- TKSTAR TK905
- iPhone topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fPApi
őstag
válasz
TomPack #8846 üzenetére
Én általában mondtam, hogy nincs hibátlan ROM, nemcsak a főzöttre...
Természetesen a RAY-re is létezik "egy gyárinàl jobb/jobban hasznàlható, gyorsabb, kevésbé bugos rom", csak nehéz megtalálni, mivel (ld. előbb) minden ROM más jellemzőkkel/hibákkal bír, így amelyik valakinek jó, az másvalakinek nem jó.
Egyébként van magyar MIUI az xda-n, én kipróbáltam, alapvetően csak az volt a bajom vele, hogy a programok telepítése után csak 50-60 MB volt a memória. De lehet, hogy ez egy win-es baromság tőlem, mivel futási problémák nem voltak (bár "nagy" játékokkal nem játszom).
Én a hosszú kísérletezés után két (illetve MrTapa váltása után három) ROM között vacillálok:
- P.A.C All in 1 ROM !!!!!! Jellybean alpha (szl.kiev)
- JELLY SANDWICH (maxio1998)
- OptiMax (MrTapa)
Nekem ezek jönnek be legjobban, és igen, nekem ezek lényegesen jobbak, mint a gyári, csak épp a kisebb (de mindegyiknél más) hibák miatt nem tudok dönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kifejezetten elegáns, jól összerakott okostelefon lett az Xperia család legújabb tagja, bár különösebb funkcionális extrát nem mutat fel.
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest