Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
Sziasztok!
A tegnapi probléma megoldódott, mármint, hogy nem tudtamn a netre mobíl adatforgalommal fellépni. Ma reggel bevittem a vodához, ahol vettem, kipróbálták az én kártyámmal, amivel tegnap én is, és egyből azt mondták hibás a készülék, csere. Hazaugrottam a papírokért és a dobozért, lepapírozta az eladó, majd az új készülékben is az én kártyámmal próba, megint nem volt mobil net, vakargatta a fejét, majd mondta a kolléganője próbálja másik kártyával, azzal azonnal jó lett, tehát az én SIM-em nem volt jó, azaz régi volt. Tehát hiába papíroztak, meg próbálgattak, ezt elöbb is meg tudták volna nézni. Ennyit az ügyintézésről
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az X10 mini pro utódja pont azokon a helyeken változott, ahol a leginkább kellett. Aktualizált, de még mindig kicsinyke okostelefon – a kor igényeihez igazítva.
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Samsung S25 Ultra (Samsung.hu) + Buds 3 Pro (Media) + Gyári 45W Adapter + 1.8.M Töltő Kábel (Media)
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G Dual Sim Független 256GB/12GB CSERE IS
- 2024 szept. végi Google Pixel 9 Pro - 16/512 GB - 3 év Alza garancia
- iPhone 15 128GB független Black 1év garancia.
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest