Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdni
aktív tag
válasz
darvinya #52048 üzenetére
Köszi, már letöltöttem a legújabb flashtools-t, de mikor indítom a hang le gombot nyomva és bedugom az adatkábelt a telefonba, másik vége a pc-ben, eszközkezelőben kb. 5 másodpercig megjelenik egy ismeretlen eszköz, aztán eltűnik.
Ha jól olvastam utána, ez lenne a fastboot mód, de nem találok drivert hozzá.
Flashtools egyenlőre nem tud kapcsolódni a telefonnal.
hiba:
Device disconnected
07/031/2017 15:31:42 - INFO - Device connected with USB debugging off
07/031/2017 15:31:42 - INFO - For 2011 devices line, be sure you are not in MTP mode
07/031/2017 15:31:59 - INFO - Device disconnected
07/032/2017 15:32:04 - ERROR - Drivers need to be installed for connected device.
07/032/2017 15:32:04 - ERROR - You can find them in the drivers folder of Flashtool. -
amdni
aktív tag
Üdv!
Van egy Sony Xperia Sp c5303-os telefonom, a gyerek elfelejtette a jelkódot amit beállított, és nem tudom behozni a hard reset menüt.
hang fel + le nyíl + power gomb, vagy hang le + power gomb, vagy hang fel + power gomb sem működik, benyomom egyszerre a gombokat, nyomva tartom, de rendesen elindul és kéri a jelkódot.
Kérlek segítsetek.
Előre is köszönöm. -
bsanzika
tag
Sziasztok!
Nemrég vissza kellett térnem eme remek készülékre a Z2-m meghibásodása miatt. Amíg jóanyám használta a telefont a gyári rendszert tettem vissza neki és sajnos Z2 után a gyári rom borzalmas. Most tettem fel rá egy régebbi 8.14-es Slimkat-et, de szeretném az újabbat is kipróbálni. Viszont a devhostról nem tudom letölteni... Tud nekem valaki valami elérhetőséget adni a frissebb verziókhoz?
-
sgeza
veterán
válasz
Milán00 #52038 üzenetére
Mondjuk pont pénteken megyek Balatonszabadiba, de nem lesz lehetőségem most megoldani személyesen.
Egyelőre csak azt tudom mondani, hogy olvasd el figyelmesen mégegyszer az összefoglalót, és kövesd az ide vonatkozó utasításokat lépésről lépésre! Ja, és semmiképp ne kapkodj, és ne türelmetlenkedj! Így lehet csak elcseszni! -
Milán00
csendes újonc
Valaki segítsen helyre hozni a telefonomat. Probáltam azt is amit írnak azt is amit hozzá szólásba is írtatok. Nem megy. Béna vagyok hozzá. Ajándékba akartam adni, csak el rontottam. Segítsetek helyrehozni légyszives.
-
dave0825
őstag
válasz
Aryon87 #52029 üzenetére
Veled beszéltem sokat akkor erről a homescreen-szerkesztésről.
Ha az ez utáni hsz-eket elolvasod, ott is írtad, hogy lefárasztottál rendesen.
2015.01.21-én volt.
-
ht42
senior tag
Hali!
Fura problémám van a telefonnal. Ha a kezemben van minden érintésre rendben reagál, de ha leteszem az asztalra (mert pl. evés közben olvasok) akkor akkor általában nem reagál. Ha megnyálazom az ujjam (nem röhög) akkor megint általában jó.
Szilikon tok, matt fólia, alap 4.3 android.
Mi lehet a gond? -
-
Rimuru
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #52030 üzenetére
setting -> display and lights: lights section.
-
Sziasztok!
Tegnap óta én is boldog SP tulaj vagyok.
Máris lenne egy kérdésem:
A LED sáv világításának mikéntjét hol lehet beállítani?
(pl. mikor villogjon és mikor ne)
Slimkat rom van a telón, ha ez számít. -
Aryon87
félisten
válasz
bagyusz #52012 üzenetére
Így már értem miért tűntél el a G5 topikból.
SP óta már a 3. telefont eszem, pedig nincs 2 éve hogy kiváltam az itteni csapatból
G4-G5, most Honor 8 és egy Mi5 mellette..Mennyire életképes még az SP? Elfogott a nosztalgikus feeling, ahogy rábukkantam néhány korábbi képemre amit vele csináltam
A LED-je még mindig überelhetetlen, lehetne hasonló utódja..Dave, tudtam hogy valahonnan ismerős vagy..
-
Milán00
csendes újonc
válasz
darvinya #52022 üzenetére
Hát persze.. driverek...
mondjuk a telefonom minden kép kikapcsolt állapotba van mert nem lehet be kapcsolni. De az baj ha a telefonom hülyiti a gépet? Mikor úgy dugom a gépre hogy hangerő le és úgy az usb-t akkor ugye bár zölden világít a led. Szépen le teszem az asztalra és egy kb 30 másodperc után be jön a SONY logo és pirosan világít. Utána megint zöld... és így tovább. Csak az a helyzet hogy nem mindig csinálja ezt. Ha jó le vettem az egészet akkor csak az Xperia Compationnál csinálja...
Remélem sikerül most.
-
Milán00
csendes újonc
válasz
darvinya #52020 üzenetére
Nekem ez most nem megy... nem tudom hol rontom el, de nagyon meg szeretném csinálni a telefonom. Meg van a Flashtools és meg van az ftf fájl. De hogyan tudom fel rakni hogy jó is legyen? Igen, lehet hogy itt van a megoldás de vagy nem úgyan olyan mint nálam vagy hiányzik valami nekem amiről fogalmam sincs hogy mi az... Kell még valami a telefonom megjavításához, vagy elég az ftf fájl amit le töltöttem? Valaki világosítson fel, kérem szépen...
-
Milán00
csendes újonc
-
Milán00
csendes újonc
Sziasztok. Kérnék egy kis segítséget. A Sony Sp-m nagyon be volt lassulva így a(z) Xperia Compationnal szerettem volna megcsinálni. Magyarul szoftver javítást akartam végezni. Nem tudta be fejezni és azt írta hogy sikertelen, azóta a telefonom csak a SONY logóig kapcsol be, Ha töltés alatt van akkor zölden el kezd világítani a led, pár másodperc múlva piros lesz a led és be hozza a SONY logót... és folytatódik elölről. Vissza szeretném állítani, de nem tudom hogyan kell.. A gépen meg nem ismeri fel a telefont. De ha valakinek van ideje segíthetne abba is hogy hogyan tudom fel rakni a CWM-et... De a telefont minden kép helyre akarom hozni. Kérem szépen a segítségetek. Előre is köszönöm.
-
bagyusz
őstag
-
clFiTi
tag
válasz
Ladislaus85 #52009 üzenetére
Szívesen!
-
clFiTi
tag
válasz
Ladislaus85 #52007 üzenetére
Szia!
A korábban megadott linken megtalálod.
[link] -
Ladislaus85
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna adni egy linket ahonnan letölthető a bagyusz féle cm11 160501?
cm-11-20160501-UNOFFICIAL-lbhuashan.zipa Dev-Host-os oldal nem igazán akar működni.. vagy csak Én vagyok balf@sz.
Kösziii
-
-
koozed
csendes tag
Csak linkek vannak, ami nem működik. A 0.9.18-at találtam meg máshol, de azzal is leáll az amss_fsg.sin után. Lehet nem jó az ftf sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest