Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Nekem speciel nagyon bejön. De úgy érzem ez már késő.
-
Ricardo
titán
Nekem is bejön, és a Symbiant is szeretem (bár az érintős verzióhoz még nem volt szerencsém). Én is attól félek hogy túlárazzák.
-
Peterson_
addikt
Nekem kifejezetten bejön a design, de az előző SE-ket kifejezetten rusnyának találtam...tisztelet a kivételnek.
Csak oldják meg rendesen amit ígértek, és ne legyen horribilis az ára.
Akárhogy is kiábrándultam, örülnék, ha az SE újból nekiállna olyan telefonokat gyártani, amit meglátok, és azonnal cserélném a sajátomat.
Utoljára 5 éve lehetett ilyen.... -
Kumite
aktív tag
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #61 üzenetére
az a te dolgod. én oda is írok ami nagyon nem tetszik. lásd wm, symbian.
-
Lirion
addikt
Gondolom az idei high-end készülék az x10 lesz, hacsak nem dobnak ki vmi erősebbet év vége felé.
Hardver terén meg szerintem azért nem probléma, hogy nem domborít akkorát, mert ez nem egy high-end készüléknek tűnik, annak meg nem kell, hogy x10 szintü hardvert kapjon, elég a tavalyi csúcs telefonok hardvere is. -
Enjoy
addikt
Nah, azért attól elég távol álltam, hogy fikázásról lehessen beszélni.
Akkor melyik SE készülék nevezhető zászlóshajónak Symbian rendszer alatt?Jah, s nem is a Samsung-ot istenítem, mert nekem nem valami jók vele a legutóbbi tapasztalataim. Szóval nem kell félni, nem vagyok elfogult egyik márka felől sem.
Én csak rossz szemmel nézem, hogy hardver terén nem domborít jobban az SE, a dizájn az rendben van.
-
Lirion
addikt
Majd meglátjuk. Minden portál Q1 végét írja piacra kerülési dátumnak, ami mácrius, nem pedig nyár közepe-vége, ahogy az i8910 került piacra.
De azért azt is vedd figyelembe a fikázások közepette, hogy ez nem az idei zászlóhajó, hanem csak egy felső-középkategóriás gép, míg az i8910 az a samu zászlóshajója volt tavaly. Az pedig eléggé trendszerű, hogy egy egy éves csúcsmodell hozza azt a szintet, amit az új közép-, felső-középkategóriás gépek. -
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #56 üzenetére
hát ha ezzel bele lehet lépni valakinek a lelkivilágába az már régen rossz.
a véleményem meg bizony kifejtem, ha tetszik ha nem, és te is pontosan ezt teszed minden egyes cáfolatoddal. hol a probléma? -
Teszla_
senior tag
Nekem nagyon tetszik. Kékben, vagy feketében venném, ha ezt választanám
-
plus44
veterán
Eddig nem tetszett, de ezt most látva, bejövős.
-
Lirion
addikt
Azt az okosabbat fejtsd már ki egy kicsit, mert tudtommal ugyanaz a rendszer fut rajtuk és a hardveres paraméterek között se sok a különbség, de ami van, az sem a tudást befolyásolja.
A proci meg miért vakvágány?Enjoy: még csak fél éves, a paraméterek alapján meg ez nem is az i8910 kategóriája, a csúcsmobilnak ott lesz az x10.
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #44 üzenetére
én pl attól a pillanattól kezdve szarnak tartom, hogy megjelent az 5800. pedig esküszöm, vártam mint a messiást. De hiába. tudásra még elmegy, de kényelem az 0. persze akinek nem fontos az boldog vele, vagy akinek ennyire kevés kényelem is kielégíti az igényeit. de egyre többen pártolnak el ezek miatt.
-
AS
félisten
Poén az hogy Samsung I8910 HD így is jobb, okosabb, gyorsabb, na meg olcsóbb is
K.O
Ez proci ami benne van megint vakvágány különben... -
Depression
veterán
Szerintem szép is, jó is.majd meglássuk.
-
.bableWes
őstag
válasz
Quasi_modo #44 üzenetére
ahogyan az SEnek is meg kellene ujjulnia...
remélem a vastagsága - igy képrök nézve - a kamera miatt lett ekkora...
-
joey04
titán
kicsike a kijelző (ha meg még nem is cp akkor pláne gagyi), ronda a hátlap. de legalább majd biztos kegyetlen drága lesz. kinetic scroll legalább lesz? És nem gagyi 5800 féle, hanem rendes, mint az n97ben... bár a symbian miatt ahogy látom eleve sokaknak nem tetszik, nem is csodálom persze
-
--Nozbert--
aktív tag
Szerintem ez végre nagyon komoly lett,már a sokadik készülék,ami nem rókabőr és okostelefon is!
Nagyon remélem,hogy a Satio ára alá pozicionálják a gagyi 8 megapixel miatt.(Hiszen a gyártók úgy akarják eladni a készülékeiket, hogy csak is a legnagyobb pixelszámú lehet a legjobb.)
-
pampika
őstag
A jack elég hülye helyre került
-
miért pont symbian?
nokia se véletlenül fejleszti az Maemo-t
. -
forgonati
őstag
HD videót rögzit, de fotózáshoz meg nem került bele egy nyomorult kis LED-es vaku sem? Hááát izé.
Szerintem nem lesz nagy siker, mert drága lesz mint állat... -
kbencee
aktív tag
Külsőre tetszik, de nem ez a rendszer kéne rá.
Végre valamit újítanak a külsőt tekintve, de szinte biztosra merem venni, hogy valamit megint el fognak szúrni. -
vehement69
senior tag
ez lenne életem első SE telefonja, ha nem ez az ócska viccszámba menő fosh futna rajta
de nekem valahogy nagyon bejön.. reméljük lesz hasonló WM7-tel is MAJD, meg andjojiddal
szerk: bár Google sucks, ez is tény
-
Fecsy
tag
-
8nemesis8
veterán
Nem nagyon kedvelem az SE-t, de az a design eléggé jól sikerült, színek is szépek. Hardver is kellően erős.
-
BloodRay
veterán
Végre egy egész jónak tűnő SE. Csak egyszer legyenek eszüknél amikor megszabják az árát...
-
fairi
őstag
symbian melyik verziója fog rajra futni?
1?2?3? -
erdoke
titán
Pici a kijelzője. Ha egy Omniát vagy Diamond2-t megnyomunk oldalról, akkor kapjuk ezt (keskenyebb, de hosszabb). Lányos kézbe való...
-
Lirion
addikt
A várhatóan év közepén megjelenés a hivatalos PR anyag szerint Q1 vége, ami március. Az pedig nem az év közepe.
Az árára nagyon kíváncsi leszek, mert az csak egy dolog, hogy kezdenek értékelhető telefont lerakni az asztalra, de ha a konkurencia olcsóbba kínálja ugyanazt vagy jobbat (i8910), akkor még mindig nem fognak nagyon előrébb jutni.Egyébként az előzetes pletykákkal ellentétben nem kapacitív, hanem rezisztív a kijelzője.
-
Kickass
őstag
nem is rossz, de megint az idozitessel van a baj
en mint atlag juzer nyar kozepere tervezek uj telefon vasarlast, ev kozepen ez megjelenik, arral kapcsolatban ugy gondolom nem kell hogy illuzioim legyenek, de addigra most ev elejen megjeleno igencsak tetszetos Androidos megoldasok (Milestone, Acer stb..) arai remelhetoleg beallnak olyan szintre ami alapjan ez az SE keszulek megint nem lesz jo valasztas, az addig megjeleno ujdonsagokrol nem is beszelve -
Matthu
aktív tag
Gyáárekek! Ez nagyon ronda
Na meg az hádé dolog. Egy nagy baromság....
-
Danny750
őstag
Végre SE elhagytad a régi csatit! (micro usbííííí szuper) Elég jó kis teló szerintem nyáron megjelenik! Androiddal jobb lett volna! A HD videóra kíváncsi leszek ,mert eddig videók terén a SE gyengélkedett ,viszont mostanában nagyon belehúztak!
Nekem a fekete tetszik a legjobban ,mert abban nem annyira csicsás!
Csak ne árazd túl Sony Ericsson!
-
bobace
addikt
Huhuhuuhuhuúúúú. Ez baromi jól néz ki. Mintha valami dél-koreai telefont koppintottak volna mondjuk stílusban, de nagyon pofás, nem is tudom mikor mertem ilyeet rámondani SE-re mostanában. Félek addig lesz jó, amíg a tesztet el nem olvassuk, de hát a remény hal meg ugye utoljára...Az árcédulát sem akarom látni
-
Enjoy
addikt
Nekem is tetszik a készülék a hátoldalát kivéve.
A hátlapnak köszönhetően nem tudom komolynak venni ezt a készüléket, nah meg az a HD felirat is.. -
Straw
senior tag
Nekem tetszik, viszont se-hez mérten "nagy" tudású készülék és ahogy mindíg, szerintem ennél is el fogják szabni az árat és pofátlanul drágán fogják adni, és mint mindíg valamit megint el fognak cseszni.
De ne legyen igazam! -
geri|
aktív tag
Nekem nagyon tetszik. Ha jó anyagból fogják készíteni akkor meg még inkább, bár nem tudom, hogy ez a videós cucc tényleg akkora dolog-e, ehhez annyira nem értek...
-
Womb
senior tag
Szép a gép, sokat tud, még ha sokat kritizált symbi alapokon is nyugszik.
Úgy ahogy írtátok az árán áll, vagy bukik a mutatvány. Röviddel a bevezetés után lemegy száz alá függetlenül, szerintem jó vásár lehet. -
rep3at
őstag
Remélem ez már nem lesz olyan bugos mint a Satio.
Amúgy külsőre nagyon bejön
-
törölt tag
szerintem szép a formaterv, bár s60-nal nem kéne. de ettől függetlenül lehetne sikeres, ha nem kellene egy örökkévalóságot várni, mire megjelenik.
az X10 is egy jó telefonnak ígérkezik, de ahelyett, hogy arra feküdnének rá, ilyen X2 meg X5-tel traktálják a piacot. valamit rendbe kéne tenni ott a fejekben, mert ez így nem lesz jó. -
Jadro
veterán
Ebben legalább van innováció végre. Persze el lehet szúrni az egészet egy késéssel, vagy túlárazással. (Egyik sem áll túl messze SE-től.) A külső mondjuk nekem nem jön be, de kinek a pap...
-
cr4sh-
tag
Ez kifejezetten jól néz ki. Fiatalos, divatos külső, nagy tudással felvértezve.
A gond csak az, hogy ha már kinn lenne is késő lenne, hát még fél év múlva.
Szegény se-t mindig mindenki beelőzi. -
Quasi_modo
nagyúr
Ez megint olyan, hogy akár siker is lehetne, ha nem szabják el az optimalizálást meg az árát.
-
hemaka
nagyúr
Jól néz ki, de a videó forintot nem ér.
-
bope87
aktív tag
Nem néz ki rosszul, csak későn jön és tuti hogy drágán
-
kokyt
senior tag
Kicsit fura, hogy középen van a kamera, de praktikus. Nekem a mostani SE-k nem jönnek be nagyon, de ez szerintem jól néz ki. Az árat viszont biztosan elszabják
-
Móci
addikt
Jónak tűnik, de ha túlárazzák, akkor cseszhetik. Van egy érzésem, hogy az lesz...
-
balintXD
tag
Jónak tűnik, és nekem tetszik is a design -mondjuk az én ízlésem kicsit fura XD- de a sony e-t elnézve mostanában, elég horroriszikus áron fog piacra kerülni. Mert a sony egy sima középkategóriás yari-ért is elkér 50-60 ezer ft-t.
-
No-kia
addikt
nekem tetszetős, pedig nagyon nem vok SE fan
-
Kumite
aktív tag
Nekem speciel nem tetszik annyira, csak szemből, de el tudom képzelni, hogy az én táborom a kisebb, mert nem mindennapi a kialakítása, az biztos.
Azt viszont nem értem, hogy miért kell 2 néven csinálni egy dolgot? Beszél a sajtó egy adott névről x hónapig, majd megjelenik y néven, amit ismét fel kell majd futtatni. Miért nem lehet az eddig futtatott nevet továbbfuttatni?
-
Thom!
veterán
ronda
SE lassan elfog tűnni a piacról...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán-svéd gyártó hivatalosan is bemutatta a korábban Kurara néven megismert érintőkijelzős készüléket.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Last Epoch
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest