- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kamerahangsúlyos középkategóriásak az Oppótól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.Oliv3r
senior tag
Sziasztok,
én egy új ion tulaj lennék, és már az elején van pár problémám vele. Companionnal frissítettem 4.0.4-re a telefont, olyanokat csinál, h ha elkezdek játszani bezárja, vagy ha böngészek úgyszint. Nem értem miért csinálhatja, össz-vissz van rajta egy fb (nem fut állandóan), egy fb messenger, egy viber, meg egy skype. Mondtak nekem melegedést, ram hiányt, de én ezekben nem hiszem. Kérlek segítsetek
Előre is köszi mindenkitől!
-
Alexios
veterán
válasz
rangersanyi #4996 üzenetére
hű de jó arcok, hogy a 3-4. beígért dátumot már betartják
-
Tomacko
őstag
válasz
rangersanyi #4996 üzenetére
Csak lehet, hogy 2014 lesz az évszám hozzá amikor megteszik, május az is ugyan, de elég távolinak hangzik így
-
rangersanyi
tag
A sony tartja a május végére ígért frissítèsek menetét. http://www.seria.hu/
-
5381
aktív tag
-
arpy17
tag
válasz
Ferenczi Áko #4988 üzenetére
Azért szép tőled, hogy visszajársz "kísérteni"!
-
pezs89
tag
válasz
Ferenczi Áko #4988 üzenetére
Az enyém is már feladta. (bár hozzád képest kispályás vagyok cserélgetés terén
)
-
pezs89
tag
válasz
Ferenczi Áko #4986 üzenetére
Asszonykád, hogy bírja, hogy folyton telefont cserélsz? Megígérted, hogy az ION-tól többé nem válsz meg!
-
Ferenczi Áko
addikt
Látom itt még mindig pangás van... Én már egy Note2-t nyúzok! Kitartás emberek!
-
drinker
tag
2020... ha így folytatják
-
BalaG
aktív tag
válasz
Crafter32 #4979 üzenetére
Szia!
Ezt már kitárgyaltuk pár oldallal ezelőtt de a lényeg hogy már nekem is jó ideje meg van a teló és kicsit nekem is kijár aza fedő.
( szinte első 2-hét óta "lötyög")De nyugi leszakadni meg letörni nem tud ez sajnos ilyen így kell elfogadni amit mindennap használsz egyszer elkopik
JB hol késik már?tudja valaki?
-
Crafter32
őstag
Üdv
- Beállítások->Alkalmazások->Fut -nál hiába tiltom le a Facebook -ot és a Facebbok massanger-t, szinte azonnal újra indul. Nem használom, minek menjen mindig. Probáltam a programban is letíltani , de nem sikerült. Letörölni azért nem akarom mégse, vmi tipp? RAM 400 foglalt 232-(100 ) szabad.
- Mindig beraktok képet a képernyőről. Vmi billentyű kombináció kell a pillanatképhez, de mi?
- És végül a telefon bal oldalán egy kis műanyag darabka fedi a töltő és a HDMI csatit. Napi töltés és számítógép csatlakoztatások után ez a kis műanyag fedél egyre jobban kezd kimozgósodni. Nektek mi a helyzet vele? Mi lesz ha majd végleg kikopik és már nem tartja az a pár tized mm-es patent?
-
darvinya
titán
válasz
typical bro #4977 üzenetére
SUS-al fw-javítás, vagy másik fw felrakása Flashtool-al.
SUS javításnál figyelj a Ion-nodhoz valót válaszd, és csinálj biztonsági mentést.
-
darvinya
titán
válasz
typical bro #4973 üzenetére
Fw probléma.
P-n ICS alatt volt olyan, hogy ha hívás alatt váloztattam a hangerőt.
Akkor azután a média hangereje 0-20%-ig normálisan emelkedett, de utána már egyből 80%-ra ugrott. -
válasz
typical bro #4973 üzenetére
Próbáld ki-be kapcsolni az xLoud-ot, hátha..
-
typical bro
csendes tag
üdv
xperia ionom van, jó készülék nagyon, de 1 dolgot észrevettem: mikor headset nélkül zenét hallgatok, a zene elején a hangerő halk, majd automatikusan átvált hangosabbra (azaz olyan hangerőre, ahogy végig szólnia kéne), majd a zene végén megint elhalkul. van amikor ha maxot mutat a hangerő csúszkája, akkor is végig halk, mikor oldalt megint megnyomom a hangerőnövelő gombot, akkor áll be rendesre. ezt miért csinálja, és hogy lehet kikapcsolni? -
A-Bag
tag
Sziasztok! Beállítottam pár emberhez képeket a telefonkönyvben, viszont hívás közben nem mutatja a hozzárendelt képeket. Nem tudjátok mi lehet a hiba ?
-
krizsanz
csendes tag
válasz
Ferenczi Áko #4964 üzenetére
Köszi szépen. Megerősítettél. A T fórumot olvasgatva rengeteg kissebb-nagyobb hibát emlegetnek, amelyet inkább elkerülnék még ha hardveresen egy picit butábbb is az ION. Nekem szerintem ez is több mint szuper lesz és 20.000 Ft-tal olcsóbb..
A virtuális gombsornak T esetében (bár elvesz a kijelőből) az az előnye, hogy sötétben is látszik. Az ION-on ezek sajnos nem világítanak, így meg kell tanulni melyik gomb hol van, mert csak a 4 kis világító csík látszik.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Alexios #4963 üzenetére
Akkor konkrétan leírom miért vedd az Ion-t. Ismerősömnek T volt, nekem Ion. Egymás mellé tettük a két telefont. Az Ionnak teltebbek a színei, a T-nek fakóbb. A srácnak 2 hét után a hátlap elvált az egyik sarkától és azzal idegesítette a barátnőjét,hogy telefonálás közben nyikorgatta!
A kamerájának a króm gyűrűje egyszer csak kiesett a szemem láttára pedig hozzá sem nyúlt. Lehet hogy ez csak egyedi eset, de az Ionnal sem járnál rosszabbul mint a T-vel.
-
Alexios
veterán
válasz
Ferenczi Áko #4962 üzenetére
Szerintem simán érzed bármikor a hardverböl fakadó különbséget, szoftveres támogatása is jobb a T-nek.
-
krizsanz
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni. Telefon vásárlás előtt állok. Ami között gondolkozom: ION, T vagy TX. A fórumot olvasgatva az ION tetszik leginkább, a T és TX esetében elég sok hibáról olvastam (kijelző vibrál, hangszóró problémák, töltéssel kapcsolatos problémák)
A Ti véleményetekre is kíváncsi lennék. Igazából az ION-ra hajlok (nem nagyon olvastam problémákat). Nekem valahogy kiforrottabnak tűnik mint ezek az újabb szériás T, TX-ek nem beszélve arról, hogy az ION olcsóbb.
Köszi a véleményeket előre is!
-
leslieke
Jómunkásember
Üdv! Megérkezett már a hivatalos JB?
-
tinke
csendes tag
CWM Recovery for 2012 Xperia Installer
script created by kenjidct* server not running *
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *
=============================================
Step1 : Waiting for Device.
OK=============================================
Step2 : Sending some files.
58 KB/s (932 bytes in 0.015s)
1984 KB/s (63512 bytes in 0.031s)
2986 KB/s (2437120 bytes in 0.796s)
3063 KB/s (735308 bytes in 0.234s)
0 KB/s (596 bytes in 1.000s)=============================================
Step3 : Setting up files system partition.
remount rw /system
copy recovery.tar to system.
copy chargemon to system.
copy charger to system.
copy sh to system.
remount ro /system
* server not running *Finished!
A folytatáshoz nyomjon meg egy billentyűt . . . Ezt irja ki mikor megcsinálom.
-
tinke
csendes tag
Na letöltöttem....kicsomagoltam....rányomtam...megcsinálta,de ujrainditásnál hiába akarom recovery modba hozni a Sony feliratnál tovább megy. Hiába tapicskolom a képernyőt. Valami miatt nem megy fel rá.
-
tinke
csendes tag
Segitség kellene. Ionomra nem tudom a Cwm-recoveryt rárakni. Rootolva van. SuperSu is van engedélyezve. Hogy kell feltenni?
-
Tomacko
őstag
Én haasználtam még jó fél éve, akkor annyi bajom volt vele csak, hogy a google fiókban lévő kis képeket tette ki a hívóhoz, szóval elég pixelesek voltak, de teszi a dolgát az biztos. Nyilván be lehet állítani hogy rendes képeket használjon a nevekhez, de jött egy rom ujra húzás hamar gyorsan és nem használtam utánna már se ezt se másikat a GXI-n, meg barátkoztam a "gyárival".
-
matthews
aktív tag
Hali!
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy azon lehet-e változtatni, hogy ne a csúsztatással lehessen felvenni a telefont ha hívnak, hanem mondjuk zöld gomb nyomásra vagy ilyesmi?
Köszönöm válaszaitokat! -
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Az addons detectornál, ha talál valamilyen reklámozgató app-ot azt hol jelzi?
Az Addons fülnél? -
i.s
tag
válasz
drinker #4925 üzenetére
Persze, most ezt is csinálom, de mivel a nagyítás, mint funkció rettentően sokat segít a hozzám hasonló gyengén látóknak, gondoltam megpróbálom megoldani. Egyébként fektetett módban kevesebb a gond, mivel akkor a betűk is nagyobbak. Számomra az álló képernyőnél jelentkeznek a problémák, ugyanis ott bolhányiak a betűk. A fektetettnél meg sokat kitakar a billentyűzet és emiatt nehezen átlátható a tartalom, azaz max 2 sort látok fektetett képernyőnél, míg az állónál szinte az egész levelet (tartalmat)
Nem baj, jön majd a JB -remélem - és az talán megoldja ezt a gondom. -
i.s
tag
válasz
darvinya #4923 üzenetére
Aha, hogy te XP-d van! Igen azon határozottan emlékszem erre a funkcióra. Nagyon jó telefon a P. Ha bővíthető lett volna a memóriája, meg is tartottam volna. Elképesztően jól összerakott telefon. A szemem miatt vettem az Ion-t és persze ezzel is elégedett vagyok. Apropó. A cwm-el kapcsolatos kérésemre nem tudsz valami orvosságot?
Annyira bolhányi betűs az elérhető cwm - legalábbis amiről én tudtam -, hogy alig látom. Nincs valami nagyobb betűs, vagy esetleg érintős verzió erre nincs? -
i.s
tag
válasz
drinker #4917 üzenetére
Az előző ION-om ami szintén gyári független és gyári ICS-el futott tudta ezt az opciót. Tulajdonképpen arról van szó, hogy ha elírsz valamit akkor, mivel nincsenek navigációs (nyíl) billentyűk és mivel elég kicsik a betük, ezért, hogy ne kelljen a ló ujjakkal zsonglőrködni a piciny betűk között, beépítettek egy olyan opciót, hogy a kurzoron tartott kézre előjön egy nagyított kép, ami azt a pozíciót mutatja, ahol a kurzor éppen áll. Persze ahogy viszed a kurzort arrébb, úgy mutatja nagyítva a megváltozott pozíciót. Így nagy biztonsággal tudja oda terelni az emberke a kurzort ahol, vagy javítani akar, vagy törölni, vagy egyebet. Szóval az előző ION-om ezt tudta. No, nem fogok belehalni, de klassz lett volna ha elő tudom varázsolni. Az is lehet persze, hogy az előző nem h, hanem i verzió volt és az LTE hálózatra szánt készülékek másik FW-t kaptak. A fene tudja.
Mindenesetre most a nagyobb betűs, olvashatóbb cwm izgat.darvinya:
Pontosan ezt keresem!!! Nem tudnád valahogy lementeni az app backup -al és valahogy eljuttatni hozzám egy próba erejéig? -
i.s
tag
Kipróbáltam, hogy visszazárom a bootloadret és úgy már simán felment a seus-al a legfrissebb FW, azonban továbbra se működik a szöveg bevitelnél a nagyítós kurzor. Azt hiszem feladom. Pedig nagyon klassz dolog volt, hogy ha elírtam valamit, akkor nem kellett a szemem kinézni, hogy a kurzor hol áll, hanem a nagyító opción keresztül tudtam a kívánt helyre léptetni. Hát, így jártam.
Ha ez nem működik, azért rákérdezek, hogy esetleg cwm.ből van-e érintős, vagy legalábbis nagyobb betűs, mert az amit a fórumokon találtam olyan bolhányi, hogy alig látható.
-
5381
aktív tag
Nekem gyanúsan egy időben, távon indította újra mindkét program a telefont(nálam is pin kódot kért, mikor már kussolt sokáig). A sim elmozdulásra nem is gondoltam eddig. Igaz, csak földúton vagyok hajlandó tekerni, de nadrágzsebben nem lehet olyan nagy rázkódás szerintem. Ace-n jól működött a Runtastic, gondolom az Ion is bírná hardware-el. Lehet, a programok nincsennek jól belőve ehhez a telefonhoz. Majd letesztelem a Sports Tracker-t, de azt meg nem igazán dicsérik. Pedig szívesen használnék ilyen programot.
-
i.s
tag
válasz
darvinya #4908 üzenetére
A gyári ics van rajta. Bár az a fura,hogy csak a flashtool-al tudtam feltenni,frissíteni a szoftvert,ugyanis mind a pc companionnal,vagy a seus-al tett kísérletemre azt írta ki,hogy nem frissíthető,mert módosított szoftvert tartalmaz a telefon. Egyedül a flashtool-al tudtam újra feltenni a gyári szoftot. Pedig töröltem a root-ot,a cwm-et,tehát a bootloader visszazárásán kívűl mindent gyárira állítottam vissza. Gondoltam rá én is,hogy valami itt lehet elásva,de nem jöttem rá,hogy mi. Olyat produkált,hogy miután felment a flashtool-al a 6.1. E..... fw ezt követően a pc comp jelezte a 6.1.E.3.7 frissítést,de ugyanazzal a hibaüzenettel kivágott,nevezetesen,hogy módosított fw miatt nem hajtható végre a frissítés.
-
ZolkoW
őstag
nofene.. én Endomondót használok (meg is vettem), és idei első nagyobb túrámon 22km. után abbahagyta a trackelést, csak otthon vettem észre. pin-kódot is kért, én meg azt hittem, elmozdult a simkártya..
akkor ez jó hír, hogy a program lehet a bűnös, de azt meg javítsák meg azonnal!egyébként ez a mostani verzió hibája lehet, valamikor év elején teszteltem, hogy meddig bírja egy feltöltéssel a teló, és akkor több mint fél napot ment az Endo.
-
szcsaba91
csendes tag
Helló ti melyik vírusirtót ajánljátok?
-
i.s
tag
Régebben volt már ionom és azon úgy emlékszem a szöveg bevitelekor adva volt egy kiváló nagyítós kurzor. Most ismét van egy ionom, azonban nem működik az említett nagyítás. Valakinek nincs meg véletlenül lementve egy ilyen billentyűzete? Megköszönném, ha segítenétek hogy hol találhatom meg.
i.s -
Bandi8407
tag
Jó reggelt!
Kérdésem lenne elsősorban cm10 használókhoz! miért nem működik rendesen instagram cm10 alatt, van rá valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest