Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
X2 kimarad, X3-ra várok (várunk). Kíváncsi vagyok, hogy végül mikor is lesz bejelentve. Amúgy végülis az X2 sem rossz.
-
Avicularia
veterán
válasz Napfénysüti #11 üzenetére
Elképzelhető,de a hirdetésben és telefonos rákérdezésre is eredeti készüléket említettek,nem volt szó másolatról.
Itt meg nem annyira szokás átverni az embereket mint otthon,ettől függetlenül bármit el tudok képzelni.
Remélem hamarosan kiderül,mi az igazság. -
Napfénysüti
nagyúr
-
HardSanyeee
őstag
"és nagy valószínűséggel utolsó Windows Mobile alapokon nyugvó készülékéhez."
X1-nél is ezt mondták
-
erdoke
titán
válasz madarasz92 #6 üzenetére
Te a "jön" szót hosszú ő-vel is mondod? Mert a magyar nyelvben a beszélt és az írott mód szinte mindig megegyezik. Nem tudom, melyik tájszólás mondja hosszú ő-vel, de igazán kíváncsi vagyok.
A legjobb aláírás a héten
-
plus44
veterán
Masszív cuccnak tűnik, de inkább az X3.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Avicularia
veterán
válasz madarasz92 #6 üzenetére
Miért ,szerinted hol gyártják?
Azt mondta a fickó,hogy onnan rendelik,és már egy szállítmány (20db) el is fogyott.
Mondjuk mindez telefonon a nőm tolmácsolásával történt,mivel nem beszélem az itteni nyelvet.
Egyébként számítok rá,hogy valami replika lesz,de akkor nem veszem át,nem történik tragédia. -
madarasz92
őstag
válasz Avicularia #4 üzenetére
Kinából jőn az nem valami jó!
-
gerilee
aktív tag
Nem is tudom. Nekem dizájn terén az X1 sokkal jobban tetszett. Ez olyan... izé...
Hülyékkel vitatkozni olyan, mint egy galmbbal sakkozni. Feldönti a bábukat, rász*rik a táblára, majd boldogan ugrál, hogy ő nyert...
-
Avicularia
veterán
Nekem elvileg nemsokára megjön.3 hetes szállítási idővel ígérték,állítólag kínából jön.
Majd meglátjuk,remélem összejön. -
erdoke
titán
Nincs benne az USA-ban használható 3G, a szokásos horror árat még kevésbé fogják kifizetni érte.
A legjobb aláírás a héten
-
ByB
addikt
Android-ot bele és jöhet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- OHH ! Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB RADEON PRO 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest