Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomWexX
addikt
válasz
neorow1 #2582 üzenetére
Ha tudsz oroszul: LT22i_6.0.B.3.184_CEszerk.: Ez nem tűnik jónak...Köszi előre is!
-
TomWexX
addikt
válasz
Krisz0630 #2498 üzenetére
Van face unlock, a galéria meg annyira fura, hogy még nem igazodtam ki rajta.
(#2497) Cidan: Én Dolphin browsert használok, azon eddig semmi akadást nem vettem észre, bár flash tartalmakat soha nem nézek mobilon.
(#2496) Maxentius: Itt egyelőre csak az akadás nevezhető bugnak. Teszteltem a rádiót is, itt működik rendesen hívás után is.
-
TomWexX
addikt
-
TomWexX
addikt
válasz
bdani94 #2476 üzenetére
Én ezt a leírást alkalmaztam:
"Hivatalos ROM-ok feltelepítése Flashtool-lal (r-chee fórumtárs leírása kiegészítve és frissítve)
Kell hozzá a Flashtool (jelenlegi verzió: 0.9.6.0 - kapcsold ki a vírusirtódat a telepítés alatt), amivel felteszed az új firmware-t, aztán maga a 6.1.A.0.452-es firmware. Tehát firmware valahová kicsomagol (vagy az alap C:\Flashtool\firmwares mappába), Flashtool elindítva >> "villám" jelre klikkel >> "Flashmode" kiválaszt >> "OK" >> firmware kiválaszt/betallóz >> "OK" >> utasításokat követ (telefont kikapcsolni, majd nyomva tartott hangerő gombbal (én "hang le" gombot nyomtam) a telót a PC-hez csatlakoztatni. Némi illesztőprogi bizergálás után elindul a flash-elés. Nálam ötödszörre sikerült a Flashtool-nak a telóhoz folyamatosan csatlakoznia.
Pár perc alatt lefut (91%-nál egy időre megállt, na mondom, ennek vége), gépről teló leválaszt, és a telefon egy végtelennek tűnő bekapcsolási folyamat után feléled… a korábbi beállításaink, alkalmazásaink nélkül.
(Már amennyiben a wipe menüpontok ki lettek pipálva.)"
Hozzáteszem, nekem elsőre sikerült minden. Ha nincs fent a PCC, akkor azt telepítsd, mivel onnan nyeri ki a driver-t.
-
TomWexX
addikt
Nem nyitod ki a bootloadert, csak másik szoftvert teszel rá. Ha akarod vissza teheted a jelenlegit is, de a szervizbe ebbe nem szabad bele kötniük. Legalábbis nekem soha nem volt ebből problémám.
(#2449) bozsozso: Fogalmam nincs. Lehet holnap ki jön, de lehet hogy csak 1 hónap múlva.
-
TomWexX
addikt
Ezt a leírást is érdemes átolvasni, igaz SXS-ről írodott, de a flashtool része P-re is simán érvényes.
-
TomWexX
addikt
válasz
Rhino666 #2430 üzenetére
Ezekre 2 óra használat után nem tudok érdemi választ adni, de 1-2 nap múlva leírom a tapasztalatokat. Addig is mond a barátnődnek hogy azt olvastad hogy ez sokkal jobb mint az S Advance.
Viszont:
- Fényképek eddig is szépek voltak
- GPS kezeléssel eddig sem volt semmi gond
- Eddig sem volt döcögés
- Sparkle-ről tudom hogy hibátlanul ment
- Akku HOX-hoz képest (szerintem) sokkal tovább bírja(#2431) mrlujoak: A háttérben szól a zene, (nem, nem a soho party
) valószínű az kavart be. Kiejtésemmel nincs gond, csendben próbálva jól működik.
-
TomWexX
addikt
Vicces ez a hangalapú szövegbevitel: Szevasz Árpira kidobta hogy Soho party!
-
TomWexX
addikt
válasz
neorow1 #2419 üzenetére
Sima alap stock rom. [Én ezt szedtem le] Szedd nyugodtan, eddig minden oké vele, bár még ingen furcsa nekem, de majd megszokom.
-
TomWexX
addikt
Flashtool-lal feltelepítettem az ICS-t a T-s telómra! Eddig minden oké! Jujj de más!
-
TomWexX
addikt
Erősen agyalok azon hogy vagy felteszek flashtool-lal egy független GB-t és PCC-vel vagy SUS-al frissítek ICS-re, vagy mindjárt egyből az ICS-t teszem fel. Kíváncsi vagyok már nagyon erre a jégkrémszenyóra.
Valahol fent van már maga a független végleges ICS fw?
-
TomWexX
addikt
válasz
WolfferWolf #2271 üzenetére
Hülyebiztos megoldás.
-
TomWexX
addikt
válasz
Répafőzelek #2207 üzenetére
Nekem nem őrült meg a billentyű a frissítés után.
Mikor beállítod a nyelvet, csak a magyar előtt legyen pipa, a többi elől vedd ki. Vagy a billenyűzetnél a szóköztől jobbra is lehet váltogatni a beviteli nyelvek közül. (amelyik előtt pipa van) -
-
TomWexX
addikt
válasz
Bitpalace #2163 üzenetére
Mi az a térről? Ki megy el a térről??
Ez az akku téma pedig kezd már baromi unalmas lenni.
Hónapok óta folyton előjön hogy miért nem bír többet? Azért nem, mert ez egy okostelefon!
A box először nekem sem adta meg az 50GB-ot, de később egy (telóról) bejelentkezés után kiírta hogy megkaptam. Telón próbálkozz hogy ki/bejelentkezel és talán előbb-utóbb rájön hogy neked xperia telefonod van.
-
TomWexX
addikt
válasz
palmeriasFAN #2161 üzenetére
Igen, érdemi változást nem vettem észre.
-
TomWexX
addikt
Valamelyik navi program telehányta a zenelejátszót !alarm.wav, 110 mph speedlimit.wav és további 120 hasonló hanggal, amit sehogy nem bírok eltüntetni, pedig már minden ilyen programot letöröltem és a memórián sem találom már ezeket.
Hogy tüntessem el ezeket onnan?? Baromi zavaró így.
-
TomWexX
addikt
-
TomWexX
addikt
válasz
WolfferWolf #1935 üzenetére
Beállítások > Vez. nélk. és m.hálózatok > Mobilhálózatok > Adatok engedélyezve mellett legyen pipa. Ha nincs beállítva a vodafone mobilnet, akkor ugyanitt a Hozzáférésipont-neveknél tudod ezt megtenni.
-
TomWexX
addikt
Na van már valami tapasztalat az új firmware-ről? Érdemes feltenni? Előbb-utóbb biztos felteszem, csak érdekel hogy szórakozzak-e vele most, vagy ráér később.
-
TomWexX
addikt
Tényleg jó! Egyszer majd lehet használni fogom.
Most hogy PC-ről írok, betudom linkelni azt amiről beszéltem pár hsz.el lejjebb: Gyönyörű, de egyben fizetős élőháttérkép: Fresh Leaves
-
TomWexX
addikt
Grat!
- sms átvitelre passzolok, soha nem volt motorolám...
- Nem kell komplett merítés, használat előtt elvileg kéne tölteni 30 percet. (most olvasom hogy az megvolt)
- Én szemüveg-törlőkendővel szoktam tisztítani a kijelzőt.Ha esetleg nincs szükséged a bőrtokra, akkor szívesen megvenném.
-
TomWexX
addikt
-
TomWexX
addikt
válasz
MMaister #1662 üzenetére
Ez 3 probléma.
Ezek nálam így néznek ki:
- Eddig még soha nem dobta el a wifi hálózatot
- Plexinek eddig még semmi baja (kop-kop)
- Mire betölt a navi program, már talált 7-8 holtatTehát ezek nem mondhatók általános hibának, mindenesetre érdekes hogy nálad előfordulnak.
Milyen routerrel használod a wifi-t?
-
TomWexX
addikt
Valaki ROOT-olta már a P-t? Nincs róla valami leírás?
-
TomWexX
addikt
válasz
nintendojet #1600 üzenetére
Nem vágja a kezemet, jelenleg is a jobb kezemben van és arról írok.
Sőt, szerintem inkább kényelmes.
Krisz0630: Szívesen, nekem kb. egy hete van fent, azóta is hibátlanul teszi a dolgát.
-
TomWexX
addikt
válasz
adrenalin83 #1482 üzenetére
Ilyenről még nem hallottam. Ha hosszan nyomva tartod (kb. 10 mp) a hangerő fel+bekapcs gombot, akkor sem reagál semmire?
Ha teljesen halott, akkor vidd vissza az üzletbe ahol vetted. -
-
TomWexX
addikt
Nincs kedve valakinek összeállítani egy 1.hsz-t? Xperia S-nek már van, esetleg onnan is lehetne halászni pár infót, mert a szoftver rész majdnem ugyanaz mint itt.
+itt van még egy SXS cikk, aminek a szoftveres része szintén hasznos lehet a P tulajoknak is...
-
TomWexX
addikt
válasz
globeee #1395 üzenetére
Nekem bár ezüst színű P-m van és se nokia se one v nem volt még a kezemben, de azt biztosan tudom hogy nagyon jó minőségű, jól összerakott telefon ez. Előző telóm egy samu wave volt, (nem tudom volt e már a kezedben olyan) minőségre az elég magasra tette nálam a mércét, ezért is választottam utódjaként a P-t mert az megüti azt a szintet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest