- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
#16820480 #65 üzenetére
OLED fogyasztas (screen-time) szempontjabol sokkal jobb az IPSnel, ami azert szamit, foleg ha pici az aku.
az a baj, hogy en valamennyire az 550 vs 640 kozotti PPIt is latom
S20bol szinte az osszes modell alapbol Europaba Exynos 990el jott. az FEnel lassan valtottak Snapdragon 865re, de az az 5G 8/128, es a 700 euro az meg mindig az akcio, egyebkent 900 korul mozog. szoval arban azzal inkabb az 5 II (es lassan a III) az a kategoria, ha kompaktabb kene. S20 FE 4G modelleknel elvileg van amiben Snapdragon van, de ahogy neztem elegge zsakbamacska.
---
kieg: jo viszont latni, hogy 1gen Xperia is kap szepen frissitest. 1.II frissitesre eddig kb parban van a regi Pixelemmel, de egy eves telefonrol van szo.
Pixelnel egyebkent tavaly flagshipet nem csinaltak, 4 XLt meg sajnos par honapja se lehetett mar kapni.
-
csakany2001
senior tag
válasz
#16820480 #50 üzenetére
2 évig én is kaptam a frissítést az XZ1C-re.
De úgy gondolom ez alap és nem extra.
Nexus 5X-m fixen tovább kapott, ez meg 2019-re már elfelejtődött, ráadásul egy csomó anomália bent maradt az utolsó szoftverbe ami ráadásul máig csinál érdekes dolgokat(random lefagyást pl.) szóval én a Sony-t helyén kezelem ilyen téren.
Az biztos hogy nem tőlük kell várni a csodát, Pixel 4A biztosan fog kapni frissítést addig mint ez(1 évvel régebbiként), vagy lehet tovább is. A minőségbeli különbségről nem is beszélve.
Összességében nekem nincsen jó tapasztalatom velük ilyen téren, 2 évig tartják az ütemtervet(bár volt hogy a vége fele már csak 2-3 havonta)de utána teljesen elengedik a user kezét. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
#16820480 #60 üzenetére
meg nem tudom, egy Androidos telefonnal valoszinuleg azonnal kiesne a kijelzo miatt is: 750x1334es IPS 2021ben az arkategoriaban azert halovany. 336 ppi, kozben pl szerintem a 407 ppis S20 FE is lathatoan pixeles par ev 530-550ppi koruli telefon utan.
S20 FEbol meg az Exynos sajnos elegge melegszik (gondolom abban a modellben is, nem csak a Noteban es az Ultraban), az 5G varians meg akcioban sincs nagyon 700 euro alatt. meg az FE tenyleg eleg nagy. mondom ezt ugy, hogy a csaladban van S20 FE 5G amit en vettem, es nagyon meg van vele elegedve az illeto.
termektamogatas egyebkent megint erdekes, nekem szempont volt, hogy a Sony ad harom evet. a Pixel XLnel a vegen ket problema volt: az akku nehezen birta az egy napos eroltetett (de meg legalabb egy fel ev benne lett volna), illetve akkor mar fel eve nem kapott biztonsagi frissitest se. LGt en emiatt nem vettem a G3 utan, amikor megkapta a kovetkezo Android foverziot, aztan utana kb egy minimalis szintet se hoztak. gen 1 Xperiakkal mondjuk emiatt vigyaznek, ket eve jottek ki, szoval amennyivel olcsobb, annyival rovidebb ideig lesz tamogatasa is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha a felszereltséget és az árat nézzük, elvérzik a Sony középkategóriás ajánlata, a kamera sem lett az igazi, ám mégis van benne valami olyan stabilitás és egyediség, ami érdekes eszközzé teszi.
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Black & Decker töltőt keresek
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest