- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoxaM
aktív tag
Különböző szempontokat,ideológiákat beszéltek bele.A telefon annyi volt és kész (biztos bukik a t rajta), ha egy 10k hufos telefont veszek, akkor is ennyi a csomag percdíja és havidíja..és 2 év múlva újra írok a telóra egy hűségnyilatkozatot ugyan ott és ennyi.Akkor lenne bajos és amivel szeretnétek párhuzamot vonni, ha a csomagra is hűséget vállalnék..és ha emelnek, akkor nem válthatnék kissebbre...vagy jobbra..így meg tudok, ha látom emelnek a percdíjon (havit ált. nem szokták).Mivel többet beszélek, ezért fölöslegesnek találtam a kártyás csomagok drágább percdíját.Ha tényleg csak 2 sms-t meg 10 percet beszélnék..nyilván nem előfizus lennék..és akkor 61ért látom domino kártyával a telót..úgy már más a leányzó fekvése, persze.De erről nálam (még) nincs szó...ha nem használnám a telót gyakran, akkor nem is vennék ilyen drága készüléket.De lehet, azért vagytok ilyen magabiztosak, mert van valami szuper tippetek kártyás megoldásra, aminek a percdíjai alacsonyabbak mint az előfizusé?
és megéri a független jóval drágábban?erre azért kíváncsi lennék, viccen kívűl.
-
DoxaM
aktív tag
Igen, hatalmas okosságokat tudtatok felmutatni, az idióta autó-hiteles párhuzam (az viccnek is rossz), az a másik meg megmagyarázza, hogy beleépítik a havidíjjamba, holott 4-5 éve (2-3 teló óta 6210-5800-defy) ugyanannyi..most erre mit mondjak mégis?Feladom én is, További szép napot nektek!
-
DoxaM
aktív tag
Igen, úgy teljesen igazatok lenne..csak sajnos, használnom kell a telót, és egyszerűen esélytelen, h ne beszéljek 1 percet sem...Egyébként minek vesz telót olyan, aki 1 percet v. üzit sem ír havonta?
ráadásul minek venne egy olyan, 50-70-90 ezer hufos telót?
paradoxon ON
-
DoxaM
aktív tag
Aláírok, meg még szerintem amíg élek itt leszek..mert a többi sem máltai szeretet szolgálat..minek váltsak kártyát?Minek szórakozzak a többi kapzsi szolgáltatóval?A havidíjam pedig tökéletesen annyi maradt volna, mint az 5800(ám) esetében..az égvilágon semmi sem változott volna...én változtattam egy "olcsóbb" csomagra, és vszínű fele lesz a havidíjam mint 5800 esetében..így meg, hogy a viber is a képbe került, nagyon kíváncsian várom a fejleményeket
-
DoxaM
aktív tag
Te mit beszélsz?
ezt a 38-at vagy 48at (én 42-t) leteszed és kivan fizetve a teló kész..nem kell a hókuszpók
az előfizum meg maradt, ráadásul kevesebb is lesz vszínű
az autóhitelt ne keverd már bele lol
de még ha részletre veszed, akkor is itt fix van, és oda van írva szépen, h mennyi a vége..nem kell túldimenzionálni.Objektív összehasonlítás a mindenkori lista-ár tud lenni, én csak mondtam egy opciót.De ha xy ellenállhatatlan vágyat érez a lista-ár kifizetése iránt, hát tegye
Mondjuk iphone 4-et vett egyik haverom, és ált. 15k a havi számlája...elhozta 0 hufért, vett olyan csomit ami 15k/hó...és így lehet, hogy elég jól kijön belőle
-
DoxaM
aktív tag
Nekem is Xpress music volt előtte...egy 5800
nem volt rossz kis teló..de a symbian kikészített már a végén...Egy in-ear alap philips fülest használtam hozzá, mert amit ahhoz is adtak elég tré volt...viszont az is meghalt..úgyhogy vettem egy AKG in-eart..az most úgy ahogy van leviszi a fejemet powerampostól döfistől együtt
(van sony V700-am is de utcára szerintem iszonyat idóta az ilyen pántos nagy füles).Poweramp 2.0-ra én is kíváncsi leszek...1000 forintot pedig bőven megér...nekem ez a legtökéletesebb progi zene lejátszásra.. -
DoxaM
aktív tag
sőt! még mondok durvábbat...asszem 32-33 ért is megvehettem volna!Nem is értettem..na mind1, ahhoz tarifahűség kellett volna, azt nem vállaltam be 2 évre.Egyébként a T-nél...társkártya plusz pont levonás..és a 48ezres árból 42 lett...ha bevállalok egy tarifát 2 évre akkor 38k - pontok lett volna, az olyan 32-33...2 hónapja még valami 65 körül láttam..
Akkor meg soknak találtam..most meg véletlen nézegettem a T oldalát mert lejárt a szerződésem és láttam, hogy 48...Ennyiért nekem csúcs ez a teló most
nagyon tetszik és ha ez a viber téma is elterjed...akkor még spórolni is tudok a számlán.(természetesen az én esetem speciális, de szerintem elég sokan vannak a T-nél, nem lehetetlen így megvenni a döfit, akár új szerződéssel is asszem jó árban van, és lehet, h nem csak T sim megy bele!
)
-
DoxaM
aktív tag
Na jó..igaz...csak most az árral hasonlítgattam picit
Egyébként, pont még anno láttam, hogy az SE adott először in-ear füleseket a mobiljához..szóval, nem értem mire ez a visszafejlődés
egy "walkman"mobilhoz meg azért..csak ildomos lenne, jó fülest adni nem?
ha már gyengécske picit,meg csak 3" akkor legalább zenét hallgatni legyen jó.Mondjuk én a kamerát nem figyelem egyik mobilban sem...(a gépemhez képest, mind1 szánalmasan zajos v. mosott képeket csinál , nem is értem minek mobilba egyáltalán?
)
-
DoxaM
aktív tag
Nekem defy-m van akg fülessel + powerAMP, ez már tűrhető minőség így...megjegyzem a döfim csak 2.2 és 42-ért vettem..szóval kb 4el volt több mint ez a kis gnóm.A power amp pedig már elég magas szintre fejlődött kezelés ügyileg, és hangra is már sokmindent lehet vele állítgatni. (megjegyzem nekem nagyon fontos, h legyen folder interface, mivel azokba rendezem a zenéimet és utálok ömlesztett playlistekkel baxkodni )
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az első androidos Walkman az Xperia X8-ra épül. Vajon megéri a minimális ártöbbletet?
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest