- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
A főnököm neje vett egy P-t.
Megkért, hogy állitsam be. Erre azta választ adtam mikor kézbe vettem "inkább vidd vissza és cseréltesd ki"Fent a kamaránál elől, nem volt az a kis lencse rajta. Hát ez milyen már?
Viszont! A fekete rohadt szép! ( valakit nem akar velem cserélni?
)
-
-
spawn21
veterán
Nekem jó pár droidom volt. Köztük volt "felső" kategóriás is.
De nem igen tudtak ehhez hasonlót alkotni. Egyedül talán a wave 1 és a wave3 tudja ezt a szintet hozni.
Van itt pár ember aki kifogta az ujraindulost, mákomra ez a darab atomstabil. (mondj olyan droid telefont ami nem indul újra, vagy nem kell 2 havonta restartolni mert összeakad a rendszer, ja mert mind ilyen!!!!) -
spawn21
veterán
Megvettem rá a spb-t. Ennyire smoth még az életben nem volt a telefon, és a memóriát sem zabalja. Nagyon odatesz a felhasználói élmények. Bánom, hogy eddig rest voltam beszerezni.
-
spawn21
veterán
válasz
littlemamba #1341 üzenetére
ha most gingerrel veszed és frissited nem kell újra telepitgetni. minden megmarad (beállítások és minden más is)
-
spawn21
veterán
válasz
littlemamba #1335 üzenetére
Szerintem az s-nél a kijelzőben és minőségben jobb. Na és persze a mérete nekem fontos, ez pont kézre áll.
De ha ki akarod használni azt amit tud, akkor az s számodra jobb választás. Erősebb ez tény.
Az sem rossz anyaghasználatra, mert gumis cuccal van bevonva, de az is hamar kophat.
Az ics nem lehet mérvadó, hisz nem tökéletes. Nagyonszépen muzsikál gingerrel isszerk: a csatlakozók elég hamar tönkre fognak menni. Mikor megvettem a telefont azt is megnéztem. Na az nem minőségi az s-ben. ( ahogy az eddigi összes telefonoban ratyi volt)
-
spawn21
veterán
llejárt a szerk.
ha valaki tud rendelni nfc ízeket azzal szóljon, érdekelne
-
spawn21
veterán
válasz
_Dumber_ #1276 üzenetére
Mikor megvettem azonnal elkezdtem tokokat keresni. A Telenornal tudtam venni olyat ami csiptetheto és fuzheto is. 2300 ft körül volt. minőségi darab, csak elajandekozam mert amúgy utálom, csak kellett.
Wilika: Sokat telefonálók, mivel sokat dolgozok ezért csak a wc-n tudok játszani
De telefonálók rendesen, net on. így a 2 nap szinte mindig meg van, kivéve mikor hazaérek mert akkor nyomkodom.Más: érdekes hogy a keményebb játékok elmennek rajta viszont egy fruit ninja akadozik. Ez miért lehet?
Meg augusztusig kell várni az ics-re? Azzal vajon mennyire fog porogni? -
spawn21
veterán
4.tesztet olvasom, elvesztettem a fonalat.
Most akkor ebben az SII gpu-ja van? Hol Mali 400mp hol mali 400-at írnak. What the f.ck??Szerk: közben megtaláltam. Az ardeno 205-ös fölött van valamivel.
-
spawn21
veterán
válasz
AlrightSir #1249 üzenetére
szerintem ha eddig nem volt akkor nem is lesz.
Mondjuk szerintem feketében nem praktikus a vásárlás telefon téren, a kopás veszélye eléggé fenn áll. -
spawn21
veterán
akkor most leírom azoknak akik ezen q telefonon vacilalnak, hogy szerintem milyen.
ennyire szép és jól kezelhető telefonom még nem volt. a kijelző valami irdatlan jó fajta.
szépen van optimalizálva, stabil. az aksirol pedig csak jót tudok mondani. akik kuriózumot szeretnének és nem divattelefont azoknak ajánlom. mindenre elég, nagyon szerethető.jó aksi, bomba kijelző egyszóval k@rva jó telefon!!!!!
-
spawn21
veterán
válasz
werszomjas #1003 üzenetére
Én sem, de a kijelzőn ott figyel 1!
-
spawn21
veterán
azért sárga, mert 20%-on van a fényereje.
Ez nekem is érdekes.Üzemidőre, annyit tudok csak mondani, hogy 2 nap. Úgy hogy nekem sok minden megy a telefonon. Nem figyeltem azt, hogy mennyit bír amikor filmet nézek rajta.
ciki, hogy topban tartom?
szegény családból származom és tudom mit jelent egy ekkora összeg
-
spawn21
veterán
én nem értelek titeket!
ha vesztek egy 110 000 ft-os telefont, egy tokot nem vesztek rá? Mert akkor nem lesz szép? Pont, hogy az ember szerintem óvni szeretné a telefonját! Nem? Biztos vagyok abban, hogy én nem fogom leejteni, mert mindig úgy fogom meg, hogy stabilan álljon a kezemben, de ha még is, ott a tok. Ami ronda de finom!
-
spawn21
veterán
szomorú de nem értem azt, hogy mi alapján adják a tartozékokat.
mert sok helyen néztem, van ahol (ás itt most a t-s modellekről beszélek) más usb kábelt is adnak!
van aki azt az elforgatottat, ami passzentosabb, van aki meg sima usb kábelt (én is ilyet kaptam)van akinél jár a bőrtok és a hdmi. Ezeket nagyon nem értem!
-
spawn21
veterán
ajánlom figyelmetekbe.
Itt nagyon kijön, hogy nincs lemaradva ebben az izomagyú One S-től a böngészésbe.
Pedig csak 2.3 van a gépen. Ez egy korrekt videó. Igaz csak a kijelzőt mérik össze aminek a fényereje mindössze csak 20%-on van. -
spawn21
veterán
válasz
AlrightSir #876 üzenetére
Csodásan viszi az 1080p-t
-
spawn21
veterán
válasz
nintendojet #873 üzenetére
Nem melegszik keményen. Szóval szerintem rendben van( ilyen téren is)
-
spawn21
veterán
válasz
werszomjas #863 üzenetére
Igen.
A füles nagyon jó minőségű.
A tok és hdmi kábel nem érdekel, vettem hozzá. -
spawn21
veterán
válasz
werszomjas #860 üzenetére
szerintem a T adja a legjobban feltöltő kártyásan. Csak azt kell megszokni, hogy nem leszel eresztve tartozékokkal
-
spawn21
veterán
de csak gondold végig az egészet. Itt a legtöbb ember csak azt hangoztatja, hogy ics így +úgy.
Közben GB-vel is nagyon szépen pörög a telefon. Ha kapunk egy stabil jól optimalizált ICS-t, akkor ez a telefon sokáig használható lesz. (hisz akkor már lesz értelme a 2 magnak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest