Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
voripeter
csendes tag
Üdv!
Még régebben olvastam itt az oc és a stock kernel kapcsolatáról, és meg tudom erősíteni. Stock kernel mellett az oc modul telepítésének csak akkor van értelme, ha tartósan magasabb teljesítményen használjuk. Akkor viszont jobban zabálja az akksit. Tehát ha nem kell feltétlenül a sok MHz, akkor érdemes törölni (illetve fel sem tenni az oc modult). Mindez persze csak a stock kernelre vonatkozik, legalábbis ahogy itt olvastam (jól emlékszem, csak oda kellenek modulok?).
Mindezt csak nemrég vettem észre, mikor kipróbáltam antutuval, hogy mennyi is az annyi. Egyszer még korábban, oc felrakása előtt mértem egyet, hogy legyen összehasonlítási alap, de mivel oc után is csak kb 100-110 ponttal volt több, ráadásul 691 és 748 között szinte semmi különbség nem volt, inkább 600 MHz-n hagytam, gondoltam ha nagyon kell, akkor feljebb tudom húzni, addig minek erőltetni. Hát nem. Háromszor mértem, és 1180-1190 közötti értékekre esett vissza a pontszám. Így oc modul törölve lett, mert tulajdonképpen nagy szükségem nincs is rá, elvégre játszani nem igen szoktam, másra meg nem tudom, mire lehetne még jó (tényleg, amúgy mire jó még?).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia család legújabb tagja egy meghízott X10 mini; továbbra is kellemesen kezelhető, de vannak hiányosságai.
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest