Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Diegolio

újonc

válasz joey04 #445 üzenetére

Gondolom akkor Neked a mobilarena az etalon, egy olyan oldal, amelynek a dizájnja már a 90-es években is elavult lett volna :)
    Elnézést kérek, de egy olyan tesztet (és annak szerzőjét) nem tudok komolyan venni, aki egy negyedmilliós készülékkel zseblámpást játszik :D
    Jó pár tesztet visszaolvastam, és hemzsegnek az ehhez hasonló nyalánkságoktól, (pláne a kamu direkt rosszul beállított fotóktól), amiken inkább csak mosolyogtam, mintsem morogjak :)

De nem bántanám inkább ezt a "remek hiteles" oldalt, inkább arrébb vonulnék békésen, és talán majd egyszer dizájnban (ha mi ilyen weboldalakat készítenénk, éhen halnánk), és hitelességben utoléri magát ez a weboldal :)
    Sok sikert kívánok hozzá :)

• Diegolio

újonc

válasz Damage401 #441 üzenetére

Oké, még ma készítek egy pár képet és felrakom :)
    A kritikám inkább a teszt-cikkírónak szólt, aki negatívumként felhozta azt, hogy nem elég erős a készülék zseblámpa funkciója, ami azért nálam egyrészt nevetséges, másrészt mindent elmond a tesztelő személy hozzáértéséhez :)

• Diegolio

újonc

válasz Damage401 #438 üzenetére

http://www.androidauthority.com/sony-xperia-x-performance-camera-702778/
    http://www.dxomark.com/Mobiles/Sony-Xperia-X-Performance-Mobile-review-Impressive-results
    és még linkelhetnék tucatszámra :)
    Azért mert egy magyar mobil oldal valamit leír, nem biztos, hogy igazak, pláne abban a tudatban, hogy nekem egy Z3+, és a tesztben szereplő készülékem van, napi szinten használva, nagyon sok fényképezéssel :)

Nem mellesleg.....
    A kollégáimnak zömmel Samsung van, de akad akinek Huawei és Apple teló van a zsebében. Akárhányszor az asztalra teszem a performance-t vagy a Z3-at, mindig nézegetik és megcsodálják, elmondásuk szerint toronymagasan a legszebb telefon amit láttak, arról nem is beszélve, hogy ők is elismerik, minőségben is erősebb a két telefonom mint az övéik :)

• Diegolio

újonc

válasz zira #25 üzenetére

Valamelyik nap az egyik tesztoldalon ennek a telefonnak a kameráját hozták ki győztesen, több más neves márka ellenében. Később ide tévedve döbbenten olvasom azt, hogy a T. tesztelő szerint ennek a készüléknek nem jó a kamerája "Közelre továbbra is nehezen fókuszál, túlexponálja a felvételeket, illetve erőteljesen zajmentesíti is a gyenge dinamikájú képeket, az első képet hosszas döbbenet követte mindannyiunk részéről, és ez már egy elég nagy merítésből lett a legjobb."
    Nos, én nem tudhatom, hogy a T. tesztelő hogyan és miként használta és tesztelte a készülék kameráját, viszont az biztos, hogy én napi szinten sok használat mellett sem tapasztaltam azokat a kritikákat amik fel lettek sorolva, sőt, inkább ellenkezőleg :) Nem tisztem eldönteni, hogy miért fals eredményeket produkálnak,
    de talán az mindent elmond a teszt-cikkíróról, hogy egy 250 ezer ft-os telefonnal akart zseblámpást játszani, és mivelhogy ez nem úgy jött neki össze ahogyan ő ezt elképzelte, negatívumként rója fel (tessék venni egy nagy zseblámpát, az majd befogja világítani a szobát, egy telefont nem erre kell használni, nem erre lett kitalálva, mert akkor hamarabb lezabálná az aksit) :D

És hogy ne csak a "szám" járjon, mindenki döntse el maga, hogy akkor kinél lehet a hiba:
    http://www.sonymobile.com/hu/legal/testresults/xperia-x-performance/

Új hozzászólás Aktív témák