Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Újabb Redmi Watch 5 érkezett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyaman
tag
Nyugodtan megveheted Dominósan, semmi extra költség nem fog terhelni. Kártyát kiveszed, beteheted a szekrénybe, előtte lebeszélheted az egyenlegét, ami rajta van (ha van, már rég vettem így), saját simet beleteszed és megy is. Mobilnet alapból nincs a Dominón, csak ha kérsz rá. De ha úgysem azzal a kártyával használod, akkor nem is kell.
-
lamazonia
tag
előtte azért nem figyeltem fel a minire , mert soknak tartottam
leeset 35re, megnyomkodtam, tetszett, nem is olyan sok, és (majdnem) ugyanazt tudja mint a desire s ...tegnap megnyomkodtam, megtetszett, kicsi, kemény, 35ér jó lesz.
gondoltam hazaérek megveszem, reggel nézem, 40, akkor nem veszem ...Az elmúlt 20 év legjobb Tankcsapda refrénjét a Krúbi írta.
-
ko9
addikt
-
punky10
addikt
Gyárilag nem telepitenek semmi fontosat a memoriakártyára,hiszen sokan(pl én is...)vásárlás után rögtön tesznek bele egy másik,nagyobb kapacitásu kártyát.Csunya lennr,ha emiatt instabillá vállna a rendszer...Ujonnan minden kártyán lévö mappát lehet törölni.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
addikt
Valamikor nekem is volt ilyen gondom még 2.3 alatt, de a ICS-vel megszűnt ez a problémám. Egy pár hónapja Sony M-re váltottam a Minit. Néha kézbe veszem, nosztalgiázok egy kicsit. A hozzászólásod után én is ezt tapasztaltam, hogy újraindul a készülék, már ott tartottam, hogy megfrissítem, de előtte vissza raktam a saját memória kártyáját, amivel használtam. Lás csodát újra működik.
Ezt, csak azért írom, elképzelhető, hogy a memóriakártya is lehet ludas.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Pocok256
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, doboz, garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.