- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
X2 kimarad, X3-ra várok (várunk). Kíváncsi vagyok, hogy végül mikor is lesz bejelentve. Amúgy végülis az X2 sem rossz.
-
Avicularia
veterán
válasz
Napfénysüti #11 üzenetére
Elképzelhető,de a hirdetésben és telefonos rákérdezésre is eredeti készüléket említettek,nem volt szó másolatról.
Itt meg nem annyira szokás átverni az embereket mint otthon,ettől függetlenül bármit el tudok képzelni.
Remélem hamarosan kiderül,mi az igazság. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Avicularia #7 üzenetére
Szerintem az valami replika lesz.
-
HardSanyeee
őstag
"és nagy valószínűséggel utolsó Windows Mobile alapokon nyugvó készülékéhez."
X1-nél is ezt mondták
-
erdoke
titán
válasz
madarasz92 #6 üzenetére
Te a "jön" szót hosszú ő-vel is mondod? Mert a magyar nyelvben a beszélt és az írott mód szinte mindig megegyezik. Nem tudom, melyik tájszólás mondja hosszú ő-vel, de igazán kíváncsi vagyok.
-
plus44
veterán
Masszív cuccnak tűnik, de inkább az X3.
-
Avicularia
veterán
válasz
madarasz92 #6 üzenetére
Miért ,szerinted hol gyártják?
Azt mondta a fickó,hogy onnan rendelik,és már egy szállítmány (20db) el is fogyott.
Mondjuk mindez telefonon a nőm tolmácsolásával történt,mivel nem beszélem az itteni nyelvet.
Egyébként számítok rá,hogy valami replika lesz,de akkor nem veszem át,nem történik tragédia. -
madarasz92
őstag
válasz
Avicularia #4 üzenetére
Kinából jőn az nem valami jó!
-
gerilee
aktív tag
Nem is tudom. Nekem dizájn terén az X1 sokkal jobban tetszett. Ez olyan... izé...
-
Avicularia
veterán
Nekem elvileg nemsokára megjön.3 hetes szállítási idővel ígérték,állítólag kínából jön.
Majd meglátjuk,remélem összejön. -
erdoke
titán
Nincs benne az USA-ban használható 3G, a szokásos horror árat még kevésbé fogják kifizetni érte.
-
ByB
addikt
Android-ot bele és jöhet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Titan Quest II
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest