- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
1. Tegyél fel egy másik launchert, pl NOVA, hidd el megkönnyíti az életed.
2. alkalmazások, kikeresed a vibert, kicsit lejjebb tekersz, az alapbeállítások menüpont alatt rányomsz, hogy alapérték törlése.
(#3189) KaoszTom
Ha nem tetszik az új lock, semmi para, felteszel egy másik lockscreent, pl Widgetlocker lockscreen, holo locker stb..
Ha azóta sem boldogultál vele, akkor power gomb + hangerő Le rezzenésig. , ha ez sem akkor power + hangerő le 3 rezzenésig.
-
Valaki megnézné, hogy JB alatt látja-e az AirDroid a külső SD-t? Nálam valamiért nem... ICS alatta látta..
-
válasz
Balint xp T #3139 üzenetére
Köszi, a droid az app drawert nyitja meg.
-
válasz
Balint xp T #3136 üzenetére
Szia!
A kérdésedre válaszolva, telepítsd fel a Power Toggles-t ezzel létre tudsz hozni kapcsolókat, szinte mindenre van kapcsoló, így a fényerő változtatására is legalább 6 külöböző típusú kapcsoló, van amin csúszkán tudod állítani a fényerőt, van amint bökdösős módszer, minimum közepes, maximum és auto...stb.
FEltelepíted, hosszan nyomsz a főképernyőn, modulok, Power toggles. Ilyenkor alapból egy sok kapcsolós widget van készen, de ezeket a kapcsolókat ki tudod törülni, és alul újat tudzs hozzáadni, ha megvan mit szeretnél kapcsolni, akkor fent az ikonját is tudod változtatni ikon pack-okból (nem mindegyikkel működik, általában a csicsásabb, grafikásabbakkal nem működik) pl Simple Text-el tudsz csinálni szöveges kapcsolót is, nálam is így vannak. Ha kirakod, akkor át tudod méretezni 4x1 ről 1x1-re pl.Jelenleg ilyen az az oldal ami na kapcsolók vannak:
Ezek nálam 2x1-es widgetekben vannak, kivéve az alsó, az 3x1.
Remélem érthetően írtam le. -
válasz
Balint xp T #3111 üzenetére
Ha szöveges ikont akarsz készíteni, akkor telepítsd fel EZT, csak hosszan nyomsz a mappán, szerkesztés, ráböksz a mappa képére, ikoncsomag, simple text, és itt elkészíted a saját szövegedet, amilyet csak szeretnél. Aztán csak fent a 3 pöttyre böksz, és alkalmazod az ikont.
Az időjárás+óra, nálam UCCW-vel készült, de ha csak az ilyen stílusú időjárás érdekel, akkor ajánlom a 1Weather alkalmazást, vagy az Eye in sky weather-t, utóbbiban többféle időjárás téma is található.
De készíthetsz sajátot is az UCCW-vel, ehhez rengeteg skin, és weather téma található az XDA-n, pl Itt. Valamint Youtube-on van sok tutorial, hogy hogyan készíts saját widgeteket.
-
válasz
Balint xp T #3101 üzenetére
Ha feltetted a Novát, akkor, azt először be kell állítani, szóval nem lesznek rajta azok a widgetek, amik az alap launcherben voltak. De a Minimalisticban gondolom elmentetted a widgeteket, ha nem akkor tedd meg, és innentől kezdve kb fél perc kirakni a novában ide is.
-
válasz
Balint xp T #3099 üzenetére
Szia!
1. Fontot a Minimal widgeteken akarsz cserélni, vagy magában a ROM-ban? Az utóbbi root nélkül szerintem biztosan nem működik. Ha a minimal widgeteken, akkor létrehozol pl a belső tárolón egy Fonts nevű mappát, és ebbe belepakolgatod a ttf kiterjesztésű fájlaidat, amit pl Innen tudsz letölteni, van annyi, csak győzd kiválogatni. Arra figyelj, hogy nagyon sok nem tartalmaz magyar ékezetes betűket.
Ha megvan a Fonts mappa, akkor a Minimalistic text globális beállításaiban megadod neki, hogy a Fonts mappából szedje a betűtípusokat.2. Az alsó ikonsor neve Dock, ezt alapból nem tudod cserélni, mert a sony launchere, ezt nem teszi lehetővé, tedd fel pl a Nova launchert ebben már mindent tudsz állítani, tudod cserélni az ikonokat, gesztusokat állíthatsz be, stb, sokkal jobb mint a gyári. (Ha ezt feltelepíted, a gyári launcher ugyan abban az állapotában fog maradni, ahogy hagytad, szóval ha letörölnéd később a Novát mert mégsem tetszik, az eredetit vissza fogod kapni. Valamint ez nem számít, rendszer babrálásnak, szóval ettől nem kell félned.
)
+1. A navigációs gombok kinézetét nem tudod változtatni, ahhoz mókolt ROM kellene.
Mellesleg én is Nova-t használok, nálam jelenleg ilyen a home:
-
válasz
Snoop-y #3086 üzenetére
Most is általánosítasz, hogy te erről a készülékről beszélsz, ami szerinted "szar"...
Amúgy meg persze, hogy a hibákról olvasni, mert az emberek többsége akkor keresi fel az ilyen fórumokat, amikor valami hibába ütközik, látod Te is akkor jöttél ide mikor valami problémába ütköztél.
Ezért tűnik csak úgy, hogy csak hibákról lehet olvasni... Ráadásul pont a T-az ahol nincs olyasmi hiba ami mindenkinél jelentkezne, vagy nagyon nagy számban fordulna elő.. -
válasz
.bruszli. #2964 üzenetére
Szerintem is a 4.2-t még megkapjuk vagy ennek változatait 4.2.1, stb, de a kéjlámpást (
), amit majd talán nyáron mutatnak be, azt nem hiszem, hogy megkapnánk.
Szerk:
Deker
Én is gondolkodtam mostanában a Nexuson, mikor felröppent, hogy talán hamarosan lesz itt is teljes értékű Google Play, viszont a N4-nek rosszabb a kamerája, az akksija mint a T-nek, meg nem bővíthető... Aztán nekem sem tetszik az a csillogós dizájn annyira, no meg LG...
-
válasz
szabogabor10 #2786 üzenetére
Az szép.
Nálam sok olyan progi van ami nem akartam, hogy elveszítse a megjegyzett cuccait, ezért én csak frissítettem, ezért lassabban bootol, nálam 9szer is lemegy a kis hullám. De majd lehet rászánom magam, hogy teljesen újrahúzzam a rendszert. -
válasz
szabogabor10 #2649 üzenetére
Nálad mennyi idő a boot? Azt írod gyorsabb, hányszor látszik a kis hullám animáció?
Nekem hosszabb lett a boot, mint volt. -
válasz
hanati64 #2748 üzenetére
Ez most komoly? Ne csak olvass, értelmezz is...
Legelőször megcsinálta már azt amit írsz, ezt értsd már meg, legalább kétszer leírtam már... Feltette az XDA-s JB ROM-ot, azzal kezdődött el a fagyás, újraindulás.
Aztán feltette a CE ICS-t is meg a Global ICS-t is flashtoolal, ezután próbálta PCC-vel is frissíteni JB-re, ugyanúgy újraindult, és fagyott, azután próbálta a flashtoolal felrakott ICS-t SUS-al is frissíteni JB-re, ugyan azzal az eredménnyel: újraindul, fagy.
Remélem most már érted... -
válasz
lordyka #2734 üzenetére
Ne aggódj lesz még jobb is, ilyen volumenű szoft.cserénél újra meg kell "tanítani" az akksit, míg beáll a rendes szintre.
Jé, most vettem észre, hogy hosszan nyomott menünél el lehet érni a google-t.
Kár hogy ezt nem lehet szerkeszteni, hogy mást is el lehessen így érni.
-
-
válasz
Badboys #2677 üzenetére
Azzal elvileg nem lesz gond, mivel utána SUS-al gyalulva fogsz frissíteni.
(#2678) Orlin
Gondolom, ez az alap beállítása a Sony JB-nek. De ezt bármikor át tudod rendezni, olyanra amilyenre szeretnéd.
A "lenyíló ikon" egy mappa, amit úgy tudsz létrehozni, hogy a főképernyőn egymásra húzod az ikonokat, és kész. Azután meg el tudod nevezni a mappát. -
válasz
Badboys #2667 üzenetére
Flashtoolal rakd fel a CE .195-ös ROM-ot, ismét gyalulj mindent, majd SUS-al frissítsd gyalulva .489-re.
(#2668) markyy18
Van ingyenes verziója is, a legtöbben azt használják.
Ez pont rossz indok volt, hogy szereted ha minden illik mindenhez, mert pont ez a lényege ezeknek a launchereknek, hogy mindent testre tudsz szabni, ergó sokkal jobb lesz az összkép, és olyan "smooth" és gyors az egész, hogy hihetetlen. De ha nem akkor nem. -
válasz
szabi132 #2664 üzenetére
Szia!
Nézd meg a Beállítások/Vezetéknélküli és mobilhálózatok-továbbiak/Mobilhálózatok/Hozzáférésipont-nevek -nél, ha itt van megadva pipáld be ha nincs adj meg újat:
Jobb menü gomb/Új hozzáférésipont-név
Név: web'n'walk
Hozzáférési pont neve: wnw
MCC: 216
MNC: 30
Hozzáférési-név-pont típusa: default,suplTöbbi üres.
-
válasz
Badboys #2658 üzenetére
Nem kell gyári visszaállítás, mert a flashtoolal már töröltél mindent, ha bepipáltad a wipe data-t is.
(#2657) markyy18
Cseréld le a gyári launchert, próbáld ki a Novát. Telepítsd fel, próbálgasd, ha nem jön be, nem tetszik, bármikor letörölheted, és ugyanúgy fogod visszakapni a gyárit, ahogyan hagytad, minden widget, beállítás marad.
Tégy egy próbát, szerintem nem fogsz csalódni. -
Most már működik a LED-es értesítésjelzés is, lezárt képernyő esetén is!
Az értesítési sáv sokkal jobb, hogy sokkal jobban részletezve vannak a dolgok, nem fogadott hívásnál, onnan egyből lehet visszahívást indítani, vagy SMS-t küldeni.
Ha új SMS-van, akkor most már annak az egész tartalma olvasható az értesítési felületen, nem csak az első pár szó. -
válasz
lordyka #2652 üzenetére
A walkman-t nem használom, mert van nála jobb.
A lock nálam 1mp-n belül ébred. Nálad mennyit kell várni?(#2651) Badboys
1. Flashtool-t telepíted. (A legfrissebb tökéletes)
2. A drivereket telepíted a Flashtool / drivers mappából. Miután ez megvan, dugd rá a telefont a gépre és várd meg amíg a windows felismeri a telefont (Win7). Majd utána húzd le és kapcsold ki. Ügyelj rá, hogy a SUS vagy a PC Companion ne menjen a háttérben!
3. A telepítés után elindítod a Flashtool-t és a villám ikonra kattintasz, majd Flashmode-ot választod és OK.
4. A Select Source Folder feliratnál betallózod az FTF fájlt tartalmazó mappát. A listában megjelenik a kívánt verziószámú firmware, ezt kell kiválasztani. Jobb oldalt mind a három wipe, az Exclude TA és a No Final Verification jelölőnégyzetbe pipát raksz és nyomsz egy OK-t.
5. Amíg a program előkészíti a fájlokat, addig kapcsold ki a telefont és várj legalább öt másodpercet. Ha a program végzett, akkor fel fog dobni egy csatlakoztatásra felszólító ablakot, tehát most kell rádugnod a telefont a kábelre úgy, hogy a HANGERŐ LE gombot nyomva tartod. Ha jól csináltad elindul a flashelés és elengedheted a hangerő le gombot. Néhány perc után kiírja, hogy „Flash done, waiting for reboot…”, ekkor húzd le a kábelt a telefonról és kapcsold be a készüléket. -
Antutu 3.0 is emelkedett egy ezressel. most már ~11800 körül van.
Persze nem csak a számokat kell nézni, ezek csak alátámasztják az érzést, hogy rendkívül gyors lett a rendszer, nagyon jól optimalizálták.(#2643) Takhanto
Benne van a tesztben, az is kevesebb volt egy ezressel.
-
A kamera különösen javult, mert a JB hozta magával a HDR funkciót, aminek köszönhetően sokkal élethűbbek a színek, dinamikusabb az egész kép.
Holnap természetben is kipróbálom, aztán majd töltök fel pár képet! -
válasz
zozo2001hu #2617 üzenetére
Flashtoolal ugyanúgy tudod frissíteni, csak akkor ne pipáld be a wipe data-t.
-
Felraktam, eddig csak pozitív élményeim vannak.
Megkaptuk azt a lockscreent ami a Z-ben is van, állati jól néz ki, pedig eddig Widgetlockert használtam.
Aztán persze a Kamera is át van szabva, az app drawert nem annyira néztem de nem sok változást vettem észre attól a launchertől, ami nemrég kiszivárgott.
A tárcsázó és az SMS felület annyiban változott, hogy eddig minden szürkés volt, most fehér lett minden. A mini alkalmazások váltása is olyan mint amit a Z-ben mutattak.Az értesítési sávot is átdolgozták kicsit, most sokkal jobb az összkép, a kapcsolóknál is.
Hirtelen ennyi..
-
válasz
szabogabor10 #2584 üzenetére
Hohóóó!!! Nekem is! Na erre kíváncsi vagyok, este meg is csinálom
-
Na, pontosan ezek miatt nem kell a magyar értékeléseket olvasni a playen... Annyi sötét ember van, hogy már fáj... Hogy lenne már vírusos, meg eleve android alapon nincs vírus, legalábbis olyan értelemben mint amire az emberek töbsége gondol...
Itt egy alkalmazás sem tud hívásokat indítani csak úgy vagy smst küldeni, csak ha te előtte megadtad neki a jogokat.
Simán arról van szó hogy az ingyenes verzió tartalmaz reklámot, és a nagy okos fejével az a valaki felrakott valami hú de jó "vírus irtót" ami csupán a reklám miatt jelez, de azt már meg se nézi, mi miatt szól...
Szóval ne olvass magyar hozzászólókat, ennyi a tanulság... -
Pénteken megjött nekem is a Nillkin tok és eszméletlenül jó minőségű. Egyedül attól féltem, hogy majd veszít az ívességéből a telefon -ez az egyik ami elsőre megtetszett benne- viszont, mintha még jobban hangsúlyos lenne így. Szóval aki valami ilyesmi védelmen gondolkodik, ne habozzon!
-
válasz
.bruszli. #2210 üzenetére
Idézet az 1. HSZ-ből:
Valami mindig felébreszti a képernyőt akkor is ha nem nyúlok hozzá? Mi okozza?
Tipikus android hiba. Egy telepített program okozza. Ha az utóbbi időben nem telepítettél új progit akkor az egyikbe egy frissítés útján kerülhetett be a bug. A hibás alkalmazást kétféle módon találhatod meg. Beállítások/energia/akkumulátor használat itt megnézheted melyik app fogyasztott gyanúsan sokat.
Avagy, töltsd le Google PLAY-ről az S2 Premission Checker nevű appot. Nyisd meg, várd meg míg betölt, majd válaszd a Premission list opciót, keresd meg a „Wake lock” engedélyt, nézd meg mely alkalmazások jogosultak erre, azaz a lezárás ébren tartására/felébresztésére. Ha egy app itt és a magas fogyasztók közt is szerepel, nagy eséllyel megtaláltad a ludast. -
Először is gratulálok.
Sim-et, inkább majd cseréltess mindenképp, mert sok esetben gubanc szokott lenni az ilyen otthoni mókolásokkal.
De ha nagyon sürgős akkor Itt írják a befoglaló méreteit, így ha berajzolod rá, akkor ki tudod vágni. Fontos, hogy újabb sim legyen, mert a régieknek sokkal nagyobb az érintkezője, és azokat nem lehet szétvágni, mert azoknál akkora a érintkező, mint maga a microsim.Mielőtt belaknád, csinálj tiszta frissítést, és utána mehet a móka.
Szerk.: Ha tőlük vetted a telefont, akkor kötelességük cserélni, mivel a régivel nem tudod használni a telefont... Csapj az asztalra
-
-
válasz
Badboys #2080 üzenetére
Javaslom olvass el pár android kezdőknek leírást először.
Az Office Suite nem fájlkezelő hanem mint a nevében is benne van egy olyan program ami Office-os fájlokat tud megnyitni (Word, excel stb..). Ha külső forrásból szeretnél telepíteni, akkor mindenképp fájlkezelőre van szükséged pl ES File Explorer.
espista
Hangerő LE
-
válasz
markyy18 #2028 üzenetére
Eleve a dockbaron a mappa az árnyék mögé lógott, szóval már ott nem stimmelt valami. Aztán mikor az appdrawerben az alkalmazásokat pakolgattam, töröltem, és bezártam a szerkesztő módot, maradt egy üres lapom, ami csak újraindítással tűnt el. Így aztán hagytam is az egészet. Meg beleszerettem a testreszabhatóságba.
-
válasz
espista #2020 üzenetére
Ott nem is igen fogod:
Itt le tudod tölteni, saját felelősségre. Nálam kicsit bugos volt, így hagytam a francba.
Inkább javaslom más launcher használatát, Nova, Apex, Holo van egy rakat, és ezer dolgot tudsz állítani, személyre szabni, amit egyébként nem tudtál volna.Kedvcsinálónak a jelenlegi homescreenem:
(Nova Launcher Prime)
-
-
válasz
lordyka #2011 üzenetére
Szerintem meg nem jó, hogy így gondolkodnak. Gondolj bele mekkora durranás lenne egy androidos 2 vagy 4 magos telefon, aminek nagyon jó kamerája van, van 2 GB RAM-ja és normál körülmények közt bírná 1-1,5 hétig... Ha jól is nézne ki mindenki azt venné meg, és rettentő nagy profit származna belőle. Megérné fejleszteni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest