- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
Ha valakit érdekel csere samsung wave-re (s8500) írjon jobb szeretnék előszór egy fórumossal cserélni aki ért is hozzá. (Telom: féléves független (eredetileg német voda), 1.0-s bada van rajta sok játékkal címeket privibe irhatok, töltő, adatkábel, 8gb memkari, gyári agyba dugós füles, karcmentes.)
X10-nél elvárásom kb hasonló mint az enyémnél, független v vodás legyen, 8gb memkari, füles legyen, ha lehet 2.3 és dualtouch megoldva legyen rá.
Ok: ddns/vpn miatt kéne az android ez sajnos badán nincs. -
ADAM1337
nagyúr
Hát custom rom-al feltudod turbozni az x10-et a dualtouch képességre, de szerintem elmarad még úgy is kezelhetőség terén a desire-től. (ergo lassabb képnézegető/net oldalak nagyítása mondjuk függ milyen böngészővel használnád.)
Én csak 8gb-s kártyával próbáltam mind a 2-t. -
ADAM1337
nagyúr
Én próbáltam mind a 3-mat.
A Desire/wave egyértelmű a wave viszont a hiányosságok miatt(kevés apps) már nem ajánlanám a wave-et most már, és csak mögöttük tudnám az x10-et elhelyezni.
Ergo a sorrend: desire , wave, x10.
Ami nekem fontos szempontok voltak:
Videó/fénykép
Netezés
Játékok
Letisztult jól átlátható zenelejátszó.
Gyorsaság menü stb igaz az androidnál sok widget segít de alapokkal próbálgattam az összeset.(ui: jelenleg wave-et használok)
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
mackosajt #1772 üzenetére
Tegnap próbálgattam egy X10-et 2.1 volt rajta, nem volt rossz ma kéne döntenem hogy kell-e.
Viszont láthatatlanba elég nehéz most egy wave-et nyoszorgatok ezzel sincs különösebb bajom, csak az oprendszer zártsága amúgy gyors mint a villám. Az x10 sebessége elsőre nem volt az a villám mint amikor ezt nyomogattam, meg nem tudom milyen zenelejátszó van x10-re ami úgy szét tud választani mint a wave-es hogy all/artist/album/genre/playlist. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Gyurmagyerek #1769 üzenetére
Ez mennyire müködőképes.
Gondolok itt a netezésre, képnézegetés, játékok. -
ADAM1337
nagyúr
Nem tudom volt-e de ez elég meggyőzőnek tűnik nekem: [link]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Juicybagz #1249 üzenetére
Nem értem mi a probléma a hsz-el.
De visszafelé olvasva találhatsz rá utalást hogy telefon vásárlásán töröm a fejemet egy ideje és ez a telo kiesett a multitouch hiánya miatt, viszont ha beleraknák sw-esen és még az idén akkor esélyes lenne a telo csak ahogy a 2.1-re történő frissítés is 8hónap volt sajnos lehet nem várok már annyit. -
ADAM1337
nagyúr
Köszi pulsar és mackó sajnos lehet akkor ki marad ez a telo az életemből fontos lenne a multitouch főleg sokat netezek amiatt.
Viszont valami más alternatíva is kéne a wave mellé a desire is elég komoly, de nem szebb az x10-nél meg kisebb a kijelzője, de 512ram és multi touch. -
ADAM1337
nagyúr
Üdv.
Kérdeznék pár dolgot a telefonrl ami számomra fontos lenne:
-A kijelzőnél nem tudom hogy most van-e multitouch vagy nincs ? (fontos lenne az internetezés miatt, és akár játékok miatt is)
-Grafikus chip pontos típusa kb melyik telohoz van közel esetleg bench táblázat.
-Általában napi 2-3 órát zenét halgatok aksi mennyire bírja illetve mennyire gyors a software és használható a mindennapokban.
-A ram mérete nem-e korlátozó illetve mennyire kell figyelni a taskokat.
-Esetleg van-e teljes 2.1 log hogy miket javítottak mert a neten 1.6-os tesztek vannak csak fent.
Hirtelen ennyi.
Jah a másik lehetőség még egy samsung s8500 wave (erről kb minden megvan), csak ott ugye bada van(alig van rendes jó soft gps/msn/levelezés és bármilyen egyébb instant msg prog) viszont ott jóval erősebb a hw tudtommal igaz ott csak 256ram van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest