég zavaró hiba is benne maradt.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest