Hirdetés
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Öt készüléket hozott a nemzetközi piacra a Meizu
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Sony Xperia M4 Aqua
Új hozzászólás Aktív témák
-
glacious
addikt
válasz
dragonfx #687 üzenetére
Nem is akarom használni őket ez a lényeg. Ha nem tiltod, de nem engeded frissülni, akkor is használhatóak maradnak általában és nem foglalnak több helyet. De pl. a play szlgáltatásokat kötelező frissítened hiszen elég sok dologhoz kell. Mint írtam, a letiltott nem foglal helyet, akkor minek töröllni egy olyan helyről, amit más alkalmazás úgysem fog használni, az pedig macerás, hogy minden egyes frissítéskor a systemre mozgatod az appot.
És sajnos még nincs root hozzá, de inkább Android Marshmallow kell és egy SD kártya.szerk.: kellene egy kis csapat a sonynál, aki minden egyes google alkalmazás frissítés után kiad egy OTA system update-et és akkor még az is megoldódna
-
válasz
dragonfx #655 üzenetére
Nekem friss rendszerrel és kb. 15 felrakott alkalmazással, nagyjából belakva, Planst vs. Zombies 2 feltelepítve 1.14GB a szabad hely. SD kártya még nincs benne, szóval minden a belső memóriában van.
Eddig, ami borzasztóan zavar, az a parányi értesítési LED, és a nem állítható villogási frekvencia, szökő évente egyszer villan fel egy pillanatra, nem volt észnél, aki leprogramozta...a többi probléma a Lollipop hülyesége, majd talán megszokom.
Próbálta már valaki combosabb töltővel etetni?
-
tomp
félisten
válasz
dragonfx #655 üzenetére
Nekem gyárilag 2,95GB szabad hely volt rajta. Most 40 felrakott alkalmazás után 750MB szabad hely van rajta. De fentebb írta az egyik tulaj, hogy full törléssel 3,95GB szabad hely is elérhető mert a belső memórián rengeteg szemét van.
A 16GB-os az Dual SIM-es. Én még nem láttam hivatalos hazai boltokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Tárhely gond megoldásához irány az Összefoglaló!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Opel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Tíz éves lett a The Witcher 3: Wild Hunt
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- .
- iPHONE 14 256GB MIDNIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest