- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
válasz
cinemazealot #17287 üzenetére
4.0.4 volt azt hiszem.
aztán frissítettem rá a 2.akárhányat.
aztán vissza a 4.0.4-et. -
Pikari
veterán
válasz
cinemazealot #17285 üzenetére
Nem. Az volt a meglepetés, hogy ezzel kellett töltenem a délutánomat. 10 éves romok és 10 éves frissítőszoftverek kigooglizásával (mivel az újabbak már nem is működtek rajta).
-
sqpp
őstag
válasz
cinemazealot #17231 üzenetére
Hat Gapps nelkul hasznalom, ugy nekem megy minden, adb install <filename.apk>, így gyorsabb nekem legalább is.
vagy ugye copy apk fájl az sd-re és úgy
de egyébként minden király, nem a leggyorsabb, de nem szokott befagyni, meg semmi, Messenger lite, hasonlók mennek rajta szépen
A telepítés csupán annyi, hogy flasheled a lenti ZIP fájlban található boot.img-t, ezután kell egy CSAK EXT4-re formázott SD kari, aztán TWRP-ben sideload-al flashelni a zip fájlt, amit itt találtok meg.
Én mondjuk csak Class6-os kártyával használom, 10-el szerintem jobb lenne.
Igy van most 16 GB szabad helyem appoknak, meg ugye adatnak, amit rárakok.
Amúgy minden mukodik szépen, persze Google Play nélkül
Nem Dailynek gondoltam, de MP3 lejátszónak, Spotify, meg Messenger Litenak jó ez.
-
bmt50
senior tag
válasz
cinemazealot #17218 üzenetére
Örömmel olvasom én is ezeket a hsz-okat
Akkor lehet, hogy én is megszeretem. Fogni, telefonálni, iszonyat jó. Hatalmas pirospont a kamera gombért, ami 2 fokozatban fókuszál és fényképez.
Nekem volt Blackberry-m több is, úgyhogy nem újdonság a fizikai billentyűzet élménye...Mikor úgy gépelsz, hogy oda se nézel és mégse ütöd el :-)
Szerintem az is meghatározó, hogy milyen a fogása, meg amikor telefonálsz és tartod. Sose felejtem el, mikor az 5.2"-os P9 Lite-om csörgött és a vékonysága miatt nem tudtam az asztalról felvenni. Hosszabb hívások alatt vágta az alsó sarka a tenyeremet.Nekem most a CM12 lollipop a tervem. Rendeltem hozzá egy 32-es Samsung evo + kártyát. Ha megjön megnézem hogy kell átpartíciolálni. Kap a rendszer egy 4 gigás partíciót, és azon lehet terpeszkedni.
Amúgy jó a Kitkat is, mert itt is át lehet pakolni a kártyára az alkalmazások jó részét.. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
cinemazealot #17218 üzenetére
Melyik rommal használod és mennyi szabad tárhelyed van / volt?
bmt50: a hülye vékonyság mánia vetett véget ezeknek a telefonoknak... Amúgy egy Yotaphone2-m van rendes telefonnak, az a dupla kijelző miatt kielégíti a különlegesség iránti vágyaimat.
-
cinemazealot
addikt
válasz
cinemazealot #17145 üzenetére
Ma úgy döntöttem, hogy kipróbálom a LegacyXperia-t (CM11), egyelőre nagyon bejövős. Egy csomó olyan szolgáltatás benne van, amit korábban csak külön alkalmazással vagy widget-tel tudtam megoldani, így most gyakorlatilag üres a kezdőképernyőm.
Kíváncsi leszek az üzemidőre, az ugyanis GB 2.3-mal ezidáig bő 3 nap volt a rekordom egy feltöltéssel (a korábbi tulaj által vásárolt csere akksival). Kíváncsi vagyok, ez a 4.4.2 hogyan fog szuperálni ilyen téren. CPT.Pirk, még egyszer köszi az instrukciókat.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
cinemazealot #17153 üzenetére
Igen, ha pedig nincs egér, PC Companionban telefon visszaállítását kell csinálni (vagy javítása, vagy valami hasonló).
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
cinemazealot #17149 üzenetére
Én fél évig használtam a telefont fő (és egyetlen) telefonként 4.4-gyel, szerettem, szerintem is megér egy próbát.
Gyárira meg bármikor vissza tudsz állni, ahogy CPT.Pirk is mondja.
Vannak még linkek 2.3-ra is, meg valami van nekem otthon a régi laptopon is. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
cinemazealot #17149 üzenetére
A PC companion a legutolsó hivatalos romot rakja vissza, de az xperia fórumban amit linkeltem, ott úgy emlékszem vannak teljes 2.3-as gyári mentések is.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
cinemazealot #17147 üzenetére
A flash probléma hardveres, nincs köze a romhoz. Öreg a telóm...
Bármikor vissza tudsz térni a gyári romra, a PC Companion meg tudja csinálni a visszaállítást. De amúgy nem 4.0 a gyári utolsó rom? Már nem emlékszem rá.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
cinemazealot #17145 üzenetére
Itt az utolsó mango(sk17i) build a CM11-ből: [link] Itt pedig az oldala a cuccnak: [link] Nyitott bootloader kell hozzá (vagyis ki kell nyitni, ha lehet), aztán be kell flashelni a kernelt a zipből, majd azzal bootolni a kernellel jött recoverybe és SD kártyáról felrakni a romot meg a gappsot.
Amúgy igen, a teló némileg törékeny. Ebayen érdemes nézegetni hozzá alkatrészeket, az enyém is két telóból van összerakva. Néha meg is hülyül az érintőképernyője és időnként nem is bootol mert hibásnak találja a belső flash-t, de többnyire működik.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
cinemazealot #17141 üzenetére
A 4.4-es Androidos LegacyXperia romot ajánlom a telóra. Az nagyon kis helyen elvan egy minimalista gapps csomaggal, miközben egy csomó hasznos dolgot kapsz vele, ami nincs a 2.3-ban. Én zenelejátszónak használom mert arra tényleg jó a teló hardvere, oda meg pont jól jön a zárképernyős lejátszó ami a 4.4-ben van.
-
darkmore
tag
válasz
cinemazealot #17141 üzenetére
Másik különc ericssonnal éppen én is nagyban retrózok!
Appok számát mindenképpen redukáld, akkor még "belakva" is használható.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
cinemazealot #17139 üzenetére
Az alap 2.3 valóban piszkosul jól van optimalizálva. Nagyon jó kis telefon volt ez, kár, hogy nem lett utódja.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
cinemazealot #17139 üzenetére
Majd ha megpakolod alkalmazásokkal, rájössz a frissítés okára
Én már csak autós/mozgásérzékelős kameraként használom, így mindegy, milyen rendszer van fent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged