- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Yettel topik
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
szlovibuki
tag
válasz
dave0825 #15027 üzenetére
Meglátjuk, mindjárt lecsorog. Nekem a gyári L romjával nem volt bajom, kb. fél évig miután megvettem, aztán elkezdett szarakodni és most már napi szinten vinnyog, hogy nincs hely, nincs hely....
Remélem ebből a z3-as romból ki lehet irtani majd az albumokat meg a többi ratyi sony vackot.
Ebből lett elegem, ezért akartam CM-et rátenni...
Legközelebb, ha telefont választok nem azt fogom nézni, hogy mit tud, hanem, hogy milyen romok vannak rá. -
d1991d
csendes tag
válasz
dave0825 #14877 üzenetére
Átkapcsolja a hátsó hangszórót az előlapira, így behalkul a telefon. Nemrég a pc programmal újratelepítettem a telefont, azóta nem csinálja (húgom telefonja). Jelenleg a 15.3.A.1.17 build van fenn. Stamina mód aktív, a gyors merülés viszont fennáll. Most feltettem a gsam battery monitort, megnézem lemerülésig mit produkál.
-
-
dokee78
félisten
válasz
dave0825 #14707 üzenetére
XDA-s linket nem tudom,de nekem ez van meg.
Recovery Xperia LInstallnál követni kell az utasításokat.
-USB hibakeresés pipálni
-Engedélyeket a telón megadni. -
Grincs007
csendes tag
válasz
dave0825 #14661 üzenetére
Szerintem a csapat sem mindegy. A sony olyan mint ha nem is tanult emberek ülnének ott hanem kreatív óvodások! Volt egy Lg optimus l9-em, és a kisebb hardver mellett, is mérföldekkel jobb volt mint az sp-m, meg az L együtt... Kevesebb bug, kis laggok néha de semmi komoly. Amíg megvolt eszembe se jutott a custom rom, mert a gyári is tökéletesen tette a dolgát. Meg is bántam hogy elpasszoltam.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
dave0825 #14659 üzenetére
Én munkára használom,telefonálás,email,net.
Kompakt méretet kerestem,ill.ár érték arányban jót,tehát 4,7 coll,132mm,függetlenül 54000Ft.A qhd kijelzője nekem elég szép.
A gyereknek Huawei G620s-t vettem.Szerintem a Huawei is jó,csak kicsit nagy nekem egyenlőre a 143mm.A kollégám XPERIA M2-őt kapott,azt is néztem,de szerintem nem jobb,mint az L90,és 15000Ft-al drágább.Az LG-nél tetszik a koppintásos feloldás.1évig jó lesz,akkor igényelhetek az XPERIA L helyett másik céges telót,ez meg a feleségemé lesz,a SAMU ACE2-őt váltja le. -
Tidzsimon
őstag
-
gothic20
aktív tag
-
GEPESZ66
veterán
válasz
dave0825 #14234 üzenetére
Isten tudja, hogy mikor lesz tft.
A Telekom-nál nem úgy néz ki, mintha történne valami.
Ezért gondoltam, hogy ha letöltöm a Telenoros ROM-ot, s mehet a dolog, akkor Flashtool-al pillanatok alatt felnyomom, s eldől, hogy történt-e javítás.
A személyre szabás pillanatok alatt meg van.Este,tévénézés közben el tudom rendezni.
Egyébként többször leveleztem a Sony ügyfélszolgálattal, leírtam a hibát, de Ők csak a szabványszöveget nyomatják:távolítsa el a fóliát,stb.
Arra sem válaszoltak, hogy mi ez a javítás.
Korábban írtam, hogy a nemzetközi fórumon jelezték a Sony-nak, hogy van ez a bug, de felháborító, hogy eddig nem foglalkoztak a javítással.
Így nem lehet használni a legfrisebb ROM-ot, ami esetleg másban tényleg jobb, mint a korábbiak. -
dave0825
őstag
-
válasz
dave0825 #13429 üzenetére
Aki ezt a médiaátviteli módot kitalálta... elbeszélgetnék vele... Rengeteg hülyeséget csinál, nem látok fájlokat, másolás közben kiírja, hogy kész, mégsem visz át minden fájlt, a múltkor vmi kiterjesztést nem tudtam másolni, mert azt írta, hogy nem támogatott (nem! nem kérdezte meg, hogy ennek ellenére szeretném-e másolni), ...
-
zastarovie
csendes tag
válasz
dave0825 #13440 üzenetére
Az előző készülékemen nekem is pont így kellett beállítani, de ezen nincsenek meg ezek az opciók. Nincs ilyen menüpont, hogy helyszolgáltatás, csak tartózkodási hely!
Most kezdek kicsit pipa lenni. Lehet, hogy nincs rajta GPS? Külön megkérdeztem a boltban, hogy van-e rajta.
Pontos típus: Sony Xperia L D2005 -
Tidzsimon
őstag
válasz
dave0825 #12514 üzenetére
Ez egyértelműen tok, a kamera és a hangszóró kivágnásnál látszik, viszont azt nem tudni hogy menyire lóg rá az elejére. Az enyémek pl oylanok, hogy le tudnám ejteni úgy, hogy olyan részre essen ahol nem fedi a tok, bár nyilván ennek kicsi az esélye.
Én ilyet vettem. Gyönyörűmatt metal fényű, viszont néhol már kopik
szóval festett. Nézzetek szét az oldalon hátha találtok olcsóbban, már ha számít.
-
Ézsaiás
tag
válasz
dave0825 #12433 üzenetére
Kerlek, olvasd el megegyszer amit irtam. Lassan. Nem azt irtam, hogy nem teheto ki a kep. Hanem azt, hogy az aranyok nem olyanok lesznek ertelemszeruen. Hisz ha egy kepet egy adott felbontasu kepernyore terveztek, annak masok lesznek az aranyai egy kisebb vagy egy nagyobb felbontasu kepernyon. Termszetesen ettol meg levaghato, meg kiteheto akar az egesz kep. De az aranyai nem fognak megegyezni.
-
-
-
Kecskenyak
csendes tag
válasz
dave0825 #11974 üzenetére
Hát újratettem, de még mindig ott van.
Most youtube-on vannak ilyen videók pixel hibára azokat futtatom hátha... Bár van egy olyan rossz előérzetem, hogy meg kell barátkoznom ezzel a pöttyel.
Igazából nem is érdekelne, meg nagy ívben pottyantanék rá, ha három éves, s nem három hónapos lenne a telefon.
Ez annyira, de annyira kiábrándító... -
Kecskenyak
csendes tag
válasz
dave0825 #11974 üzenetére
Igen, arra gondolok, hogy újra teszem a szoftvert. Mert amikor a srác nyekergett a tábla pc-je miatt, akkor ott akkor is látszódott, amikor ki volt teljesen kapcsolva a gép. Nálam meg rögtön eltűnik, amikor bekapcsolom a képernyő zárat, vagy teljesen kikapcsolom a telefont.
Olvasgattam a témában, és ezek szerint, ha "halott" pixel lenne, akkor fekete lenne állandóan. De ez ilyen érdekes fehéres színű.
-
Kecskenyak
csendes tag
válasz
dave0825 #11964 üzenetére
Három hónapos a készülék.
Eddig konkrétan semmi baja nem volt, kb. háromszor jött elő a sensor bug.Körülbelül egy hónappal ezelőtt voltam egy boltban, ahol a srác visszavitt egy tábla pc-t, hogy pixel hibás. Egy kis pötty volt ott, olyan, mint egy üvegszilánk, vagy homokszem, ami olyan érdekes fényes picike kis valami, ami úgy néz ki, mint, ha a képernyő és a panel mögé szorult volna. És ott mutogatta az eladónak, hogy látszódik (igaz, az a képernyő közepén volt), de ahogy néztem ez dettó ugyanaz. Színre, méretre mindenre. Ott se tudták neki megmondani micsoda az pontosan, pedig négy műszaki eladó is megnézte.
Az enyém is dettó ugyan így néz ki. Oké, nem annyira zavaró, de azért látszik. És pont azért vagyok megdöbbenve, mert ha sötét hátteret rakok be, vagy olyan alkalmazást indítok el, ami a kamera gombhoz közel fekete vagy elég sötét háttérrel rendelkezik, akkor látszik. Viszont, ha kikapcsolom a telefont, vagy megnyomom a képernyőzárat, s elsötétül a kijelző akkor viszont nem látszik. Elméletileg, ha pixel hiba, akkor kikapcsolt állapotban is kellene látszódjon, nem?
-
Siriusb
veterán
válasz
dave0825 #11868 üzenetére
Első hozzászólást olvasd el.
A lényeg, feltelepíted a MobileVOIP-ot például, feltöltesz $10-t a browsercalls-ra és 25 fillérért hívsz vezetékes számot, 50 fillérért mobilt percenként. -
Steve198310
őstag
-
cynu
tag
válasz
dave0825 #11801 üzenetére
Nekem a free verzió van fent. A csúszkákkal való szinállítás csak U-n megy. De lehet, h az Sp led sávja miatt már azon is megy. Nekem U volt korábban, és a téma színét lehetett módosítani a led sávon. A General settings-ben elvileg tudod változtatni a telefon típusát, de nekem nem kellett, mert felismerte, h L-re telepítettem. Utána a Phone notifications részén tudod a különböző események jelzéseit beállítani. Lehetőséged van egyéb alkalmazások kivalasztására is. A Pro-t nem ismerem. Nekem az U óta bejön ez az app! :-)
-
-
DrDobos
őstag
válasz
dave0825 #11325 üzenetére
Ehhez hasonló problémám, hogyha csatlakoztatom a gépre a telefonomat, és ráteszek pl.zenéket, a gépről való lecsatlakozás után az egy szem lejátszási listán lévő számokat elfelejti, kivéve EGYET. De az az egy, ami megmarad mindig ugyanaz..Ui.: a legújabb Walkman appal még nemtudom mi a helyzet.
-
bgyg1
aktív tag
válasz
dave0825 #11087 üzenetére
Szia!
Nem normális, igaz nekem P-m van, ott úgy kellett a SUS-al megoldani, hogy elindítod a sus-t, kiválasztod menüből melyik a telód, majd amikor letöltötte a legújabb ROM-t, akkor úgy dugod a telót a gépre, hogy köben nyomod a telón a hangerő lefele gombot. Persze a telónak kikapcsolt állapotban kell lennie.
-
Tidzsimon
őstag
válasz
dave0825 #10970 üzenetére
CNTV (Clean 'n Tweaked) volt az első custom/főzött rom ami zárt bl-re feltehető, egy elég "fapados" módszerrel, XL-en. Nincs benne sok újítás, csak egyszerűen kikaparták a fölös nem uninstallálható appokat, esetleg pár dolgon gyorsítottak, és pár újabb romon használható dolgot beletettek.
Csak root-tal megy.Flashtoollal feltolhatod a 26-os romot, viszont olvasgass bele a fórumba, a garanciális dolgok miatt, hogy melyik szolgáltató romját tolod fel.
(Annak ellenére, hogy jogilag a root az EU-ban nem okozhat garanciavesztést, csak ennek az érvényesítése már más kérdés)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jókora, de mégsem csúcsmodell. A középkategóriára lő a japán gyártó, itt még a TFT kijelzőt is jobban elnézi az ember, pláne ezzel a formatervvel.
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 05.14 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest