Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Z0mbi

senior tag

válasz FRENK1988 #58 üzenetére

Sziasztok,
    Ezt lehet hogy abszolut nem jo helyen irom... :D de symbianrol van szo... :D
    Szoval mivel 'tech geek' nek tartom magam nekem egy telonak tobbet kell tudnia mint csak telefonalni vele.
    Nos az utolso telefonkent hasznalhato telefonom ami nem fagyott allandoan, nem lassult be, reagalt a gombokra idoben az a SE K750 volt. Azota symbanozok. Most epp x5800 on adom elo. Mindig frissitek... a szomoru az hogy kb egy heten egyszer ujra kell inditani. (tegnap speciel a menu gombot megnyomtam es ugy megfekudt hogy aksi ki be volt a megoldas)
    Nem vagyok benne biztos hogy ez a symbian hibaja... mintsem inkabb a nokia minosegbiztositasi reszlegenek a sara...
    Az SE symbianjai nem fagynak? (egyebkent semmi szemet program nincs felinstallalva ami ketyegne allandoan a hatterben ugyhogy memoria gondja se lehet a keszuleknek)

• xlife11

senior tag

válasz FRENK1988 #53 üzenetére

Android így-android úgy...Aztán egy eqvalizert nem tudtak beletolni?Egy jobb minősű videó felvételéről nem beszélve...Symbiant használok , és IGEN vannak rossz részei , nem tagadom,de azzal hogy kijött az android meg majd kijön a WinMo 7 is és nem a legújabb legtrendibb rendszer attól még nem szar.Amúgy nem tudom ti mit olvastatok de jön az új symbi, és ti lesztek az elsők akik isteníteni fogjáb , mert az ÚJ és KÚÚL.Hát nem.A Használhatóság nem a kinézeten meg a ''trendiségen'' múlik.Arra ottvannak a Samuk (S7070(Diva) meg a többszáz Corby kreáció)...Amúgy ezelőtt meg egy Tocco Lite-om volt(s5230) és ez (5800xm) ahhoz képest nagyonjó, az első két napban hiperlatívuszokban beszéltem róla majd rájöttem minden kis hibjáráa de szeretem:DAmúgy meg szerintem (saját vélemény) a Vivaz Pro nemrossz kis teló minden hibájával együtt szerethető...Rokonomnak is ilyen van és szereti...Nah üdv a családnak ;D meg mindenkinek:D Phíísz

Új hozzászólás Aktív témák