Új hozzászólás Aktív témák
-
pezs89
tag
Lépések:
1. Flashtool-t telepíted.
2. A drivereket telepíted a Flashtool / drivers mappából. Miután ez megvan, dugd rá a telefont a gépre és várd meg amíg a windows felismeri a telefont (Win7). Majd utána húzd le és kapcsold ki. Ügyelj rá, hogy a SUS vagy a PC Companion ne menjen a háttérben!
3. A telepítés után elindítod a Flashtool-t és a villám ikonra kattintasz, majd Flashmode-ot választod és OK.
4. A Select Source Folder feliratnál betallózod az FTF fájlt tartalmazó mappát. A listában megjelenik a kiválasztott verziószámú firmware, ezt kell kiválasztani. Jobb oldalt mind a három wipe, az Exclude TA és a No Final Verification jelölőnégyzetbe pipát raksz és nyomsz egy OK-t.5. Amíg a program előkészíti a fájlokat, addig kapcsold ki a telefont és várj legalább öt másodpercet. Ha a program végzett, akkor fel fog dobni egy csatlakoztatásra felszólító ablakot, tehát most kell rádugnod a telefont a kábelre úgy, hogy a Hangerő le gombot nyomva tartod. Ha jól csináltad elindul a flashelés és elengedheted a hangerő le gombot. Néhány perc után kiírja, hogy „Flash done, waiting for reboot…”, ekkor húzd le a kábelt a telefonról és kapcsold be a készüléket. Ezzel kész is a frissítés, élvezd az új rendszert!
A Gingerbread szoftvert ugyanígy lehet felrakni azzal a különbséggel, hogy ott nem lehet a "No final verification" jelölőnégyzetbe pipát rakni.
Ha Windows 8 Pro x64-es oprendszered van, a Flashtool drivereit az alábbi módon lehet felrakni:
1. Nyomd meg a Windows + C billentyűkombinációt, vagy húzd az egeret a jobb felső/alsó sarokba a Charm Bar előhozásához.
2. Kattints ide: Beállítások > Gépház > Általános > Speciális rendszerindítás: Újraindítás most.
3. Hibaelhárítás > Speciális lehetőségek > Indítási beállítások > Újraindítás
4. Nyomd meg a 7-es gombot, ami "Az illesztőprogram-aláírás megkövetelésének letiltása" opciót jelenti.Ez az Xperia P topikból van, de ugyanezek a lépések minden Xperia frissítésére igaz.
-
pezs89
tag
válasz
Crafter32 #5206 üzenetére
Szerintem érdemes lesz megvárni az új JB-t. Xperia S-ről is eltűnt rengeteg bug, ami nagyon zavart. (képes volt böngészés közben a zene megakadni például) JB óta viszont nálam semmi, nincs röcögés lapozáskor, böngészés közben, sokakkal ellentétben 1080p-ben nem akad a videó felvétel, ráadásul az ION felhasználók már a javított verziót kapják, szerintem érdemes adni még esélyt ennek a telefonnak.
-
pezs89
tag
Kezdődik... JB
-
pezs89
tag
válasz
Ferenczi Áko #4988 üzenetére
Az enyém is már feladta. (bár hozzád képest kispályás vagyok cserélgetés terén
)
-
pezs89
tag
válasz
Ferenczi Áko #4986 üzenetére
Asszonykád, hogy bírja, hogy folyton telefont cserélsz? Megígérted, hogy az ION-tól többé nem válsz meg!
-
pezs89
tag
Segítség kellene, a gyári kijelzővédő fólia zsebkarcos lett és lecserélném. Ki milyen fóliát ajánl helyette és hol szerezhetném be? Előre is köszönöm a válaszokat.
Szerk: [moderálva] -> Hirdetni szakmai topikokban tilos!
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
pezs89
tag
válasz
Ferenczi Áko #4589 üzenetére
Sehonnan se tudom, csak a 2011-es termékpaletta frissítéséből indulok ki. Amilyen tempóban haladunk ugyanúgy mint a 2011-es széria a JB-t megkapjuk májusban, és utána kapunk 1 bugfixet le vagyunk ejtve utána.
-
pezs89
tag
válasz
Ferenczi Áko #4566 üzenetére
6.1.E.1.20-as
-
pezs89
tag
válasz
Ferenczi Áko #4540 üzenetére
Nekem még a függetlenre fel se ajánlotta.
-
pezs89
tag
válasz
thegabriels #4449 üzenetére
Van egy fekete és bordó, nem használom, ha kell és Budapesti vagy írj privátot.
-
pezs89
tag
válasz
Ferenczi Áko #4339 üzenetére
23/051/2013 12:51:02 - ERROR -
23/051/2013 12:51:02 - ERROR - Error flashing. Aborted
23/051/2013 12:51:03 - ERROR - Drivers need to be installed for connected device.
23/051/2013 12:51:03 - ERROR - You can find them in the drivers folder of Flashtool.Továbbra is ezt a hibaüzenetet kapom pedig feltelepítettem, minden drivert ami volt a flashtool mappájában és a win is felismerte a telefont első csatlakoztatáskor és telepített minden drivert.
-
pezs89
tag
válasz
Ferenczi Áko #4339 üzenetére
Kipróbálom! Köszönöm a segítségeteket!
-
pezs89
tag
Sziasztok!
Segítség kellene! A legfrissebb hivatalos update-et szeretném felrakni a telefonra (3.7-es végződésű) flashtool-lal. Viszont problémába ütközök. A flashtool drivers mappájában lévő exe-t elindítottam feltelepítettem mindent, a telefont pedig a windows (win 7 64) felismerte és minden illesztő szoftvert telepített. Ezek a flashtool előkészítette flashelés-hez a fájlokat, de miután csatlakoztatom (hangerő le gomb) egyszerűen a flashtool kiírja, hogy nincsenek a megfelelő driverek telepítve.
Valaki tud nekem ebben segíteni? A készülék lt28h-s típusú.
Előre is köszönöm!Üdv!
-
pezs89
tag
Sziasztok!
A mai nappal csatlakoztam az ION-t használók népes táborába. Lenne egy gyors kérdésem voice dial valakinek működik? Sajnos nekem csak találatok dob fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest