- Nem nyílnak a Foldok?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xlife11
senior tag
Hát akkor nem csak én gondolom így...Amúgy lehet hogy off kérdés de: Ha jól tudom hamarosan új Symbiant adnak ki... Na a kéredésem a következő:Akiknek most a jelenlegi symbianjuk van azok tudnak e majd frissíteni a következő gen.re?Mert van egy olyan érzésem hogy akkor a mostnai rendszert még jobban elfogják hanyagolni.
-
xlife11
senior tag
válasz
FRENK1988 #53 üzenetére
Android így-android úgy...Aztán egy eqvalizert nem tudtak beletolni?Egy jobb minősű videó felvételéről nem beszélve...Symbiant használok , és IGEN vannak rossz részei , nem tagadom,de azzal hogy kijött az android meg majd kijön a WinMo 7 is és nem a legújabb legtrendibb rendszer attól még nem szar.Amúgy nem tudom ti mit olvastatok de jön az új symbi, és ti lesztek az elsők akik isteníteni fogjáb , mert az ÚJ és KÚÚL.Hát nem.A Használhatóság nem a kinézeten meg a ''trendiségen'' múlik.Arra ottvannak a Samuk (S7070(Diva) meg a többszáz Corby kreáció)...Amúgy ezelőtt meg egy Tocco Lite-om volt(s5230) és ez (5800xm) ahhoz képest nagyonjó, az első két napban hiperlatívuszokban beszéltem róla majd rájöttem minden kis hibjáráa de szeretem
Amúgy meg szerintem (saját vélemény) a Vivaz Pro nemrossz kis teló minden hibájával együtt szerethető...Rokonomnak is ilyen van és szereti...Nah üdv a családnak ;D meg mindenkinek
Phíísz
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest