Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Sony Xperia M4 Aqua
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
A kameragombot én is megszoktam. Első Oneplus fotózásnál reflexből nyomtam a nemlétező gombot.
Én imádom az alap droidot így a Oneplus rendszere igazi élvezet számomra. M4-en is szerettem. De itt valóban stock rendszer van kiegészítve extra dolgokkal.
Hiába a fém hátlap még 4A-es töltésnél sem melegszik. Ellenben az M4-nél ha max árammal töltöm ami 1,43A akkor már süt. -
NorbertoEco
tag
A probléma megoldódott, helyette adódott egy másik kérdés. Szóval volt egy csomó alkalmazásom amit áthelyeztem az SD-kártyára, hogy helyet spóroljak a belső tárhelyen. Nos ugye most megcsináltuk a rendszer visszaállítást, de az SD-kártyára mentett alkalmazásokat hogy tudom visszanyerni vagy ez felejtős?
-
BVEKT0R
csendes tag
Tegnap még a telefonon láttam a kis USB ikont de most már azt se, mintha rossz lenne a kábel. 3 kábellel 5 portban megpróbáltam de semmi. Töltés van, adat nincs. Megpróbálom másik géphez hátha csak a windows hülyéskedik. Egyéb problémám (lekopogom) nincs a telefonnal hála az égnek, minden tökéletesen működik ezen kívül, de ha erre nem találok megoldást akkor megy gariba. Hála az égnek még augusztusig garanciás.
(Nem tudom örülnék-e neki ha én is kapnék egy XA cserét, a vízállóság hiányozni :/) -
Most jó a kamera, csak épp alig hallom hívás közben a másik felet. Délután még jó volt, most este telefonálok, és mintha jól le lenne halkítva. Próbáltam újraindítani, fújni, de semmi...járt már valaki így? Megint szerviz? Kezdem unni...
Szerk.: csináltam diagnosztikát, érdekes módon ott úgy mutatta, hogy halkítva volt, tudtam hangosítani, most pedig jó...
-
Black_Raven
veterán
Nekem szervizesek azt mondták 24-48 óránként optimális az újrainditás, pont a kifogástalan működés miatt. Amúgy meg mindenki úgy használja ahogy neki a legjobb. Én is 7-24-ben használom, de utána kikapcsolom. Éjszaka csak akkor nem alszik ha én sem.Ébreszteni nem kell neki, arra van más.Én így szoktam meg. Nem azért kapcsolom ki mert valaki azt mondta hogy az jó, hanem mert nincs kedvem 2 működő telefon mellett aludni..
-
trettret
csendes tag
Nem tescos minőség természetesen,arra gondoltam hogy a beviteli érzékenysége a kijelzőnek,az emlékeztet tescos élményre,bár sose volt tescos mobilom szóval lehetetett volna auchanos is.A wifi vel kapcsolatos probléma nekem is megvan,sokszor kézzel kell újra csatlakoztatni miután észrevettem hogy az irodában 2 órája mobilnetről megy.
-
kuyarashi
őstag
-
tomp
félisten
Sajnos a Sony teljesen más gyártást ad a szolgáltatóknak. Nem írom le a pontos okát mert már többször leírtam és nem hitte el 1-2ember de ez így van. Gyárban dolgozok. Építőipar, gépészet, egészségügy, sport, autóiparba gyártunk dolgokat. Nagyon jól tudom hogyan és miért megy ez így. Azóta máshogyan állok a dolgokhoz.
A javítást végző cégre a Cordon Electronics-re maga a Sony Mobile is anyázik mert a jogtalanul visszadobott javítás miatt sokan keresik meg a Sony-t és mindig nekik kell rászólniuk, hogy hékás javítsd meg!lsc
Azért is gyorsabb mert a független gyári rendszer más processzor ütemezőt használ. Amíg a szolgás rendszer terhelésnél később emeli fel az órajelet(és akkor sem nagyon) a gyári rendszer azonnal feltekeri sokszor maximálisra.Nagyon érdekelne vajon a szolgák állítják át az ütemezőt vagy a Sony? Ha a Sony akkor vajon miért?
Van egy gyanúm...
-
-
tomp
félisten
Nálam nem villan a kijelző kikapcsolásakor. A gyakoribb villogás rendszer szinten tiltva van. Ez nem az app hibája hanem a Sony így csinálta meg...
OTA-n frissítetted amúgy a rendszert? Olvastam pár felhasználó hibáját. Akik OTA-n frissítettek vagy a rezgő motor nem ment vagy a LED. Ritkán a kameránál volt "nem sikerült kapcsolódni a kamerához" hiba. Szerencsére azért a többségnek nem volt hibája.
De ha OTA-n frissítetted akkor viszont muszáj lesz a gyári adatok visszaállítása. Csak hát azzal minden törlődik. -
tomp
félisten
Nincs felrakva LED értesítési app?
Nálam fel van rakva ez és az elején nem értettem miért alszik ki töltés közben a LED. Átkapcsolt 4mp-es piros villogásra. Aztán megtaláltam az appban a töltés közbeni értesítést. Kikapcsoltam és azóta töltés közben a gyári mód szerint világít. -
Base Profile
csendes újonc
Nem volt fenn gyárilag, de most már feltettem, köszi!
Más: Eddig nem voltam túlságosan megelégedve a telefonnal (USB adattárolás hiánya, buta és recsegő zenelejátszó, alapfunkciók hiánya gyárilag, idegesítő és logikátlan gépelésjavító, automatikus frissítések a háttérben...), de az akkumulátorban nagyon pozitívan csalódtam! A teszt elég szerénynek írja az üzemidőt ("aki ritkábban használja készüléket, ráérhet kétnaponta tölteni"), ehhez képest nekem már 4. napja megy, amiben eddig napi 20-30 perc beszélgetés volt, naponta 1-2 SMS, kb. 2-2,5 óra zenehallgatás (ez nem naponta, hanem összesen eddig), naponta többször manuális email-lekérdezés. Szerintem ez nagyon király!
-
-
oykawa
tag
Próbáltam gyengébbel is (usb-s akku) és erősebbel is az Xperia M2 1A-es töltőjével illetve egy Note 10.1 2A-es töltőjével is és mind a 3-al szépen tölt! Annyit nem szabad elfelejteni, hogy amikor kiírta, hogy feltöltött utána még kb 20-30 percet rajta kell hagyni a töltőn és akkor kicsit jobban bírja!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Tárhely gond megoldásához irány az Összefoglaló!
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hegesztés topic
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Képregény topik
- Ford topik
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest