- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Zsolti900114 #3899 üzenetére
Az a hátteret állítja, semmi köze nincs az asztalok számához.
-
sheep
addikt
válasz
Zsolti900114 #551 üzenetére
és milyen programmal mérik amikor a számlát kiállítják, hogy te milyen böngészőt használsz?
-
fatal`
titán
válasz
Zsolti900114 #531 üzenetére
Épületben net nélkül semmilyen eszköz nem fog jelet találni.
-
Bailey
senior tag
válasz
Zsolti900114 #280 üzenetére
Jól érzed
Azért nálam az 5800-át még nem múlta felül semmi zenében. Ugyanazzal a fülessel szerintem szebben szól mint a mini vagy a defy. És mikor még azt használtam meghallgattam ugyanazt a zenét ugyanazzal a hallgatóval egy 5230-on is és ég és föld volt a kettő. Pedig azok hardveresen nagyon hasonlóak mégis volt az 5800-ban valami plusz.
-
Bailey
senior tag
válasz
Zsolti900114 #277 üzenetére
Ja igaz mi gazdagok vagyunk ezért meg tudjuk fizetni az itteni magasabb díjakat. Nemsokára a roaming olcsóbb lesz mint a belföldi percdíj, mert azt az EU szabja meg.
-
atike
nagyúr
válasz
Zsolti900114 #255 üzenetére
Hasonló hozzászóláson gondolkodtam én is, de megelőztél...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Zsolti900114 #86 üzenetére
Épp ezért LENNE Walkman, amit leírtál..
Ennek hiányában, ez nem az.
-
Sly0007
csendes tag
válasz
Zsolti900114 #86 üzenetére
Így kb. korrekt amit leírtál. És a teszt íróit nem irigylem, baromi nehéz dönteni. Mert ha walkman funkciókat tekintve Lehet tényleg nem érdemelne túl sok dicséretet. Mondjuk sztereó kihangosítást eddig nem sok telón láttam. (Mondom ezt úgy hogy csak kiállított teszt készüléket dolgoztattam meg, sajátom még nincs) Viszont mint adroid-os xpéria ezen az áron legalább egy tetszett plecsnit érdemelhetne, (vagy ajánlott-at szerintem). Csak ehhez el kell vonatkoztatni a walkman felirattól
De ugye ráírták.. Így aztán értékelje valaki...
Én örülök, hogy előjött ez a hiba a tesztkészüléken, és örömmel látom, hogy sokaknak meg nem jelentkezett, így tudok róla, és rögtön megvételkor ki tudom próbálni, és ugye 3napos csere van elvileg... Összességében köszönöm a tesztet, már vártam, mert ez a mobilaréna amiben leginkább megbízok, és a végleges döntést (vásárlás ügyben) úgysem a plecsnik alapján fogom meghozniDe jó tudni az összes hibáról ami előkerülhet, és a közelségérzékelő hibájáról máshol még nem olvastam...
-
sif85
tag
válasz
Zsolti900114 #83 üzenetére
Látom szinte személyes sértésnek veszed a tesztben említett kritikát.
Bár a hozzászólások alapján én is egyre szkeptikusabb vagyok a hibával szemben.Engem személyesen az háborít fel, hogy miért írják rá, hogy "WALKMAN", ha semmiben sem az? Az, hogy itt jópár ember nem walkman mobilnak vette, az nem menti fel a gyártót az alól, hogy valóban NEM az!
Véleményem természetesen szubjektív.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Zsolti900114 #65 üzenetére
A kivételeket nem írtam oda, sry.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Zsolti900114 #53 üzenetére
Ha most választanom kéne, Én szinte biztos, hogy a Gio-t venném. Épp azért, mert semmivel nem ad többet ez a készülék, mint a Gio, és lényegében a Gio még olcsóbb is.. Ha a független árakat nézzük, ofkorsz.
Mini-nél a felbontásba szoktak sokak belekötni, ezért is írtam a Gio-t.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Zsolti900114 #43 üzenetére
Ső, csakhogy a kijelzőméretbe ne lehessen belekötni:
S5660, Samsung Galaxy Gio 37k-ért.
Újságban 2.3-as android-ot írnak, bár töknyóc, mert frissíthető 2.3.4-re minden gond nélkül, mert már van hozzá hivatalosan.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Zsolti900114 #36 üzenetére
Nem...
Csak lényegében ez a telefon egy Xperia Mini új köntösben, semmi több...
Rácsaptak egy walkman plecsnit, aminek kb. értelme nem volt, mert nem hozza azt a szintet, amit az elődei tudtak. Szóval, ez a készülék miért is Walkman mobil?
Tehát, kérdezem Én, mi az, ami ezt a készüléket eladhatja úgy, hogy ez egy Walkman? Szerintem semmi.. Akik megveszik, azok is a neve miatt veszik meg.
Én is mondtam, vártam egy ilyen készülékre, mert szerettem a Walkman szériát. Ez volt az, amit ha jól megcsinálnak, hajlandó lettem volna újra SE készüléket venni.. De ez miatt megérné váltani? Lényegében a semmiért? Szerintem nem.
(#38) sheep: Tehát, egy fényerő bug nélküli, kicsivel nagyobb kijelzős Mini, megér függetlenül ~60k-t?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Zsolti900114 #30 üzenetére
Miben okosabb?
Az elvileges walkman szoftverben, ami lényegében semmit nem ér ebben a formában?
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
Zsolti900114 #11 üzenetére
Ha nem lehet automatikusra rakni, akkor mitől működik? Szóval mit csinál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest