- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- TKSTAR TK905
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
adabra #13847 üzenetére
Ebben a topikban lehet többet olvasni a romról és a hiányosságokról. Illetve itt a changelog.
- a mikrofon hangerőnél én azt tapasztalom, hogy hangfelvételnél halk, viszont telefonáláskor még senki sem panaszkodott, hogy rosszul hallana.
- BT-t nem használok, de mindenki panaszkodik, hogy nagyon szívja az akkut.
- ami még lényeges lehet, hogy időnként eldobja a wifit. Ez tartósabb wifi használatkor tapasztalható. Böngészésnél, Playes letöltésnél nem észlelhető a hiba.
Utóbbi kettő (BT, wifi) valószínűleg nem is lesz javítva. Wifi kapcsán az az álláspont, hogy hardveres a hiba, csak a gyári romokban valahogy szoftveresen körülbástyázták, hogy használható legyen. Bluetooth esetén nem tudom mi a helyzet.De van CM9-ig hivatalos, stabil CM rom is. Bár ennek nem tudom mik a hiányosságai. De szerintem a 9-esnél még nem voltak ilyen gondok, mert az még ICS.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kifejezetten elegáns, jól összerakott okostelefon lett az Xperia család legújabb tagja, bár különösebb funkcionális extrát nem mutat fel.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest