- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valamikor nekem is volt ilyen gondom még 2.3 alatt, de a ICS-vel megszűnt ez a problémám. Egy pár hónapja Sony M-re váltottam a Minit. Néha kézbe veszem, nosztalgiázok egy kicsit. A hozzászólásod után én is ezt tapasztaltam, hogy újraindul a készülék, már ott tartottam, hogy megfrissítem, de előtte vissza raktam a saját memória kártyáját, amivel használtam. Lás csodát újra működik.
Ezt, csak azért írom, elképzelhető, hogy a memóriakártya is lehet ludas. -
punky10
addikt
-
lamazonia
tag
előtte azért nem figyeltem fel a minire , mert soknak tartottam
leeset 35re, megnyomkodtam, tetszett, nem is olyan sok, és (majdnem) ugyanazt tudja mint a desire s ...tegnap megnyomkodtam, megtetszett, kicsi, kemény, 35ér jó lesz.
gondoltam hazaérek megveszem, reggel nézem, 40, akkor nem veszem ... -
Sanyaman
tag
Nyugodtan megveheted Dominósan, semmi extra költség nem fog terhelni. Kártyát kiveszed, beteheted a szekrénybe, előtte lebeszélheted az egyenlegét, ami rajta van (ha van, már rég vettem így), saját simet beleteszed és megy is. Mobilnet alapból nincs a Dominón, csak ha kérsz rá. De ha úgysem azzal a kártyával használod, akkor nem is kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest