Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lyeany
csendes tag
kár, hogy itt még nincs lájk, köszi a választ, ez engem is érdekelt
másik kérdés: amikor üzit kapok, ugyebár a képernyőn, még lezárt állapotban megjelenik, hogy egy új üzenet. a gyári üzikezelő értesítéseit kikapcsoltam, a GO SMSben hiába olvasom el, továbbra is ott marad a jelzés és csak akkor tűnik el, ha a gyáriban is elolvasom. Ezt hogyan tudom eltüntetni?
és plusz 1 kérdés ma estére: a power amp-on kívül mit használtok zenelejátszásra, ami free?? tudom, vegyem meg, megéri..
[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
hogy lehet a telefon szoftveréről biztonsági mentést csinálni?
mielőtt belenyúlnék szeretném ha lenne egy[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
neopaszta
csendes tag
Hello!
Bocsi az offért, de valaki ismeri/használja ezt a programot:
[link]Kíváncsi vagyok, hogy valóban ingyenes-e és a leírtak szerint működik, valamint hogy a mini pro-n fut e jól (vagy nem csinál e valami gebaszt).
Egy ezzel foglalkozó topic is jöhet ha ismer valaki.
-
fatal`
titán
válasz neopaszta #5811 üzenetére
Én használom, két viber között valóban ingyenes. Nyílván ha GSMet hívsz vele, akkor az nem, de ez így is van leírva. Viszont felrakod és mutatja a kontaktjaid között, hogy kinek van viberje.
Feltelepíted, megadod a telefonszámod és küldenek egy sms-t a login kódoddal, ennyi az egész. Érdemes valós telefonszámot megadni, hogy a partnereid akik használják lássák, hogy van vibered és tudj velük beszélni/smsezni. Sajnos nem sok ismerősöm használja, de annál a párnál is jól jön, ha nem kell fizetnem az smsért.
-
-
Vini
tag
Köszönöm szépen a kielégítő választ!
A 160 karakter azért érdekes, mert az X10 mini pro nem cseréli le. Ha a normál betűket használom, más a kódolás, és 70 karakter 1 SMS. Az elején kitapasztaltam, hogy mit "szabad" használni, és mit nem.
Egyébként van kurzormozgató (jobbra, balra) az X10 mini pro-n is (csak fel, le nincs, de olyan nagyon nem is hiányzik). Ez a billentyűzet úgy jó, ahogy van, én tuti nem változtattam volna rajta. Az első kézhezvétel óta olyan, mintha mindig is használtam volna. Valahogy olyan egyértelmű és jól kitalált volt benne minden. Aki nem használta a régit, annak ez nem téma.Ha a szüleidnek nincs gyereke, valószínüleg neked sem lesz... (SE Xperia X10 Mini Pro 2.1, Voda)
-
-
fatal`
titán
ROOTolt telón ki lehet cserélni a kiosztást qwertzre. Speciel ezen a kicsin nekem jobban fekszik a qwerty, mert közelebb van a z a széléhez, így könnyebb elérni.
Van belőle qwertzes változat, valamiért Magyarországra nem azt hozták.
(#5818) lyeany: De jelez, nekem mindenre. Hívásra, smsre, e-mailre, facebookra, de még messenger és skype üzenet esetén is.
[ Szerkesztve ]
-
Isten88
senior tag
Szia!
Arra azért figyelj, hogy nem minden alkalmazás tudja kezelni a ledeket. Próbáld ki a gyárit, ha azzal működik, akkor valószínű a GO SMS-ed nem tudja kezelni a ledeket a telefonodon. Nekem is volt olyan, hogy feltettem egy hívásrögzítő alkalmazást, és randomba nem ment ki a hívás, vagy nem hallatszódott semmi, vagy engem nem hallottak, vagy ezek kombinálva.[ Szerkesztve ]
-
barnaki
aktív tag
Hal!
Nektek nem ropog a telefon hátlapja? Nekem a kamera fölött egy kicsit ropog meg recseg, annyira nem vészes, mert nem szoktam nyomkodni a hátoldalát, csak érdekkel, hogy ez gyári hiba vagy az én telefonom kapott kevesebb anyagot.
csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
-
jose999
senior tag
ko9 mi a helyzet a rommal? Sikerült kijavítani a hibát?
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
barnaki
aktív tag
A 62-es romhoz van már működő root?
-
-
barnaki
aktív tag
ja értem, csak nem volt átlátható a helyzet, én is buherálnám a telefont, de valahogy ezzel a gyári rommal meg vagyok elégedve teljesen, majd ha a ics ki jön akkor, lesznek tuti kernelek, amiket majd lehet módosítgatni.
Addig nekem jó ez
-
blumarine
csendes tag
Szervusztok. Olyan aksi-figyelő programot tudnátok ajánlani, ami részletezi is, hogy mi eszi az aksit? Mert általában a megjelenítés ami nagyon magas, és szeretném tudni, hogy mi is az pontosan. Köszönöm!
B. -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest