Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Mi van?
Gtalk-on nincs hang és video hívás.
Ekkora marhaságot rég hallottam.
Van rajta üzenet, hang hívás, video hívás, mindhármat használom.Sőt még annyival kiegészítem, hogy ez géppel is kommunikál.
És csak az tud elérni aki én engedek, nem úgy mint a Viber-nél(aki tudja a számom az máris elér).(#7155) kola1234
Ha neked nem nyújt többet az ICS, akkor neked inkább nyomógombos készülék való.
Az még egy hétig is el ketyeg.GB ugyanúgy kell mint az ICS, csak a „No final verification” nem kell bepipálni.
-
darvinya
titán
Akkor nagy fába vágtad a fejszét.
Bevallom, hogy Wm6.5-os op ezerszer jobb mint a droid.
Ezt onnét tudom, hogy az X1-en lévő HTC Energy Construm ROM sokkal jobb.
Maga ezt a jelenséget nem tárolja fix, helyen csak a memoba.
Nincs semmi bejegyzés „registy”-ben(droid alatt data). -
darvinya
titán
Bizonyos mértékben igen, de mint írtam a várható következmény elkerülhetetlen.
Ez csak akkor jó ha az alapképernyőn max. a gyári óra és SMS, telefon van kirakva.
Azaz kapunk egy butafon kinézetett.
Ekkor energiát lehet sporolni, de nem túl sokat, mert nem erre lett kitalálva az android.
Ez is csak paraszt vakítás.A naptár mindig megfogja akasztani, mert amikor rátérsz kéri a frissítést.
A lejobban akkor akasztja meg, mikor a rendszer memo elfogy és sorra lövi ki a „home” tárból a dolgokat.
Erre visszatérve újra rajzolja.Ez android hiba.
-
darvinya
titán
Nem csak a FancyWidgets szívja az aksit, hanem az olyan típusú widgets.
Az csak példa volt semmi más.
Ez lehet Viber is, mert ugyanazt használja,
azaz android op. rendszer -t.
És ha ez van az akkumulátornál akkor bizony jó magasan tartja az CPU órajelét még lezárt képernyőn is.
Értsd úgy, hogy ha nincs használva képernyő és nem futtasz semmit akkor is 1GHz-en ketyeg.
Ekkora teljesítményt el kell látni energiával.
Lehetne „szigorú mód”-ot alkalmazni e kivédítésére, de elég rossz minden alkalommal újrarajzolást kivárni.
Alaphelyzetben lezárt képernyőn ilyenkor 250-400MHz-en megy. -
darvinya
titán
válasz
m_laszlo #6981 üzenetére
Ha egy kicsit visszaolvastál volna pont leírtam mit jelent az, hogy a akkunál szereplő android op. rendszer ami rendesen zabálja az aksit.
Könnyítek.
FancyWidgets volt a ludas az is időjárás és óra egyben.
És csak úgy szivattyúzta az aksit.
Ergo az lesz a ludas.(#6987) Tomacko
Rosszul olvastál.
Előbb kaptam egy visszaigazolást aztán 2 nap múlva a második helyreigazító levelet.De ezt már kitárgyaltuk.
-
darvinya
titán
Nos.
Írtam egy választ nekik, melyben megemlítettem a lap le van mentve hibás árral, és mégköszönve a helyreigazítást, meg egyéb nyalánkságokat.
Kíváncsi vagyok a válaszra, ha egyáltalán válaszolni fognak rá.
-
darvinya
titán
Azért én most találkoztam ilyen forma visszaigazolással először.
Egy normális visszaigazolás arról szól, hogy egy előzetes számla.
Ami tartalmaznia kell a rendelés dátumát, rendelés azonosítót, kitől rendeltem, rendetelt terméket, tételes darabszámot, értéket (áfa nélkül, áfával), összesen fizetve(áfa nélkül, áfával), átvétel módja, fizetés módja.
Utána jöhet a kibúvók.És egyáltalán nem szapultam.
A másik, hogy ez nem hiperakciós ház ahol át kell húzni a rendes árát és föléírni valami fals árat 1000 terméknél.
Itt max 10 termék hetente ami igen is nagy félreértés. -
darvinya
titán
válasz
mrlujoak #6957 üzenetére
Ezzel csak az a gond, hogy ők nem küldik el a rendelés visszaigazolását benne a rendelt tételel, mint ahogy kellene.
Helyette ez:
„Tisztelt nevemKöszönjük megrendelését!
>Az Ön által igényelt termék kiszállítását futárszolgálattal 3 munkanapon belül, PickPackPontos átvétel esetén 5 munkanapon belül teljesítjük. Az árkádban történő személyes átvétel esetén a megrendelt terméket 1 munkanapon belül átveheti, az átvételről SMS-ben értesítjük a megadott telefonszámon. A fentiektől eltérő esetben kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot!
A gsmtakacs.hu-n megjelenő termékek árai bruttó (fizetendő árak) minden esetben tartalmazzák a 27%-os áfát!
Rendelésével kapcsolatban ha bármilyen kérdése van, hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 70 344 55 55-ös telefonszámon, vagy írjon az info@gsmtakacs.hu email címre!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Üdvözlettel, www.gsmtakacs.hu info@gsmtakacs.hu”
A másik gond pedig amit már idéztem és felhívják a figyelmet a ászf-re(hogy még véletnül sem merjek fogyasztóvédelemhez fordulni).
De lehet teszek egy próbát, ha nem kell eljárásért fizetni.
-
darvinya
titán
Meg jött a válasz a telo rendelésre.
„Üdvözlöm,
Elnézését kérjük, a Sony Xperia P (LT22i) fekete-rózsaszín készülékre leadott rendelését sajnos ezen a vételáron nem tudjuk teljesíteni. Árazáskor egy technikai probléma történt, ezért került ki hibás áron a termék a weboldalunkra. A készülék helyes vételára 77990ft, amennyiben továbbra is igényt tart a készülékre, kérem válaszban jelezze részemre.. A félreértések elkerülése végett az idevonatkozó rész az ÁSZF-ünkből: "Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk."
Még egyszer szíves elnézését kérjük.”
Ennyiért kell a fr …nak.
-
darvinya
titán
válasz
Ferenczi Áko #6947 üzenetére
Akkor ez Photo Editor Ultimate (Free -vágás, Pro-betűk alakzatok)
-
darvinya
titán
válasz
Ferenczi Áko #6944 üzenetére
ICS-ben Galéria(menü szerkesztés), vagy PhotoEditor(Pro)
-
darvinya
titán
válasz
csacsi67 #6912 üzenetére
és SolDR
Vista és XP-n előbb a .NetFramework2.0 es kell telepíteni.
Vista-n pluszba még MobilDeviceCenter-t is.
XP-n Sp2-Sp3 is kell.Ezek után lehet igény szerint a többi .NetFramework-ot(3.5, 4.0).
Függ még a PC konfigtól (p4cerka 3GHz+, p4 2.6GHz, AMD 3.2GHz+) és az USB alapi kapcsolat(nem előlapi).
-
darvinya
titán
válasz
n000rbi #6900 üzenetére
Meg van mi bökkenő.
Bár ez annyira nem izgat amikor saját magam mokolok.„ Konkrét modellek garanciájáról kérjük, vásárlás előtt mindig érdeklődjön! A GSM Takács Kft. által vállalt, nem gyári garanciás készülékek garanciális javítását a GSM Takács Kft. intézi, ezen készülékeknél minden ilyen jellegű problémát a GSM Takács Kft-nél kell jelezni, javításra nálunk kell leadni. Nem gyári garanciás készülékek esetében a WAP, MMS és Internet beállítások nem tartoznak a garanciális problémák körébe. Az Eladó az ilyen problémákért nem szavatol. A külföldről érkező, a külföldi viszonteladó által függetlenített készülékeken, esetenként az egyes szolgáltatók logója is feltüntetésre kerülhet. EU-ból és Ázsiából érkező készülék csomagok gyári tartozékai nem minden esetben egyeznek meg a magyarországi gyári tartozékokkal, ezeket átalakítókkal pótolják. A készülékek számos esetben harmadik félen keresztül jutnak a gsmtakacs.hu (GSM Takács Kft.) birtokába, ezzel növelve annak az esélyét, hogy nem a gyártó által forgalomba hozott készülék kerül eladásra. Az értékesítő azonban minden esetben teljes körű tájékoztatást ad a készülék származási helyéről! A külföldről származó készülékek gyárilag nem mindig rendelkeznek magyar nyelvű kezelő felülettel, ha lehetséges a készülék magyar nyelvű szoftverrel történő telepítése, akkor ezt az importőr elvégzi. Ilyen esetekben a készülék szoftveres frissítésekor a magyar kezelőfelület eltűnhet! Ezt az értékesítő a használatba vétel előtt köteles jelezni. Minden, a vásárló által egyénileg történt frissítés és beállítás szerviz munkát és annak munkadíját vonja maga után!”
De elég az off-ból
A 8 nap az van.
-
darvinya
titán
válasz
benceecneb #6895 üzenetére
Megrendeltem.
Kíváncsi vagyok mi lesz vége.Hátha nem nagy…
-
darvinya
titán
válasz
Dead_slow #6891 üzenetére
Elvileg csak az appdrawer oldal utolsó app ikon ami nem rendezőzik át.
De mivel minden appdrawer oldal külön van értelmezve ilyenkor, csak az egyén szabhatja át.
Ettől egyéni.Biztos, hogy előbb érsz az arcoddal(bőr felület) azokhoz a gombokhoz, mint hogy lekapcsolna.
Ez megszokás kérdése.Én hangszórót rakom a fülemhez csak.
-
darvinya
titán
válasz
Ferenczi Áko #6840 üzenetére
Jóreg.
Igen, de mint már többen is jelezték .544-től felfelé nem igazán jó az aksi kíméletben. -
darvinya
titán
válasz
LaciGSM #6827 üzenetére
Melyik fw van az U-n?
Magicbox fórumtársnak linketem egy másikat azt nem tudom, hogy tovább adta és mire jutott a tesztelésével.
Más
Meg lett fejtve mi az Android Operációs rendszer .
Nem rég telepítettem a FancyWidgets-et és egyből megjelent ez a fogyasztó.
Mivel ez a rendszerből nyeri ki az adatot(óra, dátum, gmaps hely az időjárás miatt, akkumulátor, stb) ezért így jelenik meg.
Az is biztos, hogy rettentően zabálta az aksit, mert a második volt a kijelző után.Úgy, hogy kuka lett a vége.
Pedig még új skineket is készítettem hozzá. -
-
darvinya
titán
-
darvinya
titán
válasz
Lucifer1985 #6755 üzenetére
Hogyan raktad fel az ICS-t?
(#6753) Mr.C
Elvileg csak a Sony által delegált szerviz végezhet ilyet Sony alkatrésszel.
Akkor még élhet tovább a garancia.De ezt a CordonElectricsKft végzi Bp-n, de ez a szerviz nem jó hírű.
-
darvinya
titán
válasz
magicbox #6739 üzenetére
EU-s azaz a mi régiónk, de Horvát.[Itt olvashatszróla]
-
-
darvinya
titán
-
darvinya
titán
válasz
Ferenczi Áko #6647 üzenetére
Motorola
-
darvinya
titán
Itt a valójában az optimalizáltságon van a hangsúly, persze aksin is.
Ha app nem jó az tud okozni hibát. pl: gyári fb
És pont ezért van csak android rendszer feltüntetve.
Azokat a szálakat nem lehetne értelmezni, mint felhasználó.4.5 óra kijelző az még nálam is nagyon kevés lenne az biztos.
NeoV-em tisztogatás után mobil net-tel 7-7.5 órát bír.(#6596) Allure
Hát ezek az apró hiányosságok pont elég.
És elég bosszantó.pl: Bluetooth-on nem fogad névjegyet sem és ez tapasztalat, ez milyen egy fücsőr telotól. -
darvinya
titán
Miért is? Hmmm…
Elsősorban Bluetooth file küldés nincs, csak szifon a megjelenítési név.
WiFi-nél is ez a helyzet.
Csak egy fajta kinézet.
És így tovább.Ha evvel a megkötésekkel jönne ki az android akkor könnyebb lenne a dolguk, de a felhasználó el is pártolna tőle, mert akkor megkapnánk a iOS-t.
Arról nem is beszélve, hogy vannak bug-ok benne rendesen, csak nem veszi észre a felhasználó.
-
-
darvinya
titán
válasz
fluttershy #6520 üzenetére
Ez nem az ICS hibája.
Ugyanilyen lett az új OperaMobil is.
Ez egy nagy bug.A könyvjelzőt szink a fiókban(böngésző szink a neve), de ez csak a Sony böngészőben van alapból.
Ezeket importálni kell, ha más böngészőt használsz. pl: OperaMobil beállítások-könyvjelző-importálás -
darvinya
titán
válasz
fluttershy #6511 üzenetére
A képernyő forgatás nem a rendszer engedélyezte, ezért fekete a képernyő.
A szó ismétlés hol fordul elő?
Gyári billenytűzetet használsz?Google fiókba rakod a könyvjelzőket, mert azzal a fiókkal szinkronizálod a telot(böngésző szink) akkor ott van.
Töröltél a rendszerből már valami root joggal?
-
darvinya
titán
válasz
bozsozso #6493 üzenetére
FB app az gyári így csak a gyári tárcsázó jeleníti meg.
ICS build.prop csak ICS-en működik.
De ha ezt most lemented akkor bármilyen ugyanolyan ICS széria számú(.544, .550, stb).
Root után kicserélve a CDF számot és ekkor újraindítás után PCC/SUS-szal javítás, és lehívja azt az ICS-t amiből kimentetted CDF-et.És máris meg van az kiinduló ICS.
Ha már az elején megteszed azt, hogy elkészíted a fw-ed akkor nem kell ennyit szórakozni.
Egyszerűen fel flash-eled.Mivel neked meg van a gyári GB-re érkező ICS, de vissza akarsz menni GB-re.
A meglévő ICS-t a Logout-mon lévő a fw készítés SUS/PCC file-okból poszt, azzal elkészíted.
Ekkor vissza GB-re, nem tetszik.
Akkor ott az eredeti ICS fw és azt felrakod és kész a visszaállítás. -
darvinya
titán
válasz
bozsozso #6486 üzenetére
Ha nem mentetted le CDF számot és elkeztél más fw-t felrakni, akkor nincs lehetőség a visszaszerzéshez.
Csak a gyári szerviz(nem T) tudja lehívni(gyártási szám alapján), de ekkor felhívod a figyelmet az fw-re amit te megbolygattál és ekkor bukta a gari.
A CDF szám változik GB-ről ICS-re, és változik blabla… már mondtam.
-
darvinya
titán
válasz
bozsozso #6483 üzenetére
Nem csak gyári függetlennél. .
Minden olyanon amit a Sony rakot fel fw-t.
Ez a szolgáltatókra is igaz, mert ők is úgy kapják a készüléket a Sony-tól.Ha akkor kimented (kb. 2 hónappal ez előtt már írtam erről, mert Neo/V-nél és Arc/S-nél pont ez volt ICS eljövetelkor) nincs semmi probléma.
Rendszer gyökér system/build.prop EsExplorer UpToRoot(ezt nem root jog) és másolás SD-re.
T-s van a linket oldalon, de hogy a tied lesz az nem biztos.
Már leírtam, több verzióú készülék van forgalomban és arra más fw kerül. -
-
darvinya
titán
válasz
bozsozso #6477 üzenetére
CDF szám fw azonosító száma.
Ez nem SI szám.
Szolgáltatóként 3-5 CDF fw-s telefon van forgalomban.
Ez átlagos fogyás esetén van, de T-nél sikeres volt ezért ott már 7 különböző CDF számú fw van.
Ezek sajna apró HW különbségeket jelent, és apró bosszantásokat tud okozni.WinXP-esnek tanács
winXP-re javasolt .NetFramework családot és sp3-at feltelepíteni.
-
darvinya
titán
válasz
V. Balázs #6467 üzenetére
Sokszor leírtam már, hogyan lehet megszerezni a saját fw-t.
A lényeg, hogy mielőtt frissítést felteszik kell egy javítás a meglévő fw-re.
Ekkor lejön az a fw ami telon van.
A lehívott file-ok(Logout-m) össze lehet rakni az a fw-t flash-elhető állapotba.
Ha az meg van akkor frissítés.Ezek a lépések kimaradása esetén csak a mások által feltöltött maradt, vagy CDF szám.
-
darvinya
titán
válasz
fluttershy #6338 üzenetére
Semmi.
Ilyet nem használnak.
Inkább 1.hsz vagy keresőbe a root szó ott jobb felső négyzet. -
darvinya
titán
válasz
Zemanov #6279 üzenetére
A Google fiókhoz van rendelve nem a vásárláshoz.
De egyszerűbb lenne EsEplorer-rel csinálsz egy backup-ot az installáló app-ról.
Az SD-n lévő mappát lemented gépre(mind a backups-t és a játék mappáját..
Jöhet a törlés(gyári visszaállítás).
Frissíted ICS-re.
Visszarakod az SD-n lévő mappát, ha elveszett.
Telepíted az installálót és elindítod (net legyen) és ő maga kijavítja a dolgokat.
Evvel megsporolsz jó sok MB-ot.fmfizikus
Nem olyan fontos az újbóli fw felrakás, addig míg magától(nincs feltelepítve app) belassúl.
-
darvinya
titán
válasz
Dany007 #6275 üzenetére
Ez nem úgy van ahogy most írod.
A Windows-t is lehet úgy frissíteni, hogy egyből az előzőre pakol mindent.
És pont itt a baj.
Android lényege pedig a folyamatosság, de itt nagy ugrás van.
Maga a rendszer törlödik, de a piszkok nem.
A formázás sem törlést jelent, hanem csak a címtár(durva szóval) fejléc újraírása.
Ettől még ott van a piszok és… de tovább már nagyon beleszaladunk a rendszer működésbe és ahhoz kevés lenne egy hsz.A lényeg a törlés és a GB-s app mellőzése, főként a backup-olt app ami nrm csak az app, hanem a beállításai is.
-
darvinya
titán
Gyerekek hagyhátok abba, mert veszekedés lesz a vége.
10 teszt nagyjából ugyanannyi eséssel ki lehet már békülni.
De azért tetszik ez a pörgés.
Anno ez volt 2011 eseknél, de most már hébe-hóba van 1 hsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest